FK Radnički Lukavac

plavobijeli
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la plavobijeli » 06 apr 2013, 18:56

Danas ste po svim pravilima nogometne igre trebali izgubiti 2-3 razlike,ali to što nije tako zahvalite golmanu koji je bio najbolji igrač utakmice,a ono šta ga je prošlo 2 puta su vadili igrači sa crte.Igrali ste zatvoreno i čekali priliku iz kontre i umalo je dočekali preko onog indijanca.Bila je jedna sumnjiva situacija pred našim golom u početku utakmice pred Vašim navijačima koji su bili odlični i ovaj bod bi njima namjenio.Do sada ste poslije Viteza najozbiljnija ekipa koja je gostovala.Moram da kažem da sam više očekivao od Vas i pomalo pribojavao i očito je trener došao po bod i odnio ga.Ovaj put ga je sreća p0mazila,al bojim se da će Vam se negdje to vratiti.Nama Livnjacima ostaje žal za izgubljenim bodovima,al što se može-mi ćemo pošteno do kraja pa što bude.Pozdrav Lukavičanima i sretno do kraja.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 19:05

plavobijeli je napisao/la:Danas ste po svim pravilima nogometne igre trebali izgubiti 2-3 razlike,ali to što nije tako zahvalite golmanu koji je bio najbolji igrač utakmice,a ono šta ga je prošlo 2 puta su vadili igrači sa crte.Igrali ste zatvoreno i čekali priliku iz kontre i umalo je dočekali preko onog indijanca.Bila je jedna sumnjiva situacija pred našim golom u početku utakmice pred Vašim navijačima koji su bili odlični i ovaj bod bi njima namjenio.Do sada ste poslije Viteza najozbiljnija ekipa koja je gostovala.Moram da kažem da sam više očekivao od Vas i pomalo pribojavao i očito je trener došao po bod i odnio ga.Ovaj put ga je sreća p0mazila,al bojim se da će Vam se negdje to vratiti.Nama Livnjacima ostaje žal za izgubljenim bodovima,al što se može-mi ćemo pošteno do kraja pa što bude.Pozdrav Lukavičanima i sretno do kraja.
1. Igrali zatvoreno? :D
2. Marsel Mace!
3. :lol:
plavobijeli je napisao/la:VITEZ JE ZAVRŠIO 0-0 A VI ĆETE 3-0 KO ODŠALE.
Zamal KO ODŠALE :lol:
plavobijeli je napisao/la:u livnu će te dobiti batine i teri gola razlika,a taj mance nek ide igrati u avaišiće dije igra i dosad,a to da ćete biti primljeni kako mislite obisite mačku o rep-Troglav moraq dobiti utakmicu i to je sve i to će biti na terenu-a vi ako mislite navijati navijajte odkuće jer ovdje nemate odakle.
Zamal TERI gola razlike, zamal! Jesmol dobili batine? Il smo navijali odkuće?
plavobijeli je napisao/la:Ja sam sve manje zanimljiv a vidit će te u subotu da samsamo realan,ovi naši iz konjice su ludi toliko da VAN JE BOLJE OSTATI KUĆI I NETROŠITI ŠOLDE.Ovde je ulaznica 1o km za goste i nemožete na teren da gledate tekmu nego će Vas ostaviti u Bugojnu jer tu je ta neka granica.
:lol:
1921
1989

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 06 apr 2013, 19:13

Prijatelju pusti to,to je bilo zagrijavanje za tekmu koja je završila kako je završila,pričao sam sa Vašim ljudima koji su zajedno sa nama gledali istu i svi su bili prezadovoljni prijemom i ponašanjem naših igrača i publike.Taj Vaš Mace je dočekao jednu našu grešku golmana i došla je sasvim slučajno,a nadam se da će te to sve vidjeti na Livideo već večeras-oni snimaju utakmicu i odmah je i objave ili na livnoonline.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 19:40

Ko je sve danas dobio žute kartone? Jahić, Mace? Još neko?
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 apr 2013, 20:05

Imas izvjestaj na LX, pisano u busu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 06 apr 2013, 21:41

Hvala Vam na dolasku u Livno,na odličnom navijanju,na fer i korektnoj utakmici koja je,usput,bila jako dobra.Nedostajali su jedino golovi.Mozda cu sada ispasti subjektivan,ali smatram da je moj Troglav zasluzio pobijediti,ili je bar bio blize pobjedi.Mislim da ce video-sazetak to pokazati.No,što je,tu je.Sretno Radničkom u daljnoj kampanji za Premier Ligu.Jedna ste od najsimpaticnijih i najkulturnijih ekipa protiv koje sam igrao.Jedinu primjedbu imam za Macea,međutim,poznajem ga jos iz Višića,i nemojte se naljutit,ali i tamo mi se činio onako što je i danas pokazao:priprosti seljačić.
Sve ostalo je bilo na odličnom nivou,posebno Siouxi,i zbilja Vam želim puno sportske sreće u budućnosti.
Veliki pozdrav iz Livna :)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 06 apr 2013, 21:47

nA LIVNOONLINE možete pogledati ispod izvješća sa utakmice i fotogaleriju-mnogo poznatih faca je bilo od izbornika malonogometne reprezentacije pa do našeg Tepe,bila je delegavija iz Viteza sa trenerom,ma bilo je fino samo ovu Vašu zvjezdu JARANOVIĆA danas nisam vidio.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 22:20

Zanimljiva slika sa današnje utakmice..

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4389_n.jpg
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 apr 2013, 22:23

VolimRadnicki je napisao/la:Zanimljiva slika sa današnje utakmice..

Jbt to načelnik pravo krenuo po utakmicama ići! Hajde neka,neka

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 22:26

studeni je napisao/la:

Jbt to načelnik pravo krenuo po utakmicama ići! Hajde neka,neka
Vidi se da se radi u klubu, ne bih on bio tu da nisu ambicije takve kakve jesu. :)
1921
1989

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 apr 2013, 22:29

To vam načelnik? I to u gostima?

Issati, naš ne zna ni gdje je stadion.
Hayley <3

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 22:31

badblueboylivno je napisao/la:To vam načelnik? I to u gostima?

Predsjednik i načelnik.
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 06 apr 2013, 22:38

badblueboylivno je napisao/la:To vam načelnik? I to u gostima?

Ovaj prvi je predsjednik kluba Lović, a iza njega ovaj sijedi je načelnik opštine.
Svaka čast na trudu da ode na daleko gostovanje

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 06 apr 2013, 23:07

Nikad korektniju publiku nisam dozivio u zivotu nego danas u Livnu. Atmosfera takva da niko ruznog pogleda nije uputio ni prema igracima ni prema navijacima od policije do publike. Svako navija za svoje i svi sretni odu kuci.
Daj Boze da je vise ovakvih utakmica i domacina.
Livno od srca hvala
Al kad sam vidio Skiju da sjedi s pivom medju domacim gledaocima :lol:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 apr 2013, 23:08

lukavac_21 je napisao/la:Nikad korektniju publiku nisam dozivio u zivotu nego danas u Livnu. Atmosfera takva da niko ruznog pogleda nije uputio ni prema igracima ni prema navijacima od policije do publike. Svako navija za svoje i svi sretni odu kuci.
Daj Boze da je vise ovakvih utakmica i domacina.
Livno od srca hvala
Al kad sam vidio Skiju da sjedi s pivom medju domacim gledaocima :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1921
1989

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 06 apr 2013, 23:13

Jbt, stajao sam pored njega, a bio je i jedan malo deblji prosijed. Od njih sam saznao Slobodin rezultat.
Inače kad već stavljate slike, evo vam jedna uz komentar I'll be back :D slika
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 apr 2013, 00:00

Mace brate sanjat ću onu šansu večeras, svaka čast momcima bod je super, kao pobjeda, Zoom Velež je imao 16 utakmica bez poraza u ovoj ligi i tad ušao u Premier ligu, Zvijezda Gradačac čini mi se 19 utakmica bez poraza i ušla u Premier ligu, možemo li i mi njihovim stopama, 12 utakmica bez poraza, kakav niz, strašno, slijedi Branitelj naredne nedjelje, ruku na srce oni nemaju šta tražiti u Lukavcu...:)

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 07 apr 2013, 00:08

Škiiiiiija :lol: :lol: :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 07 apr 2013, 00:28

Jedva cekam da vidim video sa tekme, zanima me ponisteni gol radnickog na samom pocetku.... sve u svemu dobar bod, remi najrealniji samo steta sto je bilo 0-0 moglo je lahko bit i 2-2
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2013, 00:53

Sretno stigosmo kuci (prije ponoci :D).

Sta da kazem, Valentin Plavcic, trener Viteza nije mogao vjerovati da smo "izasli iz autobusa" i uspjeli uzeti bod u Livnu.

U drugom poluvremenu izgleda taj dug i iscrpljujuci put je uzeo danak, pa su nasi momci prepustili inicijativu Troglavu. Nacelnik i jos neki ljudi iz politickog zivota opcine su bili s nama cijelo vrijeme, sto samo po sebi govori o ambicijama i zeljama.

Odmah po izlasku iz autobusa, zahvaljujuci privatnicima iz Lukavca (ne bih da imenujem, ne znam da li bi im se svidjelo) podijeljene su premije igracima za osvojeni bod.

Jos jednom moram naglasiti da sam odusevljen Livnom kao gradom, publikom, TERENOM na stadionu Zgona, Troglavom kao domacinom. Mislim da smo stekli jednog sportskog prijatelja na duge staze.

P.S. @badblueboylivno, ja sam bio s vasim sekretarom cijelo vrijeme tamo iza gola, blizu svlacionica. Trebao si se javiti. Casper je fotografisao.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.