Hamelj se povrijedio, igrao samo 16 min a za to vrijeme zabio 9 poena.

Durante duranteeeee

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
AsharaK je napisao/la:Odem u wiliams da uplatim na račun i žena me istjera kaže nemaš 18 godina, a do sad me uvijek puštala. WTF
I ne pretpostavljas sto je to uradila ?AsharaK je napisao/la:Odem u wiliams da uplatim na račun i žena me istjera kaže nemaš 18 godina, a do sad me uvijek puštala. WTF
Da. Hendikep na favorita po koeficjentu.600 je napisao/la:U wilijamsevoj kladionici ovo kladjenje na F2 jel znaci hendikep ?
Hendikep na favorita.600 je napisao/la:U wilijamsevoj kladionici ovo kladjenje na F2 jel znaci hendikep ?
Ne hahahaPapastathopoulos je napisao/la:I ne pretpostavljas sto je to uradila ?AsharaK je napisao/la:Odem u wiliams da uplatim na račun i žena me istjera kaže nemaš 18 godina, a do sad me uvijek puštala. WTF
AsharaK je napisao/la:Ne hahahaPapastathopoulos je napisao/la:I ne pretpostavljas sto je to uradila ?AsharaK je napisao/la:Odem u wiliams da uplatim na račun i žena me istjera kaže nemaš 18 godina, a do sad me uvijek puštala. WTF
Imaš u LutrijiEdin.- je napisao/la:Kako nigdje nema za Austrijsku 2.ligu prelazi da se igraju ? :S
provjerio premier, bet live, williams, derby :S
deno_TM87 je napisao/la:Imaš u LutrijiEdin.- je napisao/la:Kako nigdje nema za Austrijsku 2.ligu prelazi da se igraju ? :S
provjerio premier, bet live, williams, derby :S.
Kod nas u jednoj Formuli dopusti da se kladiš al' kad dođeš po dobitak traži ličnuAsharaK je napisao/la:Odem u wiliams da uplatim na račun i žena me istjera kaže nemaš 18 godina, a do sad me uvijek puštala. WTF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.