FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 06 apr 2013, 23:59

Hvala na čestitkama, a i ja se pridružujem istim,
ljepota je u srcu imati prostora za ovakvo nešto. 8-)

Iako se već ranije znalo, danas se ipak u zraku osjetila ona praznična, pobjednička, šampionska atmosfera, i od tog dalje nema.

Ekipa zrelija biti ne može, igrači međusobno znaju kako koji diše,
u zraku se osjeti nešto veliko, osjeti se nezaboravna sezona debelo nagrađena,
a danas je pokazano nešto veliko, ja zapravo ovakvu igru nisam mogao očekivati,
poslije utorka emocionalno ispražnjen ovo danas nikako nisam mogao ozbiljno shvatiti,
a momci su odigrali da su me bez teksta ostavili. :!:

Stao sam brojati kod os..(8 :mrgreen: ), a tek sada vidim da je uvezano 11 pobjeda, 11 pobjeda na otvaranju drugog dijela prvenstva, vau, vau, vau. 8-)

Slijedi Torino, gdje se nadamo da neće biti ozbiljnih problema, a ne sumnjamo da će ekipa biti maksimalno motivisana, a kad sam i pred prvi okršaj bio veliki optimista, šta onda sada reći. :)

A također znamo da su nam april i maj nekako uvijek odlično odgovarali...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 apr 2013, 00:02

Da li vi mislite da je jadno kako se proprate Bayernove utakmice na ovom portalu,ne samo Bayernove,vec Bundesligaske uopste?

Vise se recenica upotrijebilo danas da se opise kako je Ibrahimovic zabio iz offsidea opet,a ne ovakvom historijskom rekordu.

Nakon sto sam i napisao nesto zbog toga na temi predvidjenoj za komentare na stranicu sportsport.ba,obrisali su post odmah nakon toga,a pravopisne greske na koje sam ukazao su ispravili u objavljenom clanku.
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2013, 00:08

sock56 je napisao/la:Bojim se da će Guardiola biti najveći promašaj u povijesti Bayerna, ali nadam se da se varam.

Uživaj u datom trenutku i ne pehiraj. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2013, 00:27

schweinsteiger je napisao/la:Da li vi mislite da je jadno kako se proprate Bayernove utakmice na ovom portalu,ne samo Bayernove,vec Bundesligaske uopste?

Vise se recenica upotrijebilo danas da se opise kako je Ibrahimovic zabio iz offsidea opet,a ne ovakvom historijskom rekordu.

Nakon sto sam i napisao nesto zbog toga na temi predvidjenoj za komentare na stranicu sportsport.ba,obrisali su post odmah nakon toga,a pravopisne greske na koje sam ukazao su ispravili u objavljenom clanku.
Slažem se u potpunosti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 07 apr 2013, 00:34

Šta mislite o Varaneu iz Reala u Bayernu? U ugovoru mu stoji da za 30 mil. može napustiti Madrid.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 apr 2013, 01:01

sock56 je napisao/la:Šta mislite o Varaneu iz Reala u Bayernu? U ugovoru mu stoji da za 30 mil. može napustiti Madrid.

Pusti transfere ima vremena,sad je trenutak za slavljei za alkohol :lol: :lol: :lol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 apr 2013, 01:09

Ajme srce mi ko Pljesavica :),veri hepi,:),,u velikom stilu smo lapitli tacnu,ono goropadno ,dominantno,gigantski i arogantno,bez pardona prema bilo kome i ponovo se vratili starim navikama, pobjedama,te smo druge podsjetili ako su zaboravili ko je Bayern. :P :D ;) :!:
VOLIM BAYERN

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 apr 2013, 01:21

Od danas je "Salatara" i zvanicno nasa. Prvenstvo je bilo rjeseno davno, ali tek danas pocinje slavlje. Pregledao sam isjecke (posto nisam mogao gledati tekmu) i momci su me stvarno impresionirali. Odlicna timska igra, a moram priznati da sam ocekivao da sastav bude dosta drugaciji. Jupp je ipak odmarao samo Riberya i Mandzukica.

Sada kratko proslaviti i onda u srijedu obezbjediti polufinale.

MIA SAN MIA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 07 apr 2013, 02:14

Prvi smo u ligama petice matematički osigurali tituku, sada se okrećemo Evropi i kupu. Od prvog do zadnjeg kola ćemo ostati na prvoj poziciji. Taj podatak sam govori o jačini Bayerna ove sezone.

Hoćemo hattrick ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 apr 2013, 02:42

Für Hoeneß (plant eine dritte Amtszeit als Präsident) war es schon der 50. Titel als Spieler und Funktionär.

slika slika slika slika slika slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 07 apr 2013, 11:42

Cestitke i od mene. ;)
Jos da klepite LP. :mrgreen:
Keep the Blue Flag Flying High !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2013, 12:28

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2013, 13:08

Očekivana titula kao što je očekivan i kup 8-)

Sada se koncentrisati na Juventus, ne smijemo propustiti 2:0 ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2013, 13:44

Čestitke na tituli, davno osvojenoj, jučer i matematički potvrđenoj ;)

Rekordi Baye iz ove sezone rekordne sezone 8-)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 apr 2013, 13:52

Stvarno impozantno kako Bayern igra ove godine. Biće jako interesantno vidjeti mogu li se mjeriti sa Realom i Barcom ove godine.
A najbolje, tj. ono što meni najviše imponira kod Bayerna, pored čiste i stabilne financijske situacije koju vjerovatno nema nijedan klub na svijetu, to je da će ovaj tim još jedno duže vrijeme ostati zajedno, slabo ko će tu otići, i najmanje dok Ribery igra imaju svake godine realni šansu u Ligi Šampiona ... naravno osim ako nešto sa Guardiolom ne krene naopako. Mislim da prije 5-6 godina niko nije mogao ni pomisliti da će Bayern napraviti to što su napravili nakon one crne sezone i time uslovljene Kupovine Riberija i Toni-ja nakon iste.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 apr 2013, 14:20

slika

Vec sam jednom rekao da je Sammer najvece pojacanje Bayern-a ove sezone, a to najbolje pokazuje ova njegova izjava gdje ne dopusta igracima da lete visoko.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2013, 14:26

Sammer like a king 8-)

@Jestamaji

Mislim da nakon nekoliko godina dominacije prije svega Barcelone mogu slobodno reći sljedeće : "Biće interesantno da li se mogu Barcelona i Real mjeriti ove sezone sa Bayernom"

Baš zanimljiva situacija u nas ove sezone. Nismo imali toliko problema sa povredama, imamo veliku rotaciju i to sa jako kvalitetnim igračima i gle šta se desi. Povrijedi se igrač za koga nemamo zamjenu, Muller može tu igrati ali nije on klasična desetka :roll:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 apr 2013, 14:30

Neutral je napisao/la:Sammer like a king 8-)

@Jestamaji

Mislim da nakon nekoliko godina dominacije prije svega Barcelone mogu slobodno reći sljedeće : "Biće interesantno da li se mogu Barcelona i Real mjeriti ove sezone sa Bayernom"

Baš zanimljiva situacija u nas ove sezone. Nismo imali toliko problema sa povredama, imamo veliku rotaciju i to sa jako kvalitetnim igračima i gle šta se desi. Povrijedi se igrač za koga nemamo zamjenu, Muller može tu igrati ali nije on klasična desetka :roll:
Vidjećemo. u svakom slučaju budućnost je svijetla
A apropo povreda, moje je mišljenje da su se ove godine upravo oni igrači povrijedili koji Bayernu ne trebaju, trapavi Gomez, sebični Robben i donekle Badstuber.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2013, 14:32

Kroos jedina čista desetka u timu 8-)

Holger i Dante su izgledali sjajno na početku sezone. Holger skače skoro kao Buyten a izvodi i kornere sa desne strane :lol:

Po meni je Boateng najviše izgubio ove sezone. Mislio je sigurno da će nakon povrede Holgera biti prva opcija no momak je hiperaktivan u odbrani i potpuno je zasluženo na klupi iako mi je Buyten uvijek nesiguran protiv brzih igrača.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 apr 2013, 14:40

Neutral je napisao/la:Kroos jedina čista desetka u timu 8-)

Holger i Dante su izgledali sjajno na početku sezone. Holger skače skoro kao Buyten a izvodi i kornere sa desne strane :lol:

Po meni je Boateng najviše izgubio ove sezone. Mislio je sigurno da će nakon povrede Holgera biti prva opcija no momak je hiperaktivan u odbrani i potpuno je zasluženo na klupi iako mi je Buyten uvijek nesiguran protiv brzih igrača.
Imaju oni obojica svoju crnu tačku. Van Buyten je pustio Millita da mu zabije go a Boateng Drogbu :mrgreen: Ko zna ko je slijedeći, možda Dante pusti Messija :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.