FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobijate 170 karata besplatno jer je toliko bilo Sokolova na Grbavici pa je dogovoren reciprotitet za karte a ostalo je u prodaji!!!!Ovde kod nas ama bas niko ne prica o tekmi isto kao da dolazi neka bezveze ekipa a ne lider prvenstva!!!!!!
Ma znaju da ce Zeljo pobjediti pa nemaju snage da raspravljaju:Dlovcen16 je napisao/la:Dobijate 170 karata besplatno jer je toliko bilo Sokolova na Grbavici pa je dogovoren reciprotitet za karte a ostalo je u prodaji!!!!Ovde kod nas ama bas niko ne prica o tekmi isto kao da dolazi neka bezveze ekipa a ne lider prvenstva!!!!!!
Koje je radno vrijeme fan shopa i da li od dječije opreme imaju samo ono što je na oficijalnoj stranici (tj. dukseve)?
NAPRIJED NARODE!
- champions1921
Ne...champions1921 je napisao/la:Hoce li se karte moci uzeti negdje prije stadiona??
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Čitajući vijest o susretu između Galate i Mersina pade mi na pamet Šehić.Jesmo li transferom u taj klub doveli u pitanje karijeru sjajnog momka i odanog Željovca.Zna li se koji je njegov status uopšte.Na jednu stranu pare i dug ovog kluba a na drugu stranu srce i mladost našeg Šehe.Ima li ko kakvih info?
Nije dogovoreno koliko će igrati ni treba li igrati. Ovo je klasična posudba. Mogao je ići u Belgiju ili Portugal na posudbu, nije iz mnogo razloga, nego je odabrao Želju i oni iz Liverpoola su pristali. Željo je dobio već dosta novca zbog njega. Momku je želja vratiti se u Liverpool na kraju sezone, što će se vjerovatno desiti i igrat će za Liverpool U-21 (ono što je neko već napisao ranije, za takmičenja, sve je tačno). Sve ostalo je neistina.
nezz sta te konkretno zanima, al ja kad sam bio prije nekih 7 dana bili su djeciji sipercici, dresovi, te dukserije sto sam zapazio za ostalo nezz sta jos ima za djecu...Zeman je napisao/la:Koje je radno vrijeme fan shopa i da li od dječije opreme imaju samo ono što je na oficijalnoj stranici (tj. dukseve)?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Seha je suspendovan u Mersin niko nece da kaze zbog cega, a sto se tice novca to nista ne znam. Samo znam da je vezan jos za Mersin a kad moze ici nezzzzreks je napisao/la:Čitajući vijest o susretu između Galate i Mersina pade mi na pamet Šehić.Jesmo li transferom u taj klub doveli u pitanje karijeru sjajnog momka i odanog Željovca.Zna li se koji je njegov status uopšte.Na jednu stranu pare i dug ovog kluba a na drugu stranu srce i mladost našeg Šehe.Ima li ko kakvih info?

ljudi sretno nam sutra,uz nasu podrsku do pobjede abd..vidimo se 

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Danasnji rezultati su i definitivno u borbi za vrh ostavili samo nas i komsije. Sutra se mozemo odlijepit, ostat na istoj razlici ili dozivjet da nam se ne daj Boze komsije primaknu na samo bod-dva. Ipak, mi trebamo ponajvise gledat sebe i tezit pobjedi jer nas u tom slucaju ni rapsodija "divova" ne moze zaustavit. Kako kola budu prolazila, a razlika ostajala pristojna kakva je trenutno sve je bolje, a titula je sve bliza. Imamo povoljniji raspored, cekamo ih na Grbavici, i mogu rec imamo mat poziciju koju Amar i igraci sigurno nece prokockat. Nekad mi dodje da samo napisem ovako koju recenicu na nasoj temi da bi mi bilo lakse i da bih se podsjetio na dominaciju plave lokomotive. Vjerujem da smo svi u posljednje 4 godine imali razlicitih problema, al nam je Zeljo uvijek bio izvor nekih pozitivnih misli i osjecaja, dobar je osjecaj bit navijac Zelje, malo manje na ljeto, al i to ce se promijenit.adilbeg je napisao/la:ljudi sretno nam sutra,uz nasu podrsku do pobjede abd..vidimo se

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
SVI U LUKAVICU ! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako neko sutra ide autom i ima 2 slobodna mjesta, nadam se da ce se javiti na PP. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
reci odakle si da raja skonta odakle ti treba prevoz do Dobrinje...gollum je napisao/la:Ako neko sutra ide autom i ima 2 slobodna mjesta, nadam se da ce se javiti na PP.
Ako neko konta u Lukavicu oko 3, ne na okupljanje...tu i tamo je napisao/la:reci odakle si da raja skonta odakle ti treba prevoz do Dobrinje...gollum je napisao/la:Ako neko sutra ide autom i ima 2 slobodna mjesta, nadam se da ce se javiti na PP.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
dres za klipana od 9-10 godina...MrRiccoli je napisao/la:nezz sta te konkretno zanima, al ja kad sam bio prije nekih 7 dana bili su djeciji sipercici, dresovi, te dukserije sto sam zapazio za ostalo nezz sta jos ima za djecu...Zeman je napisao/la:Koje je radno vrijeme fan shopa i da li od dječije opreme imaju samo ono što je na oficijalnoj stranici (tj. dukseve)?
NAPRIJED NARODE!
SVI U LUKAVICU!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sretno nam danas...SVI U LUKAVICU !!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Imal negdje prenos na BHT, ARENA ili .... ???? Hvala.
Imaš na BHT-u, u 15:55 počinje prenos..
Šta je ovo nigdje nikoga? Svi u Lukavicu otišli
Šta je ovo nigdje nikoga? Svi u Lukavicu otišli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.