maxuz baxuz je napisao/la:Po cemu nas je to Legea "izhebala" i "izblamirala"? Da to mozda nisu za neku utakmicu zaboravili da isporuce dresove pa smo morali na pijaci kupovati laznjake samo da bi imali sta obuci? Ko je to od nas forumasa procit'o ugovor pa da moze da govori da se Legea nije pridrzavala istog da bi smo imali razloga da ga raskinemo? Ako dresovi nisu bili bas po mjeri svakom igracu to nije Legeina greska. Mi (NFSBiH) smo, kao Lihtenstajn, San Marino i Andora, sami narucivali dresove iz njihovog kataloga i ako su nekima bili veliki to je do narudzbe. Ako se novi ugovor napise i u njemu istakne da se prave individualni dresovi 100% sam siguran da nebi bili nista losiji od ovih marki za kojima neki bale k'o mala djeca.
Evo ja cu ti reci sta ne valja kod njih!
Stavimo na stranu npr velicinu i dizajn,o tome necu,ali daju ti dres sa prevelikim logom firme (velicina loga je propisana od uefe kolika smije biti) pa su prije tekmi morali ljepiti one kocke tamnije prego loga sjecas li se.
E sad da je to bilo u jednoj tekmi pa hajde,ali 10 puta pa puno je brate. Hebo te prizvodjac koji ne ispunjava osnovne propise sta i kako na dresu smije biti.
Druga stvar brojevi koji se lijepe,dakle ne dobijes dres sa originalnim brojevima (kao djeca smo kupovali takve u Sarajci),a njihova velicina prilagodjena slabovidnim osobama.
Trece, dres od jedne a sorts od druge garniture (pa nismo FK Hrid).
Cetvrto, na klupi igraci,strucni stab i ljekari svi u razlicitim trenerkama (kako iste izgledaju necu ni govoriti,ko yassa birvaktile). Reci mi da li je ovo tacno sto sam napisao?
Dakle meni licno je svejedno koja je marka dresa adidas,nike,puma,joma,legea vazno je da ispunjava bar minimum potreba jedne reprezentacije,da bar i trenerka i dres izgleda NOV,a ne da je ofucan jer ti nove ne salju.
Cinjenica je da legea ne ispunjava ni minimum minimuma,po meni ovo ne bi proslo ni za ekipu koja igra na turniru kafica jer ponavljam, ti u tom dresu i trenerci predstavlja DRZAVU,koja je marka..meni je potpuno svejedno...