GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za utakmicu
link za utakmicu
huso ulazi
dominacija zasada, boysa ima lijep broj.

dominacija zasada, boysa ima lijep broj.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Utakmica dosadna, imamo puno posjeda, ali nigdje sansi.
Tipicni kontrolirani nogomet
Mali Halilovic opet nesto solira i slicno, neka ga posjedne na klupu. Doduse ni drugi nisu bolji, ali volio bih vidjet jos jednog napadaca.
Tipicni kontrolirani nogomet

Mali Halilovic opet nesto solira i slicno, neka ga posjedne na klupu. Doduse ni drugi nisu bolji, ali volio bih vidjet jos jednog napadaca.
Halilovića spustiti na zemlju dok nije prekasno. Propadali su i duplo veći talenti od njega.
Šta je ovo Ademi napravio kada je izlazio? Čini mi se da je u svađi sa Krunom, čak je i pljunuo na pod...
Šta je ovo Ademi napravio kada je izlazio? Čini mi se da je u svađi sa Krunom, čak je i pljunuo na pod...
u potpunsoti se slazemsock56 je napisao/la:Halilovića spustiti na zemlju dok nije prekasno. Propadali su i duplo veći talenti od njega.

mali misli vec da je neki igrac, a sebican je ko 3 robbena j.e.b.o.t.e..
krle za 2-0. beco je zabio za 1-0

Samo je trazio dozvolu da ide u svlacionicu.sock56 je napisao/la:Šta je ovo Ademi napravio kada je izlazio? Čini mi se da je u svađi sa Krunom, čak je i pljunuo na pod...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nakon dosadnog prvog poluvremena u drugom dijelu je Dinamo zivnuo, stvorio puno dobrih prilika i u potpunosti razbio Zagreba. Zivac mi je digao Halilovic kojeg sigurno svi volimo, al je poceo glumiti zvijezdu. Mali nece da doda loptu i svaka cast Jurcicu sto ga je na poluvremenu ostavio u svlacionici. To se pokazalo punim pogotkom, usao je Beqiraj koji nakon 2-3 minute zabija za 0-1, a i vise nitko nije sam unistavao igru. Nakon gola Zagreb kao da se predao, Dinamo je sve lakse dolazio do prilika, u 63. Krstanovic pogadja za 0-2, a u 80. isti pogadja i za 0-3. Ovo mi je nakon Hajduka najdraza pobjeda ove sezone, najvise zbog onih koji su govorili da ce Dinamo pustiti kako bi Zagreb opstao i onda se kladili na to. Eto pustili su, ajmo svi keca, kvota 5
. 1,90 na dvojku i ne mozes bolje, jos da sam sam sebe poslusao kad sam jucer pricao da cu igrat hendikep valjalo bi
. O moci Dinama i nemoci Zagreba govori statistika po kojoj je Dinamo imao 12 udaraca na gol, a Zagreb 4, dok je posjed lopte bio 71%-29% u korist Dinama 

Dobro je bilo drugo poluvrijeme. Pogotovo mi se svidio Husejinovic. Moram priznat da sam bio skeptican sto se njega tice, ali pokazuje se kao dobra kupovina. Pogotovo na krilu pa da gurnemo Copa u napad kad se oporavi.Ako Sammir slucajno ode (
) Huso odma ide u sredinu...I uopce nije spor, dapace, ima tu pocetnu brzinu i nisko teziste kojima odlicno igra 1v1. Sammir danas najbolji!
EDIT: Evo ja cu izbrisati da se ti ne mucis.
Devil

EDIT: Evo ja cu izbrisati da se ti ne mucis.

Devil
Da ga vidis na PES-u kako rastura, nitko ga stic ne mozeLillard je napisao/la:Dobro je bilo drugo poluvrijeme. Pogotovo mi se svidio Husejinovic. Moram priznat da sam bio skeptican sto se njega tice, ali pokazuje se kao dobra kupovina. Pogotovo na krilu pa da gurnemo Copa u napad kad se oporavi.Ako Sammir slucajno ode () Huso odma ide u sredinu...I uopce nije spor, dapace, ima tu pocetnu brzinu i nisko teziste kojima odlicno igra 1v1. Sammir danas najbolji!

Dobar je on, samo nek se jos malo uklopi. Ja od njeg ne ocekujem nista tako da kakav god bude necu se razocarat, a ako bude dobar bit cu ugodno iznenadjen i zadovoljan. Samo me komentator zbunio danas kad je poceo nabrajat tko bi sve mogao otici, pola momcadi jbt. Al nek i pola te momcadi ode i nek samo dobar golman dodje i ja sretan. Ako Krstanovic nastavi igrat kao u ove dvije utakmice mozda napadac nece ni trebati, jer je i Cop napredovao, jos je tu i Kramaric, samo golman je sad bitan.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/253 ... inamu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kandidati za gradonačelnika Zagreba o stanju u Dinamu
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Financijska struktura Lokomotive otkriva: Brozović je koštao više nego Kovač, Rukavina...?!
Kandidati za gradonačelnika Zagreba o stanju u Dinamu
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Financijska struktura Lokomotive otkriva: Brozović je koštao više nego Kovač, Rukavina...?!
Fuj,bljak,ulica im klub vodi.Što povezuje sve polufinaliste lige prvaka? Odgovor je točan, u svakom od njih članovi svake četiri godine biraju svog predsjednika po načelu jedan član - jedan glas. Kovanica koju je prvi upotrijebio upravo zzd pozivajući se na Zakon o udrugama, a danas ga ponosno koriste najveće hrvatske stranke, ali ga nisu spremne nametnuti otimačima i okupatorima našeg kluba, koji sami sebe i svoje guzice smatraju bogomdanim, pa se ne usuđuju izaći na izbore. Da dragi prijatelji, sva četiri kluba u polufinalu lige prvaka su članski uređeni klubovi, odnosno u vlasništvu svojih članova. Ali da ne bi netko rekao da je to slučajnost, prošle godine smo imali 3/4, a godinu prije toga također 3/4. I jel slučajnost? Jel slučajnost da je ista situacija bila i u Europa ligi u kojoj je malena Braga S BUDŽETOM MANJIM OD DINAMOVOG došla do finala tog natjecanja prije dvije sezone? Je li slučajno da u vremenima krize u eurozoni, jedan Bayern bilježi NAJBOLJE FINANCIJSKE REZULTATE U POVIJESTI KLUBA? Jel to slučajno? Je li slučajno da su danas navijači Portsmoutha otkupili svoj klub od prijašnjeg vlasnika ne bi li od njega napravili isto? Je li slučajno da se za tu mogućnost bore navijači privatnih klubova diljem Europe? Nije li ovo potvrda da je socios ili članski model jedini ispravan, jer samo članovi i navijači garantiraju opstojnost svog kluba? Ili je bolje klub dati šeiku, ruskom oligarhu ili američkom naftašu da se igra njime? Ili na našem slučaju još gore, pokloniti, ponavljamo POKLONITI Dinamo čovjeku koji svoje kune nije uložio u njega, koji drsko krši zakon o udrugama i prisvaja naš Dinamo sebi i svojoj obitelji koju je kompletnu zaposlio u Dinamu? Je li to bolje? I da se razumijemo, nema nikakvih dodirnih točaka između šeika iz Manchestera, oligarha iz Chelsea ili naftaša iz Liverpoola i ovog našeg otimača, jer su ovi barem ULOŽILI SVOJ NOVAC. Ovaj naš nije uložio ništa, osim Dinamovog ponosa i naše svetinje. Zapamtite dobro, nema povlačenja ni za milimetar, Dinamo je već sada članski (socios) klub, samo se u ovoj našoj smiješnoj zemlji, koja bi trkom u EU ne poštuju zakoni, pa se uzurpatorima dozvoljava ovo dugogodišnje silovanje kluba...ali mi nećemo prestati dok ne dobijemo ono što nam zakonom pripada i što je naše. SOCIOS KLUB PO UZORU NA TISUĆE DRUGIH U EUROPI! Jednom i zauvijek, Dinamo u vlasništvu njegovih članova, jedan član = jedan glas!
Juniori osvojili turnir u Al Ainu!
Objava: 13.04.2013
Juniori Dinama osvojili su jaki međunarodni turnir ''International Football Youth Championship'' koji se od 5. do 15. travnja održavao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Naši mladići u finalu su dobili domaćina Al Ain, a zatim su boljim izvođenjem jedanaesteraca s ukupnih 6:4 osvojili turnir!
Nakon regularnog vremena rezultat je bio 2:2, a strijelci za Dinamo bili su Nuriši i Alvir koji je zabio prekrasne škarice. Nakon sjajnih 90 minuta utakmice te izuzetno napete završnice, o pobjedniku su odlučivali udarci s bijele točke. Kod izvođenja jedanaesteraca ponovno se istaknuo naš vratar Marko Mikulić koji je zaustavio dva udarca domaćih igrača i tako donio veliko slavlje! S bijele su točke za Dinamo bili precizni Prenga, Biljan, Murić i Mikulić. Marko Alvir proglašen je najboljim igračem te najboljim strijelcem.
Dinamo je turnir otvorio pobjedom 2:1 protiv Benfice, a zatim je uslijedio nesretni poraz 0:1 od jakog Celtica, u polufinalu su juniori Dinama izbacili milanski Inter, da bi na kraju u finalu pao Al Ain.
Velike čestitke cijelom stručnom stožeru na čelu s trenerom Igorom Cvitanovićem te kompletnoj momčadi!

Objava: 13.04.2013
Juniori Dinama osvojili su jaki međunarodni turnir ''International Football Youth Championship'' koji se od 5. do 15. travnja održavao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Naši mladići u finalu su dobili domaćina Al Ain, a zatim su boljim izvođenjem jedanaesteraca s ukupnih 6:4 osvojili turnir!
Nakon regularnog vremena rezultat je bio 2:2, a strijelci za Dinamo bili su Nuriši i Alvir koji je zabio prekrasne škarice. Nakon sjajnih 90 minuta utakmice te izuzetno napete završnice, o pobjedniku su odlučivali udarci s bijele točke. Kod izvođenja jedanaesteraca ponovno se istaknuo naš vratar Marko Mikulić koji je zaustavio dva udarca domaćih igrača i tako donio veliko slavlje! S bijele su točke za Dinamo bili precizni Prenga, Biljan, Murić i Mikulić. Marko Alvir proglašen je najboljim igračem te najboljim strijelcem.
Dinamo je turnir otvorio pobjedom 2:1 protiv Benfice, a zatim je uslijedio nesretni poraz 0:1 od jakog Celtica, u polufinalu su juniori Dinama izbacili milanski Inter, da bi na kraju u finalu pao Al Ain.
Velike čestitke cijelom stručnom stožeru na čelu s trenerom Igorom Cvitanovićem te kompletnoj momčadi!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Svaka čast momcima
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Slavlje protiv Intera na Maksimiru 2:0 pogocima Husejnovića u 48.min i Brozovića u 66.min.
Inače za današnjo izdanje SN trener Kruno Jurčić je izjavio da će za ljeto i početak kvalifikacija u LP trebati dovesti barem 3 pojačanja, ali baš pojačanja a ne prinove.
Trenutno je Dinamo u 4.pretkolu prvi ispod crte nositelja, takav je bio i lani pa je Red Bull ispao od Dudelangea i Dinamo je postao nositelj. Ako Austrija izdrži napad Red Bulla Dinamo bi već bio nositelj. Austrija je imala 13 bodova prednosti, sada je prednost pala na 8
Inače za današnjo izdanje SN trener Kruno Jurčić je izjavio da će za ljeto i početak kvalifikacija u LP trebati dovesti barem 3 pojačanja, ali baš pojačanja a ne prinove.
Trenutno je Dinamo u 4.pretkolu prvi ispod crte nositelja, takav je bio i lani pa je Red Bull ispao od Dudelangea i Dinamo je postao nositelj. Ako Austrija izdrži napad Red Bulla Dinamo bi već bio nositelj. Austrija je imala 13 bodova prednosti, sada je prednost pala na 8
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ima li ko onu uefa stranicu sa bodovima u kvalifikacijama lige evrope i sampiona ? hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
Nisam gledao utakmicu, ali mi je strasno drago radi Husejinovica 

[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ne pogledah utakmicu, al drago mi je zbog Husejinovica, vidi se da se covjek polako, ali sigurno uklapa. Ja i dalje ne ocekujem nista od njega, ali nek samo nastavi ovako i uspjet ce sigurno. Vidim da su igrali s dvije spice i to me veseli, zazelio sam se tog nogometa s dva spica. Danas na prste jedne ruke mozes nabrojat ekipe koje igraju s dva spica. Jest da Jurcic kaze da nije finkcioniralo, al neka, nek se tako uigraju i onda kad dodje Europa da se lakse dolazi do prilike, dosta mi je vise kombiniranja na sredini terena, 532543 dodavanja prije nego li se odluci krenut koji metar naprijed i doci u priliku. To se odnosi na sve ekipe, a ne samo Dinamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.