Kao prvo da kažem , nikad mi nije bio previše drag igrač .
Ali mislim da je poprilično podcjenjen , zadnje 3 godine brani odlično i nije sklon čestim pogreškama .
Nebrojeno je puta vadio Milan iz teških situacija .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Tema nije precjenjeni nego podcjenjeni.ceze je napisao/la:Daniel Carvajal
Julian Draxler
Gylfi Sigurdsson
Scott Sinclair
James Milner
Victor Moses
Nemam pojma , ali nikad mi nije bio pretjerano drag .ahmad_tz je napisao/la:@franco :
kako ti nije il fasiste drag nmg da vjerujem![]()
![]()
Izvini careandro234 je napisao/la:eto mora si me podsjetit vec dugo nisam razmisljao o toj utakmiciamEl_rooB je napisao/la:Semih Senturk ( sta je ovaj lik radio na EURU 2008,danas bas gledam sve golove prvenstva,koji je to majstor)Samaras (mislim da je mogao zaigrati u puno vecim klubovima u svojoj karijeri)
I ranije koje sam naveo : Podolski,Dzagoev,Muslera,Gomis.
Možda imamo različito mišljenje pojma podcijenjen, što je uredu, jer u fudbalskom konteksu se to ne može baš tačno odrediti.Johny je napisao/la:Tema nije precjenjeni nego podcjenjeni.ceze je napisao/la:Daniel Carvajal
Julian Draxler
Gylfi Sigurdsson
Scott Sinclair
James Milner
Victor Moses
Placeni cca. zajedno 80 miliona a nisu 2 gola zajedno dali.
Statisticki je Milner od njih najbolji igrac , dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta.
I dalje mi nije jasno zasto je Sinclair presao u City iz Swansea.Momak nije upisao 3 nastupa a i kada igra to je bezvoljno.
Sigurdsson je smijurija.Covjek je smetalo na terenu.
Moses nema mjesto u prvom timu i to je evidentno.Momak koji nema adekvatnu poziciju u Chelsea a ni dovoljan kvalitet za isti klub.
Carvajal je otkrice sezone u Njemackoj.Mali leti na sve strane.Bice veliki igrac.
Draxler ima enorman talenat i ako uspije umiriti bubice moze biti velika zvijezda.Extra kvalitetan fudbaler.
Ti imas svoje misljenje, ja svoje i zdravo.Johny je napisao/la:Sta oni to imaju pa su podcjenjeni ? Extra klasa neka ?
Placeni sijaset para a sjede na klupi ili igraju presmjesno.
De Guzmann je placen 1,5 miliona za razliku od Sinclaira koji je doveden za vise od 10 miliona.
Sinclair ne moze biti Ronaldo za De Guzmanna kada covjek igra za B tim Citya a Jonathan ima bitnu ulogu u timu Swansea.
Millner je kokoska koja nema tehniku , brzinu , znanje vec iskljucivo pluca i igranje za druge igrace.On ne vrijedi 25miliona dinara a kamoli Eura...
Taj mali Sigurdsson je bio anonimus u Hoffenhaimu , dosao na Ostrvo odma podjenjem.Po cemu ? Sta on to radi na terenu ?
L_blancos je napisao/la:Dries Mertens, vjerovatno najpodcjenjeniji igrac na svijetu.
Prelazi u Juve na kraju sezone pa ćemo vidjeti, imat će ulogu back-up igrača i na njemu je da iskoristi svaku šansu.Rockefeller je napisao/la: - Andrea Poli - nikad mi neće biti jasno zašto ga se Inter otarasi onako lako. Vrlo dobar igrač (danas igra za Sampdoriu).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.