vec si ga mogao i kupit da nisi uzimao sve ovehilmo je napisao/la:Morat ću i to probati...Papastathopoulos je napisao/la: Sad kupi neki od 1TB pa dodaj taj od 20GB pa nek i taj pregori kad si tako kren'o![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vec si ga mogao i kupit da nisi uzimao sve ovehilmo je napisao/la:Morat ću i to probati...Papastathopoulos je napisao/la: Sad kupi neki od 1TB pa dodaj taj od 20GB pa nek i taj pregori kad si tako kren'o![]()
Ne znam vala ja ne bi dao 3-4 stoje za neki no name brand za kojeg nisam nikad ni čuo a kamoli vidio kako radi. Pusti ove plaćene reviewe koji dižu umjetno rating. Ja vjerujem ono što vidim očima i što mogu isprobati a ne šta mi neki lik napiše na nekom reviewu a za to je masno plaćen. Ako se pokvari ili dođe defektan ili se ošteti prilikom dolaska u BIH mogu se slikat. A gdje je carina što te može opaliti? Na kraju te može izaći skuplja pita od tepsije. Ovako uzmeš solidan tablet i najbolje nešto što ima kod nas na tržištu za te pare. Ne znam jesi ti ikad uzeo ovaj Acer u ruke? Nije loš, ICS radi solidno na njemu, baterija dobro drži, malo se grije kompaktan, 1024 x 600 rezolucija, 8gb interne memorije, itd. E sad kome je malo 512mb rama i dual core na 1,2GHz onda neka pljune milju i po za lenovo ili galaxy note jer koliko para toliko i muzike.neo je napisao/la:
Ma druze moj, acer jeste brand, no i on nekada nije bioNe treba ti vala ime, samo pogledaj komponente koje se ugradjuju i odmah ces znati je li kvalitetan ili je smece
Taj acer brat bratu vrijedi 180KM i to samo sto je brendiran, ostalih 150KM platis 2 godine garancije
Neki bug si pokupio.Donnie Darko je napisao/la:Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?
Puma je napisao/la:Kako da iz scan-a prebacim nesto u pdf ? Ili neki program slican ABBYY finereader-u koji iz scan-a prebaca u word ?
Abby fine reader je zakon, možeš sa njimlumani je napisao/la:Puma je napisao/la:Kako da iz scan-a prebacim nesto u pdf ? Ili neki program slican ABBYY finereader-u koji iz scan-a prebaca u word ?
PDF Converter.
nista nisam radio... ostavio upaljen laptop jednog dana... ima par mjeseci od tog dogadjaja, vratio se kuci, nisam imao net konekcije. Blinkalo samo Cable i Power (a treba i PC). Prebacim ovaj mdoem na USB port (dosao mi i taj kabl kad sam prikljucivao net) i proradio mi net. Ali evo, nisam zadovoljan konekcijom, bolja je prije bila, mislio sam da je do kabela, ali nije koliko vidim, jer nema nikakve razlike, bezveze bacih pareneo je napisao/la:Hajde opisi sta si radio prije nego je otislo !?
Da li blinka modem kada ubacis taj kabal i je li to modem ili ethernet !?
Puma je napisao/la:ABBYY mi ne prepoznaje pola teksta i ovo sto prepozna konvertuje haman u Hindu pismo.
imam i ja ovakav problemSaurman je napisao/la:Neki bug si pokupio.Donnie Darko je napisao/la:Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?
Obrisi te torrent program (full uninstal) ski novu verziju > instaliraj i radit ce ti opet.Otelo je napisao/la:imam i ja ovakav problemSaurman je napisao/la:Neki bug si pokupio.Donnie Darko je napisao/la:Odjednom poceo srat i utorrent. Kad kliknem da skine torrent, stoji na checked 0.0%, i nista. Koji mu je qurac?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, BaiMai i 19 gostiju.