FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
FK Sarajevo i poliklinika "Svijetlost" nastavljaju saradnju!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/prof-d ... -kluba/961" onclick="window.open(this.href);return false;
Presica pred gostovanje u Gabeli!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/musemi ... a-nema/962" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/prof-d ... -kluba/961" onclick="window.open(this.href);return false;
Presica pred gostovanje u Gabeli!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/musemi ... a-nema/962" onclick="window.open(this.href);return false;
U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će Bordo klub gostovati GOŠK-u u Gabeli.
Husref Musemić, koji je u prvoj utakmici na klupi bordo kluba protiv Olimpica ostvario pobjedu, istakao je da će Sarajevo u Gabeli protiv GOŠK-a igrati za gol više, a Gabeljane je pratio na Grabavici protiv Željezničara.
"Nemamo pravo da kalkulišemo, niti taktiziramo. Pokušat ćemo u Gabeli igrati za gol više. Gledao sam GOŠK na Grbavici u meču sa Željezničarom, ali to je bilo gostovanje, tako da ne mora predstavljati ništa", rekao je Musemić, koji je kao najveće prijetnje po gol Bordo kluba izdvojio Jusufbašića, Bekića i Bošnjaka.
Šef Stručnog štaba Sarajeva potvrdio je da će moći računati na Muhameda Džakmića koji se oporavio od povrede. Na raspolaganju su mu svi igrači osim povrijeđenog Ermina Huseinbašića.
Emir Hadžić, prvi strijelac Sarajeva ove sezone, poručio je da Bordo klub nema pravo na kiks u Gabeli.
"Gostovat ćemo ekipi koja se bori za opstanak, a sa druge strane mi smo u borbi za titulu, tako da nemamo pravo na kiks u Gabeli", rekao je Hadžić.
Vrijedi dodati da je na današnjoj pres konferenciji FK Sarajevo produžilo saradnju sa Poliklinika Svjetlost.
Husref Musemić, koji je u prvoj utakmici na klupi bordo kluba protiv Olimpica ostvario pobjedu, istakao je da će Sarajevo u Gabeli protiv GOŠK-a igrati za gol više, a Gabeljane je pratio na Grabavici protiv Željezničara.
"Nemamo pravo da kalkulišemo, niti taktiziramo. Pokušat ćemo u Gabeli igrati za gol više. Gledao sam GOŠK na Grbavici u meču sa Željezničarom, ali to je bilo gostovanje, tako da ne mora predstavljati ništa", rekao je Musemić, koji je kao najveće prijetnje po gol Bordo kluba izdvojio Jusufbašića, Bekića i Bošnjaka.
Šef Stručnog štaba Sarajeva potvrdio je da će moći računati na Muhameda Džakmića koji se oporavio od povrede. Na raspolaganju su mu svi igrači osim povrijeđenog Ermina Huseinbašića.
Emir Hadžić, prvi strijelac Sarajeva ove sezone, poručio je da Bordo klub nema pravo na kiks u Gabeli.
"Gostovat ćemo ekipi koja se bori za opstanak, a sa druge strane mi smo u borbi za titulu, tako da nemamo pravo na kiks u Gabeli", rekao je Hadžić.
Vrijedi dodati da je na današnjoj pres konferenciji FK Sarajevo produžilo saradnju sa Poliklinika Svjetlost.

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Vise ste vi gradova promjenili nego sto smo mi namjestili utakmicaMancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.

LFC1892 je napisao/la:Vise ste vi gradova promjenili nego sto smo mi namjestili utakmicaMancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.
Ovo je tema FK Sarajevo. Pusti tu ljude i njihovu temu. Navrati ponekad kod nas pa da te baš narezilimo

A ko ste vi ? Mora da se salis da navijas za Olimpicopen je napisao/la:LFC1892 je napisao/la:Vise ste vi gradova promjenili nego sto smo mi namjestili utakmicaMancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.
Ovo je tema FK Sarajevo. Pusti tu ljude i njihovu temu. Navrati ponekad kod nas pa da te baš narezilimo

Dođi, dođi 

To je veliko pitanje,čisto sumnjam.Ako želiš ja ću ti nabrojati neke.LFC1892 je napisao/la:Vise ste vi gradova promjenili nego sto smo mi namjestili utakmicaMancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo pucaj majstore, ali to nece skinuti ljagu sa vaseg malog kluba, koji je za kompenzaciju stadiona Grbavice, par puta prije utakmice skinuo gace igracima Zeljeznicara ... znas ti o cemu ja pricam, a te tvoje rekla kazala ostavi svom velikom Nijazu i Brki zvanom moras izvan stadiona ili sljede batine.
Valjda znaju šta rade...Nešto su mi previše optimistični..
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/meluno ... objede/964" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/meluno ... objede/964" onclick="window.open(this.href);return false;
Suljić: "Vjerujem da ćemo nastaviti pobjedonosnu seriju "
o kakvoj on seriji prica, tacnije o kakvom NASTAVKU serije, vjerovatno ne zna da mu klub nije uvezao 2 pobjede od septembra?
e cuj "nastaviti pobjedonosnu seriju", pa valjda prespavao od septembra do danas, ili je mislio "zapoceti pobjedonosnu seriju"...
e bas me nasmija momak.
nisam zlomanjeran majke mi, al stvarno,
pa valjda je zabrana davanja izjava po medijama trebala da sprijeci ovakve gluposti... e svasta.
o kakvoj on seriji prica, tacnije o kakvom NASTAVKU serije, vjerovatno ne zna da mu klub nije uvezao 2 pobjede od septembra?
e cuj "nastaviti pobjedonosnu seriju", pa valjda prespavao od septembra do danas, ili je mislio "zapoceti pobjedonosnu seriju"...
e bas me nasmija momak.
pa valjda je zabrana davanja izjava po medijama trebala da sprijeci ovakve gluposti... e svasta.
dobar je , ovo mu je prva izjava ove sezone u kojoj ne najavljuje titulutu i tamo je napisao/la:Suljić: "Vjerujem da ćemo nastaviti pobjedonosnu seriju "
e bas me nasmija momak.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
E ne mogu da vjerujem. Nastavit pobjednicki niz hahahaha
sve je to uredu, hajde, fudbaleri i nisu poznati ko mnogo pametni jbg, vaznija mu lopta od skole bila i kraj price, al brateSvrki je napisao/la:E ne mogu da vjerujem. Nastavit pobjednicki niz hahahaha
oni su upravo zabranili davanje izjava kako bi mogli kontrolisati sta ce pisati u medijima,
i kako bi zvanicna stranica imala kontrolu , znaci hajde Suljic ko i bilo koji drugi igrac samo govori ono sto zelis da cujes,
ali valjda urednik ili neko ko je procitao ovo a da je odgovoran , novonar bilo ko.
da se zapita, kakav pobjednicki niz?
nisu uvezali 2 pobjede vec vise od 6 mjeseci. ccc
Ma nije njima lahko vjeruj mi hahah
Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
imal' ko u Velezu od nasihmiky_hz je napisao/la:Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske

Ima NuhicThe Game je napisao/la:imal' ko u Velezu od nasihmiky_hz je napisao/la:Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske![]()

Edit-i Pile(Pliska) gdje njega da zaboravim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma nista, nek jedan penal naprave i to je to, bez sikiracije 

Hoce li to biti neki stream?hilmo je napisao/la:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 15 gostiju.