Sportski komentatori

Lillard
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 18:14

pa u biti komentator koji se dere pogotovo ako je reprezentacija up pitanju je dobar. tako treba. ne znam, svatko ima svoj ukus, ali meni kad hrvatska zabije, bez dragine galame to niej to :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2013, 18:17

Pa uz Štimca bi i Dodik navijao za Hrvatsku :lol:

Kada Štimac pođe koristiti "pametne" riječi so priceless.

Vela je kako znam navijač Bayerna :)
Blažičko United, kako je pljuvao protiv Villareala kada su izbacili United :lol:
Božo hvalio uvelio Barcu.
Balog najslabiji i to je ostaje, nema svako isti ukus.
Drago daje sve od sebe svaku utakmicu.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 05 apr 2013, 18:21

Lillard je napisao/la:pa u biti komentator koji se dere pogotovo ako je reprezentacija up pitanju je dobar. tako treba. ne znam, svatko ima svoj ukus, ali meni kad hrvatska zabije, bez dragine galame to niej to :lol:
Ovisi. Meni se onaj Marjan ne sviđa. Ne zato što navija za BiH, nego zato što samo priča pizdarije i dere se nekako "bez stila"... "DŽEKO DŽEKO DŽEKO DŽEKO" i tako 30 puta. Dobro, možda da sam navijač BiH gledao bi na to drugačije i bio subjektivniji ali ovako objektivno mi se ne sviđa. Isto tako shvaćam ako se nekome ne sviđa Drago iako je meni najjači. Gledam što objektivnije mogu, ali on je meni dobar najviše zato što je simpatičan. Božo je recimo bio puno 'normalniji' i sa širim rječnikom.

A Štimac je sasvim dobar sukomentator. Iako me uvijek nasmije ono njegovo "EVO GA". Svaki udarac na gol se dere "Evo ga", jadni Drago se ni ne čuje. :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 apr 2013, 22:23

legenda reala je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Drago je dobar za rukometa samo.
Može se slušati i ovamo, ali je na rukometu najbolji ;)

High je napisao/la:Jedva čekam prijenose kad bude igrala košarkaška reprezentacija, da se malo opustim uz Vladu Majera. Ovi kočijaši kao što su Vugdalić i Bilić mi se gade.
I onda stave Aleksandra Babića da prenose(jbo ih on), pored živog Vlada :x

ja bolan,babić pojma nema u odnosu na majera

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 06 apr 2013, 15:46

Oplakah dvcjcu sa ES trenutno... Pričaju o otkazu Marcu Kurzu, kaže nećemo mijenjati po padežima prezime iako su naše novine to radile :lol: :lol: :lol:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 apr 2013, 15:50

Hahahaha i ja sam oplakao...

Kažu : ''Trener Hoffenheima Marko Kurtz dobio otkaz... dakle Hoffenheim je ostao bez .. ... onoga''

:mrgreen: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2013, 15:53

ramiral je napisao/la:Hahahaha i ja sam oplakao...

Kažu : ''Trener Hoffenheima Marko Kurtz dobio otkaz... dakle Hoffenheim je ostao bez .. ... onoga''

:mrgreen: :lol:
kad rekose za Bayern ono da im niko nista ne moze kad poce ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine HAHAHAHAHAHAHAHAHA

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 06 apr 2013, 16:03

ja posto nisam ljubitelj njemacke lige, do sada nisam slusao ovu dvojicu na ES,ali od sada svaki vikend zanci kad oni kometarisu obavezno pratim tekmu, samo zbog njih.......evi trenutno ganjam neke igre na mobu i "slusam" utakmicu.......nevjerovatni su.......

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2013, 19:36

Ma ono su kraljevi uz koji je i šah zanimljivo pratiti. Da ih nema trebalo bi ih izmisliti :mrgreen:

Kad se samo sjetim ženskog svjetskog nogometnog prvenstva i provala, čitanja e-mailova : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 apr 2013, 22:39

Bile one ZOI u Kanadi prije par godina i sad oni prenose onaj karling(ono kamenje na ledu i sto ciste lopatama) i u po frke negdje oko pola 3 ujutro ljudi razvezali o utakmici Liverpool-Everton ko ce istcar u pocetnih 11,hoceli igrat Gerrard citaju mailove itd. :lol: :lol: :lol: inace veliki simpatizeri Liverpoola
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 apr 2013, 23:21

samocelik je napisao/la:Bile one ZOI u Kanadi prije par godina i sad oni prenose onaj karling(ono kamenje na ledu i sto ciste lopatama) i u po frke negdje oko pola 3 ujutro ljudi razvezali o utakmici Liverpool-Everton ko ce istcar u pocetnih 11,hoceli igrat Gerrard citaju mailove itd. :lol: :lol: :lol: inace veliki simpatizeri Liverpoola
:mrgreen:
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 apr 2013, 04:05

Oni su miljama daleko od profesionalizma...Mogu oni biti simpaticni, ali ono iskreno nema veze sa prenosom jedne utakmice. Pa Bilic i kompanija su bili bolje pripemljeni dok su radili prenose na FTV-u nego li ovi komentatori sa ES-a.

U normalnoj drzavi bi istog trenutka komentatori zavrsili na birou za zaposljavanje da na utakmici Freiburg - Mainz (koja ruku na srce nije toliko zanimljiva) prica o rezultatu Liverpoola i koga bi mogli dovesti naredne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2013, 12:37

Kakav samo amaterizam dvojca sa ES jučer su toliko izvalili gluposti i stvari koje nemaju ama baš nikakve veze sa utakmicom da to nevjerovatno.Ja zaista ne znam kako ES dopušta da im ovi kvazi kometatori srozavaju imidz. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 12:48

vidiš njih dvojica prave šou i u nekoj zapadnoj zemlji bi bili starovi... radije ću slušati njih nego komentatore naših javnih servisa... koji em nisu zanimljivi, em ne znaju, em su iritanti ko čir na huzici....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 apr 2013, 12:53

Ma ne moze niko sa Borisom Bilicem, on je jedini pravi profesionalac :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2013, 12:55

DANTES je napisao/la:vidiš njih dvojica prave šou i u nekoj zapadnoj zemlji bi bili starovi... radije ću slušati njih nego komentatore naših javnih servisa... koji em nisu zanimljivi, em ne znaju, em su iritanti ko čir na huzici....

Kome su oni zanimljivi sa stalnim svađanjem jel' bio prekrsaj ili nije i što lupaju stvari bezveze onako bez ikakvog reda.Vode utakmicu Bundeslige a pričaju o Liverpoolu a ovo se često ponavlja jer su očigledno navijači istoimenog kluba.Vode utakmicu kao da su na nekoj turbo folk paradi.

Ako sam osuđen da slušam debile sa naših javnih servisa onda bi trebalo da mozak odmorim uz ES a ispade oni još gori.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 20:32

au sarumane što si ti neki ozbiljan i strog čovjek...
sport je zabava... meni su zabavniji oni nego oni koji govore lopta je kod Robena, napada Bajern po desnoj strani...
znam, vidim...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2013, 22:56

DANTES je napisao/la: znam, vidim...
Isto ko i oni. ;)

Jedan je ubjeđen da je penal, dok drugi ismijava isti.

Oni su tu da popune mjesto, niti su kvalitetni, niti imaju nekog sportskog znanja.

Znamo da ovo što trenutno rade nije njihovo zvanje, ali publika zbog toga ispašta. I oni su toga svjesni i svaku sugestiju prime (pr. nije šajber nego šiber ili nije veh nego fe - kao santa fe :lol: ) klimajući glavom, jer su greške dio njihovog (sportskog) života.

Meni lično ne smetaju i znaju me nasmijati. Prijatno ih je slušati (za razliku od nekih Beha spikera, da ih sad ne imenujem) i uz njih tekma prođe sad-pa-sad. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 07 apr 2013, 22:58

Zoran Šuko se danas mnogo Obruk'o :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 apr 2013, 22:59

Opet "saurman" na sceni sa svojim neobjašnjivim krembilizmom !

Idi slušaj Šuku, Bilića i Vugdalića !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.