FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mancini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 apr 2013, 14:50

E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2013, 15:48

FK Sarajevo i poliklinika "Svijetlost" nastavljaju saradnju!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/prof-d ... -kluba/961" onclick="window.open(this.href);return false;

Presica pred gostovanje u Gabeli!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/musemi ... a-nema/962" onclick="window.open(this.href);return false;

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 05 apr 2013, 16:02

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će Bordo klub gostovati GOŠK-u u Gabeli.
Husref Musemić, koji je u prvoj utakmici na klupi bordo kluba protiv Olimpica ostvario pobjedu, istakao je da će Sarajevo u Gabeli protiv GOŠK-a igrati za gol više, a Gabeljane je pratio na Grabavici protiv Željezničara.

"Nemamo pravo da kalkulišemo, niti taktiziramo. Pokušat ćemo u Gabeli igrati za gol više. Gledao sam GOŠK na Grbavici u meču sa Željezničarom, ali to je bilo gostovanje, tako da ne mora predstavljati ništa", rekao je Musemić, koji je kao najveće prijetnje po gol Bordo kluba izdvojio Jusufbašića, Bekića i Bošnjaka.

Šef Stručnog štaba Sarajeva potvrdio je da će moći računati na Muhameda Džakmića koji se oporavio od povrede. Na raspolaganju su mu svi igrači osim povrijeđenog Ermina Huseinbašića.

Emir Hadžić, prvi strijelac Sarajeva ove sezone, poručio je da Bordo klub nema pravo na kiks u Gabeli.

"Gostovat ćemo ekipi koja se bori za opstanak, a sa druge strane mi smo u borbi za titulu, tako da nemamo pravo na kiks u Gabeli", rekao je Hadžić.

Vrijedi dodati da je na današnjoj pres konferenciji FK Sarajevo produžilo saradnju sa Poliklinika Svjetlost. ;)
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 05 apr 2013, 21:52

Mancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.
Vise ste vi gradova promjenili nego sto smo mi namjestili utakmica 8-)

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 05 apr 2013, 21:59

LFC1892 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:E ti ćeš iz Gabele sela držati pridike o savremenosti,možda o savremenosti namještanja utakmica za šta ste majstori.Izvinjavam se zbog off-topic.

Ovo je tema FK Sarajevo. Pusti tu ljude i njihovu temu. Navrati ponekad kod nas pa da te baš narezilimo ;)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 05 apr 2013, 22:06

open je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:

Ovo je tema FK Sarajevo. Pusti tu ljude i njihovu temu. Navrati ponekad kod nas pa da te baš narezilimo ;)
A ko ste vi ? Mora da se salis da navijas za Olimpic :roll:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 05 apr 2013, 22:12

Dođi, dođi ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 apr 2013, 23:57

LFC1892 je napisao/la:
To je veliko pitanje,čisto sumnjam.Ako želiš ja ću ti nabrojati neke. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 06 apr 2013, 09:08

Samo pucaj majstore, ali to nece skinuti ljagu sa vaseg malog kluba, koji je za kompenzaciju stadiona Grbavice, par puta prije utakmice skinuo gace igracima Zeljeznicara ... znas ti o cemu ja pricam, a te tvoje rekla kazala ostavi svom velikom Nijazu i Brki zvanom moras izvan stadiona ili sljede batine.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 apr 2013, 11:09

Valjda znaju šta rade...Nešto su mi previše optimistični.. :roll: :roll:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/meluno ... objede/964" onclick="window.open(this.href);return false;

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 apr 2013, 12:03

Suljić: "Vjerujem da ćemo nastaviti pobjedonosnu seriju "
o kakvoj on seriji prica, tacnije o kakvom NASTAVKU serije, vjerovatno ne zna da mu klub nije uvezao 2 pobjede od septembra?
e cuj "nastaviti pobjedonosnu seriju", pa valjda prespavao od septembra do danas, ili je mislio "zapoceti pobjedonosnu seriju"...
e bas me nasmija momak.
nisam zlomanjeran majke mi, al stvarno,
pa valjda je zabrana davanja izjava po medijama trebala da sprijeci ovakve gluposti... e svasta.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 apr 2013, 12:17

tu i tamo je napisao/la:Suljić: "Vjerujem da ćemo nastaviti pobjedonosnu seriju "
o kakvoj on seriji prica, tacnije o kakvom NASTAVKU serije, vjerovatno ne zna da mu klub nije uvezao 2 pobjede od septembra?
e cuj "nastaviti pobjedonosnu seriju", pa valjda prespavao od septembra do danas, ili je mislio "zapoceti pobjedonosnu seriju"...
e bas me nasmija momak.
nisam zlomanjeran majke mi, al stvarno,
pa valjda je zabrana davanja izjava po medijama trebala da sprijeci ovakve gluposti... e svasta.
dobar je , ovo mu je prva izjava ove sezone u kojoj ne najavljuje titulu :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 12:19

E ne mogu da vjerujem. Nastavit pobjednicki niz hahahaha

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 apr 2013, 12:28

Svrki je napisao/la:E ne mogu da vjerujem. Nastavit pobjednicki niz hahahaha
sve je to uredu, hajde, fudbaleri i nisu poznati ko mnogo pametni jbg, vaznija mu lopta od skole bila i kraj price, al brate
oni su upravo zabranili davanje izjava kako bi mogli kontrolisati sta ce pisati u medijima,
i kako bi zvanicna stranica imala kontrolu , znaci hajde Suljic ko i bilo koji drugi igrac samo govori ono sto zelis da cujes,
ali valjda urednik ili neko ko je procitao ovo a da je odgovoran , novonar bilo ko.
da se zapita, kakav pobjednicki niz?
nisu uvezali 2 pobjede vec vise od 6 mjeseci. ccc

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 12:34

Ma nije njima lahko vjeruj mi hahah

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2013, 13:57

Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 apr 2013, 14:00

miky_hz je napisao/la:Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske :mrgreen:
imal' ko u Velezu od nasih :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2013, 14:05

The Game je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ako zagusti sutra,zabit ce ga Maksumic i to je to,nesto slicno Irfan Fejzic i slucajne pogreske :mrgreen:
imal' ko u Velezu od nasih :mrgreen: :mrgreen:
Ima Nuhic :mrgreen:

Edit-i Pile(Pliska) gdje njega da zaboravim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 apr 2013, 14:11

ma nista, nek jedan penal naprave i to je to, bez sikiracije :mrgreen:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 06 apr 2013, 14:58

hilmo je napisao/la:slika
Hoce li to biti neki stream?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 15 gostiju.