Ma stvarno sumnjam da ce tako brzo, gledao sam utakmicu, suze mi na oci krenule kad sam vidio nogu, ali sa druge strane Bale je u fantasticnoj fizickoj spremi pa mozda i nije uspio puno nastradati. A da ne zaboravimo sada i povredu i Lennona i Defoa koji ce biti van stroja jos 2-3 utakmice. I ove godine nista od LP-aMonolog je napisao/la:Po informacijama koje ja posjedujem, Gareth će odsustvovati s terena svega 2 meča. AVB je izjavio da bi se Bale mogao vratiti 21. aprila.belefront je napisao/la:Ostadosmo bez Balea, ako sad nije nogu slomio nece nikad![]()
![]()
![]()
![]()
Šteta ukoliko to ne bude tačno. Stvarno šteta. Radiš nešto cijele godine i na dobrom si putu da to ostvariš, a onda u ovakvoj utakmici ostaneš bez pogona.
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Manchester United!
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4636_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa ko da nikad niste ruzno stali i zglob izvrnuli, samo sto je ovo gori slucaj. Nema ovdje nikakvog loma, vjerovatno pokidani ligamenti.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Bale OUT, kao što znate. Odmah nakon toga ste nas otpisali, ne? Pa čovječe polahko.
Ovog vikenda nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv, ali i jako dobar meč između Spursa i Karamela. Kao što sam već spomenuo u domaćem taboru najavljen je izostanak Balea (zbog teške ozljede), a u gostujućem rosteru nisu uvršteni također krucijalni igrači: Fellaini, Pienaar i Mirallas. Dakle, obje momčadi ulaze oštećene u susret. Inače ovo je must-win utakmica.
Ovog vikenda nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv, ali i jako dobar meč između Spursa i Karamela. Kao što sam već spomenuo u domaćem taboru najavljen je izostanak Balea (zbog teške ozljede), a u gostujućem rosteru nisu uvršteni također krucijalni igrači: Fellaini, Pienaar i Mirallas. Dakle, obje momčadi ulaze oštećene u susret. Inače ovo je must-win utakmica.
Up to our knees.
- majestic24
- Kontakt:
1:2 trenutno protiv Evertona... stisnuli su ih,al nikako da izjednace
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moglo je i bolje, ali sasvim dobar rezultat sa obzirom da je Everton zeznuta ekipa, nazalost i Chealshit i Arsenal su pobijedili 
Tottenham ove sezone nije dobio utakmicu bez Garetha..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sutra je pred nama okršaj u LE protiv Basela. Prošli meč i nije ostao u dobrom sjećanju - loš rezultat i bolna ozljeda Balea. Naravno, nadam se prolazu Spursa, iako će biti jako teško. Igrači trebaju proći kroz proces neigranja Balea, a to je i najveći problem. Previše smo se oslonili na jednog igrača i kao što vidimo to nas je mnogo koštalo.
Poigrah se malo sa živcima i odlučih da napravim startnih XI pred ovaj meč:
naughton-caulker-verts-benny
----------parker----moose---------
------------------sigg------------------
lennon------------------------holtby
------------------ade-------------------
IN/OUT:
Carroll/IN - Moose/OUT ; 60-65 minuta.
Dempsey/IN - Sigg/OUT ; 70-75 minuta.
#ComeOnSpurs.
IN/OUT:
#ComeOnSpurs.
Up to our knees.
Stvarno mi žao, čitavu godinu daje sve od sebe i na kraju ovo, stvarno šteta.EmirSioux89 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8212_n.jpg
Opade mu cijenu odma
Klassenerhalt - Na klar doch !
- M. Scofield
- Kontakt:
Lennon ti neće igrati. Očekujem Dempseya umjesto njega, također mislim da će Dawson i Walker početi, a ne Naughton i CaulkerLineker je napisao/la:Sutra je pred nama okršaj u LE protiv Basela. Prošli meč i nije ostao u dobrom sjećanju - loš rezultat i bolna ozljeda Balea. Naravno, nadam se prolazu Spursa, iako će biti jako teško. Igrači trebaju proći kroz proces neigranja Balea, a to je i najveći problem. Previše smo se oslonili na jednog igrača i kao što vidimo to nas je mnogo koštalo.
IN/OUT:
#ComeOnSpurs.
Audere est Facere
Pocetnih 11 Spursa:
Friedel
Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton
Parker, Dembele, Sigurdsson, Holtby, Dempsey
Adebayor
Mozda da je Lloris krenuo od pocetka, ali i Friedel je kvalitetan golman.
Spursi su kvalitetnija ekipa, sa ili bez Balea, samo je pitanje da li ce taj kvalitet doci do izrazaja.
Nadam se da hoce
Friedel
Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton
Parker, Dembele, Sigurdsson, Holtby, Dempsey
Adebayor
Mozda da je Lloris krenuo od pocetka, ali i Friedel je kvalitetan golman.
Spursi su kvalitetnija ekipa, sa ili bez Balea, samo je pitanje da li ce taj kvalitet doci do izrazaja.
Nadam se da hoce
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Basel je potcjenjen, doduse nije to ekipa ona sa Shaqirijem i Granitom ali i dalje su jaki, sto pokazuje i trenutno stanje.
Totenhem ocito bez Bale no party
Totenhem ocito bez Bale no party
FC Bayern !!!!!
Posjed lopte u produzetcima Basel 90% - Tottenham 10%
Basel ih kroz citavu utakmicu razvlacio kao da su igrali protiv moje Buducnosti ..
Basel ih kroz citavu utakmicu razvlacio kao da su igrali protiv moje Buducnosti ..
- M. Scofield
- Kontakt:
Bravo Tottenham 
Cestitke i hvala vam !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
cestitam,dan ste mi popravili s ovom pobjedom
Ocekujte ponudu za Bale-a od tupsona Mancini-a
Ocekujte ponudu za Bale-a od tupsona Mancini-a