SportSport.ba - Termin u fudbalu

kosewsko hill
Kontakt:

Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu

Post Postao/la kosewsko hill » 18 nov 2009, 12:10

LFC_LAVOV je napisao/la:
eliminator je napisao/la:PROPALI TALENTI
LFC-LAVOV
19TM87
eliminator
kosewsko hill
Al pashino
hajde javite odgovaral vam nedelja da vidimo hocel ekipa bit na okupu
ja sam napiso da dolazima ;)
I ja dolazim abd , ovaj Al pashino se nije javljao ja mislim, i 19TM87 treba im poslati poruke da se jave..
Željo - My first love!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 nov 2009, 15:29

Termin je rezervisan.

NEDJELJA, 22.11.2009. godine u 10:50 sati na Koševu(otvoreni teren)

Nadam se da svima odgovara.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 19 nov 2009, 00:44

a sta je s balonom ???

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 19 nov 2009, 09:52

Termin dobar valjda nece bit padavina, evo jedan prijedlog posto izgleda od ovih sastavljenih ekipa nema nista pola ih se ne javlja, svi koji mogu nek dodju pa cemo na licu mjesta sastaviti ekipe 2-3 nebitno zavisi koliko nas bude. Ako ovaj prvi termin ispadne dobro mislim da ce kasnije jos dosta raje se prikljuciti.
FK Sarajevo

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 10:02

Maxisco je napisao/la:Termin dobar valjda nece bit padavina, evo jedan prijedlog posto izgleda od ovih sastavljenih ekipa nema nista pola ih se ne javlja, svi koji mogu nek dodju pa cemo na licu mjesta sastaviti ekipe 2-3 nebitno zavisi koliko nas bude. Ako ovaj prvi termin ispadne dobro mislim da ce kasnije jos dosta raje se prikljuciti.
to je i moj plan...znaci,posto je najavljeno lijepo i suncano vrijeme,nemamo problema s tim sto se igra na otvorenom,barem ovaj prvi termin...dakle,svi koji mogu neka dodju,pa cemo kasnije vidjeti sta i kako dalje,mislim da ovaj termin ima lijepu buducnost.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 19 nov 2009, 10:43

u jedva cekam,valjda ce se jos javiti raje sto su se prijavila....hajmo ekipa br.4 javljaj se :D :lol:
miki_hz
kenoo
SINE
adnan24

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2009, 12:18

DR.HOUSE je napisao/la:u jedva cekam,valjda ce se jos javiti raje sto su se prijavila....hajmo ekipa br.4 javljaj se :D :lol:
miki_hz
kenoo
SINE
adnan24

Javljam se na duznost :D

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 12:21

Ja se iskreno nadam da ce nas na prvom terminu biti barem 15-ak do 20,a kada sve to krene bit ce jagme i borbe za mjesta,ali ce mjesta biti samo za 30 ljudi.To GARANTUJEM!!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 19 nov 2009, 12:28

adnan24 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:u jedva cekam,valjda ce se jos javiti raje sto su se prijavila....hajmo ekipa br.4 javljaj se :D :lol:
miki_hz
kenoo
SINE
adnan24

Javljam se na duznost :D
:lol: :D

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 nov 2009, 12:36

Pa svi su htjeli sta ima je sad ! mrtvaci :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 19 nov 2009, 12:38

pa ovako ko je malo vise aktivan na ovoj temi treba svojim clanovima ekipe pp poslati da sada ima u nedelju termin jer ja mislim da je vecina previdjela da sad u nedelju ima termin tako ako znate svoje kolege iz ekipe pp i obavijestiti ih da se mrdnu :)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 19 nov 2009, 12:40

šta je ba sa ovom mojom ekipom :roll: dolazite li :?: ja ću najvjerovatnije biti tu
Strauss Junior

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 19 nov 2009, 12:42

LFC_LAVOV je napisao/la:Pa svi su htjeli sta ima je sad ! mrtvaci :mrgreen:
Tako se to kod nas u Bosni radi, svemu se neozbiljno pristupa al fakat...Ja sam prije znao da za raju organizujem termine al nakon nekog vremena trebaš puškom nekog tjerat da dođe ili se jednostavno neko ne pojavi i usere čitav termin, pravo zahebano je da jedan čovjek to organizuje...Što se tiče naše ekipe "Propali talenti" valjda ćemo se okupiti a umjesto ovog "al pashino" treba nekog drugog dodati jer se nije nikako javljao...
Željo - My first love!!!

addony
Kontakt:

Post Postao/la addony » 19 nov 2009, 12:58

Kad se oformise ove ekipe!?
Mogu li ja upasti u neku???

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 13:04

Gerrard je napisao/la:Ljudi vi mnogo ne razmisljate oko tih termina , to je mac sa dvije ostrice ... prvo npr kome se cefne nece doci i nije nikoga izradio jer vas ne zna , a druga stvar je ta sto ima svakakvih priznica moze doci do tuce ili neceg drugog tesko je skupiti ljude sa strane i igrati lopte , pa raja koja igra 5 godina se potuce zbog gluposti a kamoli ljudi sa foruma da igraju !

Ovo je moje misljenje vama sretno da uspijete !
Ne igramo u pare,čisto zbog nekog upoznavanja,da vidimo kako će ovo ići...ovo je bukvalno pilot projekat,ali sam siguran da će uspjeti,jer Bože moj, ne moramo svaki vikend igrati,dovoljno je recimo svako 2 sedmice,mislim da je optimalno.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 nov 2009, 13:07

kosewsko hill je napisao/la:
Tako se to kod nas u Bosni radi, svemu se neozbiljno pristupa al fakat...Ja sam prije znao da za raju organizujem termine al nakon nekog vremena trebaš puškom nekog tjerat da dođe ili se jednostavno neko ne pojavi i usere čitav termin, pravo zahebano je da jedan čovjek to organizuje...Što se tiče naše ekipe "Propali talenti" valjda ćemo se okupiti a umjesto ovog "al pashino" treba nekog drugog dodati jer se nije nikako javljao...
Moze...neka nam daju nekog umjesto njega al da ga nemoramo puskom tjerat da igra :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 13:11

LFC_LAVOV je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
Moze...neka nam daju nekog umjesto njega al da ga nemoramo puskom tjerat da igra :lol:
necemo sada unaprijed nista odredjivati jer je vec izvijesno da nece biti svi na okupu,tako da kada se gore nadjemo,onda cemo se podijeliti.

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 19 nov 2009, 17:54

sta je s ovom ekipom

EKIPA 1
MontO
nevjernik
idrizinho
EnZo_85
benio

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 19:03

Nadam se da ste svi ozbiljni i da se može očekivati dolazak gore oko 20 do 11 da budemo svi gore ispred atletskog na Koševu...termin po osobi neće izaći više od 4 ili 5 km,tako da mjesečno po dva termina mislim da svi mogu finansijski podnijeti,ali i fizički...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 19 nov 2009, 19:04

scorpion *
benio *
idriznho *
LFC_LAVOV *
kosewsko hill*
adnan24*
DR.House*
Maxisco
kinone *
CRNI_SA
71000
neOx
nevjernik
benajon
addony
MontO
zamolio bi sve koji su sigurni da ce doc u nedjelju da pored svog nicka stave zvjezdicu
a ako ima jos neko da ce doc nek samo dopise svoj nick

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.