pa to pusti suplju sjeti se tekmi ove sezone osim prveBuu je napisao/la:ma nece nas ni biti 1000, bezveze razbijate glavu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa to pusti suplju sjeti se tekmi ove sezone osim prveBuu je napisao/la:ma nece nas ni biti 1000, bezveze razbijate glavu
ipetm je napisao/la:Prekosutra...nime_tm87 je napisao/la:Trener Slavije pred derbi
Šešlija: Kad igra ''loše'' pobjeđuje, a kad igra dobro Željo je mašina!
Tako je ŠešA sutra cemo to dokazati po ko zna koji put
Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Povreda nije ozbiljna,ali pauza je 5 do 7 dana,bar tako procitah danas sta on rece pa sadnime_tm87 je napisao/la:Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Bekrić: Nije riječ o ozbiljnijoj povredi
Hvala punonime_tm87 je napisao/la:Nista opasno malo ga udarili u misic... bice spreman za nedeljuSvrki je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju kod Bekrica i koliko ce pauzirati. Samo ko ima pravu informaciju bez rekla kazala ???
Bekrić: Nije riječ o ozbiljnijoj povredi
Kad već spomenu Hodžića, gledao sam nekoliko puta onu šansu što je propustio protiv Zrinjskog, osim šuta, sve je maestralno uradio, primio loptu, dao for, kontrola lopte u trku i šut iz trka. To gledam samo u ligama petice. Mali je potencijal par exellance što bi rek'o Izo.pintol_TM87 je napisao/la:Ara svoj previjenac zabija protiv zrinjskog pred kraj susreta za 4:1
takodjer.voltron30 je napisao/la:Kad već spomenu Hodžića, gledao sam nekoliko puta onu šansu što je propustio protiv Zrinjskog, osim šuta, sve je maestralno uradio, primio loptu, dao for, kontrola lopte u trku i šut iz trka. To gledam samo u ligama petice. Mali je potencijal par exellance što bi rek'o Izo.pintol_TM87 je napisao/la:Ara svoj previjenac zabija protiv zrinjskog pred kraj susreta za 4:1
Moguce da je to istina jer ne vjerujem da bi ga osim stavljao u prvi tim da on sa nama nema nista. Nadam se da si u pravu.Svrki je napisao/la:Moje misljenje da je Hodzic samo prosao njihov kamp od ne znam kolko mjeseci i da uopce nije vezan za taj klub. Kolko sam shvatio iz prica da je on Zeljin igrac i da nece ici nigdje, ako sam pogrijesio neka me neko ispravi ali da ima sto posto informacije.