KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2013, 00:55

evo i tegi kaže trebali su isključiti vujoševića....
doduše i kazniti Zvezdu zbog propusta da njihov star iz vip dijela dijeli pravdu... jbt mogao je dule biti nova monika seles....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 apr 2013, 00:25

Sve Vladine ekipe kako sezona odmica igraju slabije i slabije. Vidjet cemo kako ce Zvezda na kraju proci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2013, 00:28

neno#4 je napisao/la:Sve Vladine ekipe kako sezona odmica igraju slabije i slabije. Vidjet cemo kako ce Zvezda na kraju proci.
Smem li se ja hvaliti kao ti u najboljim godinama da sam to davno rekao. :mrgreen:
Jbg nisu mi to verovali moji "saborci". :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2013, 15:18

ja mislim da će vlada možda odletiti prije Laktasa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 apr 2013, 16:29

Ma nema teorije, čak i sa njim vjerovatno dobijamo Mutinja i ekipu, ali ako pukne u finalu... sve je moguće.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 apr 2013, 16:55

http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za partizan-vojvodina

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 apr 2013, 17:57

The Game je napisao/la:http://bstream4.net/index2.html
link za partizan-vojvodina
A zla i slobodnih bacanja :lol: ...Ne zna se ko je gori,Partizan ili Vojvodina...Zajedno su za 1.poluvrijeme promašili oko 25 šuteva za 1.poen :D .....Lovernj,Gagić i Bogdan sjajni....Drago mi je što je napokon Gagić ušao u formu,lik postao najbolji kradljivac lopti u Partizanu :D
Mens sana in corpore sano.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 apr 2013, 19:16

Lovernj 15 p,14 sk/31 min ;) Bogdan 16p,8sk,2 as/31 min :D Milosavljević standardno dobar,Čakarević,Musli,Gagić solidni...čak je i Đekić odigrao nešto :D ....Više sam očekivao od Vojvodine,kao da su se pomirili sa porazom čim su izašli na Pionir...29 razlike :?: :?: :?: Još Partizan bez Lučića,Bertransa i Duleta na klupi....Mega mlatnula Radnički usred Kragujevca,iznadimao ih Bobi Marjanović sa 29 koševa i 15 skokova :D ....
Partizan i dalje u lijepoj seriji,forma se konstantno diže,slijede 3 poprilično lake utakmice,prvo u Užicu sa Slobodom,pa onda u Pioniru sa Metalcom i Konstantinom...a onda Laktaši,i duel sa Igokeom 8-)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 apr 2013, 01:10

Ako ova deca do kraja skroz pritisak zamene motivom najebace mnogi jer ovaj talenat nema niko od narednih protivnika.
Samo nastavite da radite i rastete i pokazite da ste vredni Partizanovog dresa.
Highlight veceri Djekiceva rola :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 02:02

sasagmp je napisao/la:Ako ova deca do kraja skroz pritisak zamene motivom najebace mnogi jer ovaj talenat nema niko od narednih protivnika.
kakav je to talenat bio... svi hvale bertansa i njegov šut, ali kakav je šut bio u rukama Baneta... ali džaba..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 07 apr 2013, 12:44

sasagmp je napisao/la:Ako ova deca do kraja skroz pritisak zamene motivom najebace mnogi jer ovaj talenat nema niko od narednih protivnika.
Parni valjak neka melje! :D Ubaci Đekić one dve trojke kao kap....meni ga uvjek nešto žao bilo što nije dobio pravu šansu,pa tu je već čini mi se 4 ili čak 5 sezona u Partizanu,ali ništa,a iskreno i ne dobija priliku...bio jedan od najvećih talenata Evrope,sa FMP-o 2X juniorsku Evroligu uzimao,ali....izgubio se među seniorima... :?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 apr 2013, 12:48

Jos jednom Lovrenj pokazuje koji je to spesiment
al bas ima onu zivotinjsku snagu , ima dosta prostrora da se nadogradi u teretani..

Bogdan dobio slobode i pokazuje koliko moze , a moze puno
na one fizikalije i sut koji ima , mora barem u superligi uzimati fin broj suteva kako bi se kvalitetno razvijao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 07 apr 2013, 16:57

Iskren da budem,mislio sam da Lovernj neće uspjeti ove sezone da digne nivo igre i adekvatno zamjeni Drua,ali očigledno sam se dobro za.**** i drago mi je zbog toga :mrgreen: Zaista moćno izgleda na terenu...
Što se Partizana tiče,očito je da je onaj neočekivani domaći poraz od Olimpije(koji je mogao skupo koštati Partizan) 71-73,pokrenuo,razdrmao cjeli tim koji je od 11. do 23. kola u ABA imao skor 5-7....Ona Luda pobjeda protiv Cedevite je svakako podigla samopouzdanje i pokrenula ovu seriju 6-1,koja realno ima izgleda da raste i na 9-1 do meča sa Igosima...a zašto da se i ne nastavi.. 8-)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 apr 2013, 18:04

djoleprijedor je napisao/la:
Parni valjak neka melje! :D Ubaci Đekić one dve trojke kao kap....meni ga uvjek nešto žao bilo što nije dobio pravu šansu,pa tu je već čini mi se 4 ili čak 5 sezona u Partizanu,ali ništa,a iskreno i ne dobija priliku...bio jedan od najvećih talenata Evrope,sa FMP-o 2X juniorsku Evroligu uzimao,ali....izgubio se među seniorima... :?
dobio je on prilika, ali nemozes igrati 4 i bazirati kompletnu igru samo na trojci, a bez odbrane i skoka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 apr 2013, 19:31

Bas tako...ja ne znam sta se sa njim desilo posle juniorskih dana. Dominirao je sa Muslijem,Milutinovicem,Suboticem u FMP-u. Pored suta je cesto i protiv fajterskih igraca dominirao u skoku,igri pod kosem i onda stagnacija totalna,bezmudost i bezdusnost. Dete je iz bogate porodice pa mozda treba razlog treba traziti u tome,razmazenko koji nije adekvatno prihvatio krvav rad KK Partizana. Zali boze one visine i onako meke ruke,ali sta je tu je. Ni prvi ni poslednji koji ce propasti sopstvenom krivicom. Daleko je on od ozbiljne kosarke,sledece sezone mu predvidjam mega vizuru ili neki kls tim.

Alex92
Kontakt:

Post Postao/la Alex92 » 10 apr 2013, 02:54

Zbog dana žalosti, na osnovu odluke Vlade Republike Srbije, odlažu se utakmice 4. kola Superlige za četvrtak 11. April 2013. godine. Nalaže se svim klubovima da do srede 10. Aprila 2013. godine u 12,00 časova zakažu termine odigravanja utakmica.
“Mi navijamo za Partizan pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji.”
“Partizan je dobar. Toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.”
DUŠKO RADOVIĆ

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 11 apr 2013, 18:29

Prošetali smo se kroz Užice(83-62) i nastavljamo pobjedničku seriju ;) ...Bertrans u transu,23 koša,ponovo na svom nivou i Lovernj i Bogdan,a dobar bio i Vesterman...Dule izgledao često rotirao centre,pa su svi sakupili po nekih 10-15 minuta,a Musli najviše uradio,bar košgeterski (10)....Prekosutra dolazi Metalac koji ima finu ekipicu i nije za podcjeniti ,pa onda zadnji meč pred FF dolazi Konstantin koji bi trebao da posluži kao poslednji "jači trening" pred Laktaše i napad na 6.titulu Regionalne lige.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 apr 2013, 19:55

Rutinska pobeda u Pioniru protiv Metalca 86-68 i produzetak serije dobrih rezultata u poslednje vreme.

Pred nekih 3500 ljudi u Pioniru vecu sansu su uglavnom dobili igraci iz drugog plana,da bi se pojedini nosioci odmorili pred F4 u Laktasima,a najvise je istu iskoristio mladjani Nikola Milutinov koji je odlicno odigrao protiv Air Slavkana :D . Na kraju je skupio 11p 5sk 1bl za 15 minuta igre. Od ovih "matorih" Davis vec po obicaju najefikasniji sa 17p za 24 min. uz 5 skokova.Vredi napomenuti da se vratio i kapiten Lucic koji je odsustvovao jedno vreme zbog povrede.

Zadrzali smo prvu poziciji,povecali prednost i sada idemo po trofej ABA lige.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 apr 2013, 20:01

Za one koji nisu odgledali film Canal + o Leu Westermanu -->

[youtube][/youtube]

Zaista je neverovatna reklama napravljena Partizanu,Srbiji i uopste Leu...Veoma dobro odradjen film gde se videlo i kakav je Dule trener i koliko se i kako radi u Partizanu.

Sto se tice Lea i ovo je dokaz da je uz Gobera najveci francuski projekat i da je vidjen u nekom NBA timu u narednim godinama,po uzoru na Rubija.

Francuzi opasno rade,imaju najbolji savez i u narednim godinama ocekujem da preuzmu primat Spancima na polju Evropske kosarke jer im fizicki niko nece moci parirati zbog velikog broja NBA igraca.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 apr 2013, 00:17

to se neće desiti jer su antitalenti za sutere...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.