FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Svrki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 01:41

themaniaks je napisao/la:Ja kako znam ceka se nastup za A reprezentaciju da bi otisao u Liverpul
To znaci nikad.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 apr 2013, 01:47

terabajt je napisao/la:
Svrki je napisao/la:Moje misljenje da je Hodzic samo prosao njihov kamp od ne znam kolko mjeseci i da uopce nije vezan za taj klub. Kolko sam shvatio iz prica da je on Zeljin igrac i da nece ici nigdje, ako sam pogrijesio neka me neko ispravi ali da ima sto posto informacije.
Moguce da je to istina jer ne vjerujem da bi ga osim stavljao u prvi tim da on sa nama nema nista. Nadam se da si u pravu.
koliko se sjecam da je za liverpool potpisao te da su nam uplatili odredjenu sumu para mislim 300 hiljada KM ono naknada za treniranje i te gluposti medjutim ne moze izganjati radnu dozvoli pa se vratio kao posudjen igrac , negdje imam u podsvjesti osimov intervju i kako govori da se radi o talentu al da nije igrac zelje tako da ga ne forsira puno jer zeljo nema nista od njega mozda grijesim al eto ...

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 02:29

Ja bih volio zbog njega da je tako ali mislim da od tog nema nista.Prije svega znamo sta he engleska liga,kako moras imati radnu dozvolu a mozes igrati samo s odredenim reprentativnim utakmicama.Niko tu nije dobio nikakve pare mislim da je on pozvan u kamp koji liverpool pravi jako cesto skuplja igrace uz cijelig svijeta(omladince) i on sto im valja ostavljaju kod sebe.Mislim ako je Liverpool dao pare za njega sigurno ne bi posudio nama jer ovdje tesko da moze napredovati.Nema terena,trenera,pravilne ishrane itd.
Koje blizak Amaru treba pitati za stanje,ali sam siguran 80 posto da je samo bio u kampu.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 02:35

Ja bih volio zbog njega da je tako ali mislim da od tog nema nista.Prije svega znamo sta he engleska liga,kako moras imati radnu dozvolu a mozes igrati samo s odredenim reprentativnim utakmicama.Niko tu nije dobio nikakve pare mislim da je on pozvan u kamp koji liverpool pravi jako cesto skuplja igrace uz cijelig svijeta(omladince) i on sto im valja ostavljaju kod sebe.Mislim ako je Liverpool dao pare za njega sigurno ne bi posudio nama jer ovdje tesko da moze napredovati.Nema terena,trenera,pravilne ishrane itd.
Koje blizak Amaru treba pitati za stanje,ali sam siguran 80 posto da je samo bio u kampu.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 apr 2013, 03:13

"Armin Hodžić (born 17 November 1994) is a Bosnian footballer who plays as a forward for Zeljeznicar Sarajevo, on loan from the Liverpool Academy and Reserves.

Hodzic was signed by Liverpool in May 2011 from Bosnian side Zeljeznicar Sarajevo for a reported fee of €150,000, after the young striker had broken a number of goalscoring records in the Bosnian youth leagues, and impressed on international duty with the Bosnian Under 17 and Under 19 teams.

He put pen-to-paper on a long-term deal, thought to be as long as six years, which would take him to the age of 22. Injury meant Hodzic had to wait until 19 July 2012 to make his Liverpool debut, which came in a Reserves' pre-season friendly against the USA under 20s. Hodzic netted a fine goal in the match which finished 4-2 to Liverpool.

He followed this up with another impressive finish in the 8-4 Under 18s pre-season friendly win over Bury on 21 July 2012. For the 2012-13 season, Hodzic returned to Bosnia to compete for Zeljeznicar on loan."

http://liverpoolfc.wikia.com/wiki/Armin_Hodzic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_ ... nd_Academy" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 apr 2013, 09:53

Svrki je napisao/la:Ja bih volio zbog njega da je tako ali mislim da od tog nema nista.Prije svega znamo sta he engleska liga,kako moras imati radnu dozvolu a mozes igrati samo s odredenim reprentativnim utakmicama.Niko tu nije dobio nikakve pare mislim da je on pozvan u kamp koji liverpool pravi jako cesto skuplja igrace uz cijelig svijeta(omladince) i on sto im valja ostavljaju kod sebe.Mislim ako je Liverpool dao pare za njega sigurno ne bi posudio nama jer ovdje tesko da moze napredovati.Nema terena,trenera,pravilne ishrane itd.
Amar je rekao da smo dobili 300000KM za njega al ako ti kazes da nismo onda nismo 100% :lol: .. U vise navrata u zadnje tri godine je bio u njihovom kampu.. Zadnji put je odigrao i nekoliko tekmi za Liverpulov juniorski tim..

I ne mora igrati za A reprezentaciju vec za reprezentaciju u svom uzrastu, a on je igrao i za U-15, U-17, a sada igra za U-19.. Potpisao je petogodisnji ugovor sa Liverpulom i male su sanse da ga i sledece sezone gledamo u plavom dresu..

[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 apr 2013, 10:39

Ara je jedan od gomile djece koje liverpul ima sirom svijeta i s kojima je potpisao ugovor. Radnu dozvolu nije mogao dobiti iz mnogo razloga,da sad ne duljim. dobili smo za njega 300000km,kod nas je trenutno na posudbi,mogu ga povuci nazad kad god hoce,a igra onoliko koliko je dogovoreno da igra,a to je min 10tak min po utakmici.Ako niste primjetili,momak je standardna zamjena u svakoj tekmi.
Ili kome opet nije jasno,nek vrti stranice unazad na forumu ili procita ovo na eng napisano,pa mu valjda bude jasno
Sazvakana tema 500x

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 apr 2013, 10:43

Pošto pratim Liverpool svaku utakmicu i možda ponajbolje poznajem situaciju u klubu, onda mogu reći da je Hodžić posuđen Liverpoolu jer klub ima previše napadača i u razgovoru sa Arminom odlučeno je da je tako najbolje. Liverpool je kupio Sameda Yessila iz Leverkusena za miliona funti i normalno je da će on biti prioritet. Naredni napadač je Adam Morgan koji je dijete Liverpoola i normalno da će biti prioritet. Treći napadač je visoki Ngoo.
Armin sada nije u poziciji da čeka, a kako Liverpool igra u formaciji 4-3-3 sa jednim napadačem i dva krila, izabrao ja najbolju opciju i vratio se na posudbu u Željezničar.
Ono što je sada najbolje za Armina jeste da je ove sezone stekao potrebno iskustvo na seniorskom nivou a Ngoo je posuđen Heartsu u Škotsku i neće se više vraćati u Liverpool. Samed Yessil je teško povrijeđen i biće odsutan oko 8 mjeseci. Nakon povratka Armina u Liverpool biće jedan od dva napadača sa Morganom i naravno da će sada dobijati puno više minuta za Liverpool.
Da pojasnim, Armin igra za Liverpool do 21 godinu. On će nastupati u 3 takmičenja za Liverpool. Premiership do 21 godine, FA Cup do 21 godine i imaće pravo nastupa u Next Generation Cahampions League. Tako da će u ova tri takmičenja sigurno Armin pokazati svoje znanje i umjeće.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 06 apr 2013, 11:02

SarajlijaTM je napisao/la:Ara je jedan od gomile djece koje liverpul ima sirom svijeta i s kojima je potpisao ugovor. Radnu dozvolu nije mogao dobiti iz mnogo razloga,da sad ne duljim. dobili smo za njega 300000km,kod nas je trenutno na posudbi,mogu ga povuci nazad kad god hoce,a igra onoliko koliko je dogovoreno da igra,a to je min 10tak min po utakmici.Ako niste primjetili,momak je standardna zamjena u svakoj tekmi.
Ili kome opet nije jasno,nek vrti stranice unazad na forumu ili procita ovo na eng napisano,pa mu valjda bude jasno
Sazvakana tema 500x
ma nesto ne mogu da vjerujem da je dogovoreno koliko ce Armin igrati,mislim na minutazu,ovo sto sada tako ulazi to je sasvim prirodni proces adaptacije na igru i ekipu,a i nije bio standardna zamjena...a i ako se pita Liverpul kontam da je njima bolje da on igra konstantno i od prve minute al eto...Ovo njega Sef kali vjerovatno racunajuci na varijantu da bi on mogao biti tu i iduce sezone,sto je sasvim realno...
Amare hvala ti...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 apr 2013, 11:38

Henderson je napisao/la:Pošto pratim Liverpool svaku utakmicu i možda ponajbolje poznajem situaciju u klubu, onda mogu reći da je Hodžić posuđen Liverpoolu jer klub ima previše napadača i u razgovoru sa Arminom odlučeno je da je tako najbolje. Liverpool je kupio Sameda Yessila iz Leverkusena za miliona funti i normalno je da će on biti prioritet. Naredni napadač je Adam Morgan koji je dijete Liverpoola i normalno da će biti prioritet. Treći napadač je visoki Ngoo.
Armin sada nije u poziciji da čeka, a kako Liverpool igra u formaciji 4-3-3 sa jednim napadačem i dva krila, izabrao ja najbolju opciju i vratio se na posudbu u Željezničar.
Ono što je sada najbolje za Armina jeste da je ove sezone stekao potrebno iskustvo na seniorskom nivou a Ngoo je posuđen Heartsu u Škotsku i neće se više vraćati u Liverpool. Samed Yessil je teško povrijeđen i biće odsutan oko 8 mjeseci. Nakon povratka Armina u Liverpool biće jedan od dva napadača sa Morganom i naravno da će sada dobijati puno više minuta za Liverpool.
Da pojasnim, Armin igra za Liverpool do 21 godinu. On će nastupati u 3 takmičenja za Liverpool. Premiership do 21 godine, FA Cup do 21 godine i imaće pravo nastupa u Next Generation Cahampions League. Tako da će u ova tri takmičenja sigurno Armin pokazati svoje znanje i umjeće.
hvala na pojašnjenju, živio :arrow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 apr 2013, 11:58

Sretan Dan Grada Sarajeva

http://fkzeljeznicar.ba/sretan-dan-grada-sarajeva/5118/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 06 apr 2013, 12:28

Hvala Henderson. Samo mi objasni zasto ga nisu posudili nekom engleskom nizeligasu zato sto tamo ima uslove da napreduje.
Sta je Licerpool dobio s tim sto ga je vratio u ovu bjedu.
Taj mi dio nije nikako logican ali ti bolje znas izgleda. Hvala

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 apr 2013, 13:24

Najava: FK Slavija - FK Željezničar

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... icar-video" onclick="window.open(this.href);return false;

White shoes never lose !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 apr 2013, 13:32

Svrki je napisao/la:Hvala Henderson. Samo mi objasni zasto ga nisu posudili nekom engleskom nizeligasu zato sto tamo ima uslove da napreduje.
mislim da to vazi za citav engleski sistem takmicenja :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 06 apr 2013, 13:50

34. ;)
[youtube][/youtube]

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 apr 2013, 13:54

White shoes never lose !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 apr 2013, 14:01

fedeltafrotta je napisao/la:
Svrki je napisao/la:Hvala Henderson. Samo mi objasni zasto ga nisu posudili nekom engleskom nizeligasu zato sto tamo ima uslove da napreduje.
mislim da to vazi za citav engleski sistem takmicenja :mrgreen:
Upravo tako, mora da popuni kvotu nastupa za drzavni tim, da bi igrao u FA takmicenjima.
Sport je lijek za tijelo i duh.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 apr 2013, 20:24

Sutra i veteran ide sa Vama u Lukavicu.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 06 apr 2013, 20:26

CARSON je napisao/la:Sutra i veteran ide sa Vama u Lukavicu.
Zna li iko otprilike koliki će nas biti sutra u lukavici i da li će biti ograničen broj karata pošto do sada nisam imao priliku ići u lukavicu?
Po pričama drugova znam da je represija prema nama samo takva, ali s Božijom pomoći, po 3 nove bobe :mrgreen:
Il club piu titolato al mondo!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2013, 20:46

Ako nije prerano (jest, al hajd), pratimo Bugarsku, Gruzijsku i Azerbejdžansku ligu, ostalo je manje više gotovo. U Bugarskoj nam godi da Ludogorets odbrani titulu, u Gruziji nam treba da Dinamo ne osvoji, a u Azerbejdžanu nam treba da Inter osvoji. Da budem precizan, trebaju nam se poklopit' dvije od ove tri situacije da budemo nositelji. Ovo važi u slučaju da prvak Europe bude ekipa koja je kroz prvenstvo osigurala igranje u LP za narednu sezonu (tj. da se ne desi "slučaj Chelsea" iz prošle sezone), što je više vjerovatna opcija. U protivnom, treba da nam se poklopi sve nabrojano.

Ali prije svega bismo trebali da odbranimo titulu. Zato sutra po pobjedu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 20 gostiju.