FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Toxicity
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Toxicity » 05 apr 2013, 16:17

E ako ovaj DFB nije onaj Devils što je za Manchester navijao donedavno evo glava :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 apr 2013, 16:19

Toxicity je napisao/la:E ako ovaj DFB nije onaj Devils što je za Manchester navijao donedavno evo glava :mrgreen:
:arrow:
Pogodio si, postavljaj sljedeće pitanje. :lol:
Uh, pogrešna tema. :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 apr 2013, 16:25

Postoji vise razloga zbog kojih bih zelio Pjanica, ali nijedan nije to sto je trenutno klasa. Iako pruza dobre partije, postoji dosta igraca koji su iznad njega i koji bi u ovom trenutku bili bolji "ulov." Medjutim, kad pogledas nacin na koji se Pjanic razvija onda se vidi da ide prema toj nekoj svjetskoj klasi. Drugima rijecima, veliki potencijal, iako nije pretjerano mlad.
Treba imati na umu da je veliki broj igraca, koji su trenutno nezamjenivi u Bayernu proslo put od pozajmica u druge klubove i afirmacije u Bayernu. Samo neki od njih su Alaba, Lahm, Kroos, pa i Schweinsteiger, iako nije nigdje isao, dugo smo cekali da postane klasa.
To sto je Pjanic nas nije presudno, ali svakako bi bilo gust imati jos jednog Bosanca nakon Salihamidzica.
#divovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 apr 2013, 16:35

Kroos - Schweinsteiger - Martinez su se ove sezone pokazali u odličnom izdanju. Zašto mijenjati osovinu koja je izdominirala Bundesku, te će vrlo vjerovatno igrati polufinale LP-a? Ali, postoji opasnost od povrede (evo, vidjeli smo šta se desilo sa Kroosom), te je s te strane razumljivo da Bayern traži pojačanje u veznom redu.

Ako mene pitate, teško da se za 15 miliona (na tu cifru sam ja naletio) teško može dovesti neki nebrušeni dijamant poput Pjanića. Ne govorim ovo zbog toga što je Bosanac, već što je to tako. Mlad je, ima dovoljno prostora za napredak, pokazao je u Lyonu, Romi i reprezentaciji da se na njega može opasno računati, te je samo pitanje vremena kada će napustiti Rim i otići u jedan veći klub od Rome.

Uostalom, dolazi Guardiola. Čovjek koji voli takve igrače i koji je navikao da u ekipi ima majstore koji mogu i na malom prostoru napraviti nešto.

Eh, pitanje je samo koliko istine ima u ovome. Da l' je u pitanju medijska patka ili je ovo ipak bazirano na istinitim činjenicama, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, dolaskom Pjanića bi mi Bayern prestao biti najmrži klub. :mrgreen: Zato Pjana, ako čitaš ovaj forum (ili neko ko te dobro poznaje), poslušaj @Monologa i čekaj ponudu nekog drugog kluba. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 05 apr 2013, 16:48

Ja se iskreno nadam da su ovo sve samo nagadjanja ,naravno volio bi da Pjanic dodje ,ali nek to pocnu sa transferima raditi nakon sto sezona zavrsi i nakon sto Guardiola zvanicno preuzme ekipu i kaze sta i kako dalje .Za sad nek se fokusiraju na zavrsetak sezone i ostvarivanje sto boljeg rezultata u ligi prvaka a onda kasnije nek dovode koga hoce ,bezveze mogu napraviti pometnju u timu sa tim nagadjanjima ko ce igrati ,ko nece i tako dalje .

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 05 apr 2013, 17:04

mi sa pjanom alkoholicarom :lol: :D salim mozemo samo dobiti nikako izgubiti jako kvalitetean decko koji tek treba da se u pravom svjetlu pokaze a uz to dobro doslo za konkurenciju krosonji koji se izgled ajedini nije bojao za svoje mesto u prvih 11 malo da vise radi ,to bi bila puna dobit po meni decko je mlad sa puno potencijala samo mozemo dobiti nikako izgubiti jako inteligentan i zahvalan igrac ,jako dobar pregled igre centarsut,a slobodnjaci vec sada je u samom vrhu ,a sta ce jos biti kasnije.u svakom slucaju po meni ukoliko dodje do toga opravdan transfer

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 apr 2013, 17:10

Bayern se kroz historiju teško snalazio na gostovanju u Frankfurtu. Od 41 odigrane utakmice, Bayern je pobijedio u samo njih 9, 14 utakmica je završeno remijem, a Bavarci su čak 18 puta poraženi! Čak 7 puta je Bayern vodio protiv Franfurta sa 1:0, i na kraju je bio poražen. Dovoljno za oprez i potpunu koncentraciju sutra!

U slučaju pobjede, osim titule, Bayern bi postavio još jedan rekord u ligi! Bayern je do sada izgubio samo 2 boda na gostovanjima (remi u Nurnbergu), i pobjedom sutra bi Bavarci oborili rekord BvB-a i prošle sezone i Bremena iz sezone 2003/04.

Iako će ekipa biti šarolika, ajmo to pivom iz velikog pehara da zalijemo Juppa ;)
Sent from my Philips Smart TV.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 05 apr 2013, 17:33

Sutra odmoriti Dantea, Schweinija, Riberya, Mullera i Mandžu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2013, 17:40

sock56 je napisao/la:Sutra odmoriti Dantea, Schweinija, Riberya, Mullera i Mandžu.
Dodaj još Lahma,Alabu,Buytena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 05 apr 2013, 18:33

Evo ga 2000 strana.... :D prenosi li sutra es 2 bayu ili..? :?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 apr 2013, 18:42

bavaraccccc je napisao/la:Evo ga 2000 strana.... :D prenosi li sutra es 2 bayu ili..? :?
Prenose Bayerna sutra naravno.
15:30 Eintracht-Bayern esp2

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 apr 2013, 21:08

Normala da pokazuju naseg Bayerna ipak titula sutra pada ak Bog da :)

Iako bas kao sto znamo sa Eintracht Frankfurt u zadnje 2 utakmice imamo remi i poraz, zadnja tekma bila 1-1 na njihovom stadionu, a zadnja utakmica ove godine je pala u nasu korist 2-0 8-)

Znaci remi je dovoljan, treba ici na to da se odmore igraci ponajvise rekao bi Dante, Lahm, Svajni, Ribery, Mandzo, Alaba :) Robben bi trebao igrati i Shaqiri naravno ubacit Pizzara il Gomeza odmah :D i nece biti problema opet kad je klupa ljepotica ziva :)
FC Bayern !!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 apr 2013, 21:37

Toxicity je napisao/la:E ako ovaj DFB nije onaj Devils što je za Manchester navijao donedavno evo glava :mrgreen:
Jašta je. Nisam mu to htio reći jer je mladić vjerovatno u fazi sazrijevanja i onda ovakve oscilacije ne treba da čude. Ali da je na pravom putu, to jeste. :lol:
Monolože, usput jedan prijedlog ;)
Ako nekad u budućnosti opet zagusti (pdf. španske lige) i čika gero (između ostalih) ode u mirovinu, moj ti je savjet da Adminu predložiš ovog 'brkajliju' (kojeg sam upravo citirao) za novog Moda. 8-)

Devilsa (ili kao Mirza Hordaš kakvim se kao prvi predstavljao i sa kojim je nickom nakupio preko 5 hiljada postova) ovo otkrivanje ne treba da čudi i ako si pravi fajter onda sve priznaj i konačno se usidri.

Još samo jedna rečenica (kad sam već u offu),@Gal ne kontam te to oko anketa :? ali, ako mogu da predpostavim na šta si aludirao onda bih rado čuo mišljenja i ostalih korisnika.

O transferima ne volim puno pričati :D ali samo da lajkujem post od @ledenog čaja (a on zna na koga mislim :mrgreen: ).
Pohvale za dvojicu Effenberga na zaista kvalitetnim postovima. Effe (ovaj iz Sarajeva :) ) je dobro proanalizirao Kroosovu rolu i momak je, zarad toga, od ogromne važnosti za ovu ekipu.
Proći će i Roberyjevo i onda će se lagano prelaziti na drugi način igre (ako ne i prije).

Normalno da bi bilo poželjno imati u ekipi što više igrača koji (pored ostalih kvaliteta) mogu napraviti prevagu, uputiti zadnji pas, odigrati drugačije/direktnije/brže i time još više unaprijediti igru.

Ja sam ZA Miralemov dolazak, ali nit pod razno neće imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i zato me čudi što se neki bogme i smiju na tu pomisao.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 05 apr 2013, 22:31

ma nista gero nekom drugom prilikom cu objasniti nemam sada zivaca da raspletem ima bitnijih stvari jelde :D
uz to sutra se nadam overi titule u momackom stilu 8-)

Klare

Post Postao/la Klare » 05 apr 2013, 23:50

Ala ste preveć toga nas'rali :mrgreen: zadnjih stranica, evo jeza me hvata, u komu padam. :x
Jedan i po smajo po postu :evil: , zar od toga bolje ne možete? :?

Da vam kažem ima nešto što nije za svakoga, tako da taktike i ta razmišljanja definitivno nisu za vas,
nemojte tonuti v'oma u dubinu, ostanite na površini, sigurnije je. ;)

Već sam rekao da mene ti transferi ne intersuju, niti je vrijeme da se o tom priča :arrow:
geronimo je napisao/la:Ja sam ZA Miralemov dolazak, ali nit pod razno neće imati zagarantovano mjesto u prvih 11 i zato me čudi što se neki bogme i smiju na tu pomisao.
:? Evo tačno ste me dotle doveli da ja ne znam ko je ovo napisao, ustvari neću da vjerujem? :roll:

Kad na ovakav način piše neko ko je imao uvažen status,
definitivno znak da ovo nije što je nekad bilo. :cry:

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 06 apr 2013, 01:08

po bildu ovaj sastav nije nimalo los ŠAKI na 10 napred pizaro sve u svemu ocekujem u najmanju ruku jedan bod mada moja prognoza za sutra je 0-3

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 apr 2013, 02:10

UH-a danas oko 17.20 h ceka misija bijezanja od vlastitih igraca... :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 apr 2013, 10:41

Pa nije valjda da ce danas biti proslava titule,zar nisu rekli nema nista do zadnjeg kola BL. 8-)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 apr 2013, 12:29

slika
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 apr 2013, 12:49

Odlično od Yuppa 8-)

Očekujem 0:2 za nas i onda pravac Torino.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.