FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 07 apr 2013, 00:59

Odmah po izlasku iz autobusa, zahvaljujuci privatnicima iz Lukavca (ne bih da imenujem, ne znam da li bi im se svidjelo) podijeljene su premije igracima za osvojeni bod.

To mi se sviđa, samo naprijed idemo dalje, znači i Vitežani su nas pratili uživo...;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 apr 2013, 01:02

Pretpostavio sam da je to korisnik Casper, a tebe sam vidio s laptopom, čini mi se... profesionalizam na vrhuncu... ali eto, ne javih se, spriječiše me neke stvari, nisam ni dočekao sami kraj i to pozdravljanje s navijačima... pogotovo mi je žao kad vidim da iz Livna nosite sjajne dojmove. I onda se javi jedan jazavac iz Kaknja i kaže kako publika ulijeće u teren i kroji rezultat, što me je raspizdilo maksimalno. :?

Ali dobro, sve u svemu, dobra utakmica, sjajna atmosfera, sretno do kraja, i čestitke vašim navijačima koji su zaista ispali spektakularni. ;)

P.S. Šteta što niste mogli malo razgledati grad pa da ti dojmovi budu još ljepši.
Hayley <3

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 apr 2013, 01:05

badblueboylivno je napisao/la:Pretpostavio sam da je to korisnik Casper, a tebe sam vidio s laptopom, čini mi se... profesionalizam na vrhuncu... ali eto, ne javih se, spriječiše me neke stvari, nisam ni dočekao sami kraj i to pozdravljanje s navijačima... pogotovo mi je žao kad vidim da iz Livna nosite sjajne dojmove. I onda se javi jedan jazavac iz Kaknja i kaže kako publika ulijeće u teren i kroji rezultat, što me je raspizdilo maksimalno. :?

Ali dobro, sve u svemu, dobra utakmica, sjajna atmosfera, sretno do kraja, i čestitke vašim navijačima koji su zaista ispali spektakularni. ;)

P.S. Šteta što niste mogli malo razgledati grad pa da ti dojmovi budu još ljepši.
Kad će video zna li se, vi kažete bude brzo na livno video ili tako nešto sl...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 apr 2013, 01:08

Ne znam, obično je dosad bio prije ponoći na dan utakmice, čudno mi je da nije još okačen.

Vjerojatno bude ujutro.
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2013, 01:46

Odmor, rucak i vecera u ski centru Rostovo. Zasluzeno :D

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 937&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 07 apr 2013, 11:11

Jahic Adnan najjaci igac juce :) svaka cast upravi i Vojvodicu sto su ga doveli
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 apr 2013, 11:14

Bajka se nastavlja!

Danas sam na nekoliko sati navijač Branitelja, evo učim himnu Hrvatske samo u tu svrhu!

Zoom088 je napisao/la:Odmor, rucak i vecera u ski centru Rostovo. Zasluzeno :D

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 937&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Za onako dobar objektiv, ovo su prosječne slike. :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 07 apr 2013, 12:19

sodagrad je napisao/la:Odmah po izlasku iz autobusa, zahvaljujuci privatnicima iz Lukavca (ne bih da imenujem, ne znam da li bi im se svidjelo) podijeljene su premije igracima za osvojeni bod.

To mi se sviđa, samo naprijed idemo dalje, znači i Vitežani su nas pratili uživo...;)

Gledali su utakmicu trener Plavcic,sportski direktor Petrović i Alfa i omega kluba Kafadar :D dok su igraci i ostali djelatnici kluba gledali uzivo jucer u capljini utakmicu :) svaka cast na bodu i sretno u nastavku. :D

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 07 apr 2013, 14:27

Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 07 apr 2013, 14:35

joksimovic je napisao/la:Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.
Još smo mogli do pobjede u 90 minuti, Mace izašao sam na kolmana, i lopta tik pored stative :cry:
1921
1989

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 apr 2013, 14:49

fukara87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:@Casp3r,druže jesi ovo ti? :mrgreen:

slika
Otkad su HZ u prijateljskim odnosima sa SL ? :D
To pitanje mozes postaviti i Hordama....nece ti znat odg zato sto je ova slika stara minimum 7-8 godina a to je period kad si sa bilo kakvim salom mogao doci na tribinu i navijati...odnosno stara garnitura koja je vodila Sjever nije davala znacaja tome ( ko je u sa kakvim salom)...
Ako vec hoces koga da prozoves sa ovom slikom , promasio si temu lijepi sliku na FK Sarajevo jer je to veci minus njima nego Sioux-ima ..
Znaci nema rezlike Roma,Galata, Fener,Radnicki i neki drugi..."DRUGO VRIJEME BILO" ....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2013, 14:53

VolimRadnicki je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.
Još smo mogli do pobjede u 90 minuti, Mace izašao sam na kolmana, i lopta tik pored stative :cry:
Ja sam bio odmah iza gola i vidio sam već loptu kako ulazi u mrežu. Na stadionu tajac, muk, svi čekaju...i onda lopta dobije neku čudnu putanju i "lizne" stativu. Još uvijek ne mogu da vjerujem da ono nije ušlo u gol :?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 apr 2013, 15:47

Hvala drug na čestitkama, jeste preko 450 kilometara preći u oba pravca i isti taj dan odigrati 90 minuta utakmicu (Zoom je i naveo da je taj umor od puta malo i uticao na igrače u drugom poluvremenu pa je Troglav baš nas napao) bili smo blizu pobjedi na kraju, ali i bod je veliki, čestitke i našem načelniku gospodinu Dževadu Mujkiću, takođe svim privatnicima sa Općine Lukavac, za premije igračima i za jelo nama navijačima, idemo dalje malo odmora pa Branitelj slijedi.....:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2013, 15:57

Druže, samo u jednom pravcu je oko 270 km Lukavac - Livno

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 apr 2013, 16:00

Zoom088 je napisao/la:Druže, samo u jednom pravcu je oko 270 km Lukavac - Livno
Pardon preko 550 moja greška, ali eto ispravka.....:)

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 07 apr 2013, 18:28

Casp3r je napisao/la:Bajka se nastavlja!

Danas sam na nekoliko sati navijač Branitelja, evo učim himnu Hrvatske samo u tu svrhu!

Zoom088 je napisao/la:Odmor, rucak i vecera u ski centru Rostovo. Zasluzeno :D

Za onako dobar objektiv, ovo su prosječne slike. :D
Eto djabe ti nauci himnu, nista od tekme danas!

Gledaj pa je zaboravi do nedjelje, da nebi na jošiku zapjevala Lijepa Naša :D :D :D :D :D :D :D

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 07 apr 2013, 20:38

Video iz Livna: [youtube][/youtube]
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 apr 2013, 20:39

inace, geldam ovaj sazetak i svaka cast vasim naviajcima 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2013, 20:46

Uh, nisam vidio iz svog ugla onaj poništeni pogodak kako treba. Kako mi se čini, neopravdano poništen.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 apr 2013, 20:52

Zoom088 je napisao/la:Uh, nisam vidio iz svog ugla onaj poništeni pogodak kako treba. Kako mi se čini, neopravdano poništen.
Ja sam vala bio u liniji odmah iza pomoćnog. Ni on sam ne zna šta je svirano, meni je prodao priču da je igra rukom, a nigdje ruke u blizini lopte, pa je rekao onda tamo klupi našoj je Jusufović u ofsajdu bio, ali kad se vratio ponovo do mene (do kornera) ja mu govorim da nema govora o ofsajdu da imam sliku, on se okrenu i govori pa bilo je igranje rukom 18ke, a 18 je Giga (koji je izveo slobodnjak).

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.