To mi se sviđa, samo naprijed idemo dalje, znači i Vitežani su nas pratili uživo...

Kad će video zna li se, vi kažete bude brzo na livno video ili tako nešto sl...badblueboylivno je napisao/la:Pretpostavio sam da je to korisnik Casper, a tebe sam vidio s laptopom, čini mi se... profesionalizam na vrhuncu... ali eto, ne javih se, spriječiše me neke stvari, nisam ni dočekao sami kraj i to pozdravljanje s navijačima... pogotovo mi je žao kad vidim da iz Livna nosite sjajne dojmove. I onda se javi jedan jazavac iz Kaknja i kaže kako publika ulijeće u teren i kroji rezultat, što me je raspizdilo maksimalno.![]()
Ali dobro, sve u svemu, dobra utakmica, sjajna atmosfera, sretno do kraja, i čestitke vašim navijačima koji su zaista ispali spektakularni.
P.S. Šteta što niste mogli malo razgledati grad pa da ti dojmovi budu još ljepši.
Za onako dobar objektiv, ovo su prosječne slike.Zoom088 je napisao/la:Odmor, rucak i vecera u ski centru Rostovo. Zasluzeno
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 937&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
sodagrad je napisao/la:Odmah po izlasku iz autobusa, zahvaljujuci privatnicima iz Lukavca (ne bih da imenujem, ne znam da li bi im se svidjelo) podijeljene su premije igracima za osvojeni bod.
To mi se sviđa, samo naprijed idemo dalje, znači i Vitežani su nas pratili uživo...
Još smo mogli do pobjede u 90 minuti, Mace izašao sam na kolmana, i lopta tik pored stativejoksimovic je napisao/la:Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.
To pitanje mozes postaviti i Hordama....nece ti znat odg zato sto je ova slika stara minimum 7-8 godina a to je period kad si sa bilo kakvim salom mogao doci na tribinu i navijati...odnosno stara garnitura koja je vodila Sjever nije davala znacaja tome ( ko je u sa kakvim salom)...fukara87 je napisao/la:Otkad su HZ u prijateljskim odnosima sa SL ?Gorki je napisao/la:@Casp3r,druže jesi ovo ti?![]()
Ja sam bio odmah iza gola i vidio sam već loptu kako ulazi u mrežu. Na stadionu tajac, muk, svi čekaju...i onda lopta dobije neku čudnu putanju i "lizne" stativu. Još uvijek ne mogu da vjerujem da ono nije ušlo u golVolimRadnicki je napisao/la:Još smo mogli do pobjede u 90 minuti, Mace izašao sam na kolmana, i lopta tik pored stativejoksimovic je napisao/la:Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.
Hvala drug na čestitkama, jeste preko 450 kilometara preći u oba pravca i isti taj dan odigrati 90 minuta utakmicu (Zoom je i naveo da je taj umor od puta malo i uticao na igrače u drugom poluvremenu pa je Troglav baš nas napao) bili smo blizu pobjedi na kraju, ali i bod je veliki, čestitke i našem načelniku gospodinu Dževadu Mujkiću, takođe svim privatnicima sa Općine Lukavac, za premije igračima i za jelo nama navijačima, idemo dalje malo odmora pa Branitelj slijedi.....joksimovic je napisao/la:Sve čestitke komšije na osvojenom bodu.Otići tako daleko isti dan i tako odigrati je samo jedno veliko "SVAKA ČAST MOMCIMA".Samo pošteno do kraja, pa neka najbolji ide dalje.
Pardon preko 550 moja greška, ali eto ispravka.....Zoom088 je napisao/la:Druže, samo u jednom pravcu je oko 270 km Lukavac - Livno
Eto djabe ti nauci himnu, nista od tekme danas!Casp3r je napisao/la:Bajka se nastavlja!
Danas sam na nekoliko sati navijač Branitelja, evo učim himnu Hrvatske samo u tu svrhu!
Za onako dobar objektiv, ovo su prosječne slike.Zoom088 je napisao/la:Odmor, rucak i vecera u ski centru Rostovo. Zasluzeno
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 937&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam vala bio u liniji odmah iza pomoćnog. Ni on sam ne zna šta je svirano, meni je prodao priču da je igra rukom, a nigdje ruke u blizini lopte, pa je rekao onda tamo klupi našoj je Jusufović u ofsajdu bio, ali kad se vratio ponovo do mene (do kornera) ja mu govorim da nema govora o ofsajdu da imam sliku, on se okrenu i govori pa bilo je igranje rukom 18ke, a 18 je Giga (koji je izveo slobodnjak).Zoom088 je napisao/la:Uh, nisam vidio iz svog ugla onaj poništeni pogodak kako treba. Kako mi se čini, neopravdano poništen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.