FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 18:04

Ako mi u trenutku kada će Gotze odlaziti iz Bvb-a, nećemo imati spremnu ponudu, ja ću nekog upucat, a onda ću sebe zveknut! To ne znači da mi njega moramo kupiti, nego da moramo ponuditi 5 miljona eura iznad svojih mogučnosti, a ako to neko nadmaši, možemo reči da smo više nego probali. No ako čujem da ga uopće nećemo niti probati dopeljati, KURBLAM BAJRAM!!!!

Jebote Ozil naspram Gotzea. Gotze i obranu igra i kreće se za popizditi, za razliku od Ozila...Oboje su fenomenalni, ali Gotze može biti na razini Messija ili ti genija, dok to Ozil ne može...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 18:07

Mislim da potcjenjuješ Ozila :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 18:09

Neutral je napisao/la:Mislim da potcjenjuješ Ozila :mrgreen:
Teško je takvog jednog potcjeniti ;) No kažem ozil je fenomenalan igrač, ali nije "genije" poput Gotzea. To ti je kao Reus i Gotze. Reus je bomba od igrača, ali nije genije...Isto kao i Robbeni Ribery. U punoj formi Robben može čak biti i bolji od Riberya, no Ribery je genije i ima "ono nešto", što se ne uči i nije predvidivo...
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 04 apr 2013, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 18:10

Lillard je napisao/la:pa i gotze je dokazan :D

ali nema to veze. bayernu ne trebaju 8-)

Hoćeš reći da je Gotze sad na nivou Ozila ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 18:19

anton 1983 je napisao/la:
Teško je takvog jednog potcjeniti ;) No kažem ozil je fenomenalan igrač, ali nije "genije" poput Gotzea. To ti je kao Reus i Gotze. Reus je bomba od igrača, ali nije genije...Isto kao i Robbeni Ribery. U punoj formi Robben može čak biti i bolji od Riberya, no Ribery je genije i ima "ono nešto", što se ne uči i nije predvidivo...

Gotze jeste genije ali je i Ozil. Ne bi igrao u Realu da nije.

No dobro, Mario je bolji od Ozila kada je Mesut bio njegovih godina :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 18:24

Neutral je napisao/la:Ne bi igrao u Realu da nije.
Kakva je ovo pizdarija? :lol: Čuj ne bi igrao u Realu. Bolju provalu nisam čuo. Kao da je Real neko mjerilo...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 apr 2013, 18:25

Saurman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:pa i gotze je dokazan :D

ali nema to veze. bayernu ne trebaju 8-)

Hoćeš reći da je Gotze sad na nivou Ozila ?
Ne, samo zelim reci da je Gotze fantastican igrac.

Ozil je jos uvijek bolji jer lik igra odlicno nekoliko proteklih sezona. Ali subjektivno Gotze mi je drazi igrac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 18:32

Neutral je napisao/la:Ne bi igrao u Realu da nije.
Kakva je ovo pizdarija? :lol: Čuj ne bi igrao u Realu. Bolju provalu nisam čuo. Kao da je Real neko mjerilo...

Ekipa koja samelje Barcelonu 2x u par dana zaslužuje respekt.

I onda meni kažu ja previše optimističan. :lol:

Bayernu leži Real, ali ne bi trebao omaložavati ni jedan Augsburg a kamoli njih, nisi klinac.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 apr 2013, 18:53

VR6_LION je napisao/la:isto sam sto i Pjanic i glupo mi je da se o tome vodi tema ko je sta,al mislim da nije Pjanke za Bayerna,bez obzira koliko on meni drag i sve to al meni je Bayern vazniji od njega,za mene je Pjanic igrac koji igra u mjestu,njegovi slobodni udarci nista bolji nisu od Crosa,Shakirija,Schwein,..mislim da nema nista jaci udarac od Gustava
Imas li ti TV pa Pjanic je izmislio izovdjenje slobodnih udaraca za ove sve u Bajernu. Bajern nije imao takvog izvodjaca slobodnjaka i kornera jos od Baslera( Super Mario) al mozda se ti njega i nesjecas. Panic bi popravio Bajernovu igru u pogledu kornera (protiv Juve sigurno desetak kornera a nikakvog ekfekta) i slobodnjaka a pored toga on paše u Pepov sistem jer je dosta slican Xaviju koji je takodje proigrao tek u 23-24. godini (kad je Pep preuzeo Barsu od Rajkarda)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 apr 2013, 18:55

A za ove sto se ubise ovdje sa Gotzeom, sinocnja tekma BvB-a protiv Malage je pokazala sve njegove nedostatke.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 19:00

vendeta87 je napisao/la: Bajern nije imao takvog izvodjaca slobodnjaka i kornera jos od Baslera( Super Mario) al mozda se ti njega i nesjecas.

[youtube][/youtube]

Zaboravio si na još jednog majstora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 apr 2013, 19:02

Saurman je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Bajern nije imao takvog izvodjaca slobodnjaka i kornera jos od Baslera( Super Mario) al mozda se ti njega i nesjecas.

[youtube][/youtube]

Zaboravio si na još jednog majstora.
Nisam ga zaboravio al mislim da bi Pjanic mogao izjednaciti Baslerov (pored njega to je poslo za rukom i cuvenom Miriuti iz Cottbus-a) rekord od 11 golova iz slobodnih udaraca u jednoj sezoni.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 19:03

Sebastian Deisler ;)

Bio je njemački Beckham (korneri, centaršut, slobodnjaci). Mogao je biti jedan od najvećih ali povrede su učinile svoje :

[youtube][/youtube]

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2013, 19:06

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 19:08

Ček kaj nisi to čuo?

Brijem da sam ga ja ovdje i preveo...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 apr 2013, 19:09

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 apr 2013, 20:39

anton 1983 je napisao/la:Imam dojam da ljudi izbjegavaju ovu temu i nisu svjesTni što smo mi sa Kroosom izgubili.

Kroos je igrač za kojeg se ja bojim da će nam u LP faliti (za prvenstvo i kup nam ne treba). Zbog njega protivničke momčadi moraju igrati drugačije, nego kad igramo sa Mullerom ili Šaqom. Sa njima dvojicom smo čak možda i više ranjiviji, s tim da je Kroos igrač koji ima **** pregled, šut i pass koji će nam ziher faliti. Malo me strah da ga nećemo uspjeti zamjeniti kako treba te da će nam u krucialnim utakmicama njegova genijalnost faliti, a da negovorim kako ćemo bez njega MORATI IGRATI DRUGAČIJU IGRU.

Da bi to usporedio, to bi bilo, kao kad bi se Barci ozlijedili Xavi ili Iniesta. Nisam ziher sad kaj bi njima bilo gore. S jedne strane Xavi je kapetan, ali igra defanzivniju poziciju od Inieste i za njega baš nemaju pravu zamjenu dok za Iniestu imaju Fabregasa, ali onda Barca igra puno drugačije nego sa Iniestom u srednjem redu. Eto toliko će nama faliti Kroos...

Još kad znamo da za te pozicije sada imamo samo 4 igrača, a to su 3 pozicije, onda se ipak malo usereš, pogotovo kad znaš da je jedan od tih igrača Robben koji mora igrati, a može se ozlijediti - ovo čak više i nije copranje.

Opcija kada se Schweini povlači na poziciju Kroosa a iza njega u NOTWENIDGKEITU igraju LG i Martinez mi se uopće ne sviđa. U tom slučaju bi rađe Alabu stavio u vezni red, a Contenta na lijevog beka....

Sada samo ne želim čuti pizdarije sa taktikom od dva napdača, jer to se neće dogoditi, niti to nemjenja stvari na bolje, niti nam daje opciju više kada pričamo o tekmama protiv Juvea, BvB-a, Barce i Reala...

Kroos je jedini igrac u nasoj prvoj postavi koji nema konkurenciju.Prije ce se njemu progledati kroz prste nego bilo kome drugome,bas zbog toga.

Antone,moras ba i ti priznati da Kroos nikako da postane sexualan koliko ocekujemo od njega.
Prosle sezone smo govorili ima 22 godine,ima tu mjesta za jos napretka,ali on je isti igrac kao i prosle sezone,ruku na srce,ove sezone su mu ljepsi golovi :D

S Pjanicem/Ozilom/Gotzeom bismo dobili puno toga.Oni trenutno od Tonija imaju bolji pregled igre,brzi su,bolji dribleri.Koliko bismo samo dobili na kontranapadima s njima.
Koliko puta se desilo da krenemo u brzu kontru,kad Kroos samo stane odjednom.
Drag mi je igrac,posle Schweinija najdrazi,ali jos uvijek nije ono sto smo ocekivali od njega da ce biti.

Dobro ti je neko i rekao u postovima ranije,razvalili smo HSV 9:2,Kroos ni jedna asistencija,ni jedan gol.To dovoljno govori o njegovoj formi,a s obzirom na njegovu poziciju,on mora biti ofanzivniji.

Za ovo vrijeme dok ga ne bude,mislim da ce Jupp samo staviti Mullera u sredinu,ali ja bih bas volio ono sto si ti napisao da ne bi.

-----Schweinsteiger----
---Javi----Gustavo-----

Schweinsteiger bi mogao pokazati koliko je "ofanzivno" talentovan.S obzirom na njegovu trenutnu poziciju,on sebi ne moze dopustiti neko zajebavanje na terenu.On je nasa glavna veza izmedju napada i odbrane,on ako izgubi loptu ostavlja nasu odbranu na koncu.
Ako bi on igrao kao 10ka,iza sebe ima Javija i Gustava.Znamo svi koliko Basti ima dobar sut,ali ga rijetko kad vidjamo bas zato sto ne dolazi u priliku da pokaze.Ovako bi sigurno dobio.

I prije pocetka sezone sam prizeljkivao ovo i nadam se da ce Jupp barem probati.
Za nuzdu,ako se Javi ili Luiz povrijede,Basti se moze vratiti nazad,a Muller u sredinu i to je to.
#miasanmia

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 apr 2013, 21:22

Veću glupost odavno nisam pročitao!

Da ne bi bilo zabune, cijenim tvoje postove i dosta puta se slažem ali ovo je promašaj mjeseca.

Ozil nije genije???

Vau, kakva glupost..... Ozila uspoređuješ sa Reusom koji se razlikuju kao dan i noć?

Jesi li uopće pogledao kad utakmice Real-Barcelona i gledao ovog majstora na djelu protiv najjačih?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2013, 21:37

@Stefan Effenberg: Sad vidim što nisi tamo dugo izdržao na onom forumu, pa si se skroz posvetio ovom... :)

A i za mene je Ozil veliki genije i najbolji trenutno na svojoj poziciji. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 apr 2013, 21:38

schweinsteiger je napisao/la:Kroos je jedini igrac u nasoj prvoj postavi koji nema konkurenciju.Prije ce se njemu progledati kroz prste nego bilo kome drugome,bas zbog toga.

Antone,moras ba i ti priznati da Kroos nikako da postane sexualan koliko ocekujemo od njega.
Prosle sezone smo govorili ima 22 godine,ima tu mjesta za jos napretka,ali on je isti igrac kao i prosle sezone,ruku na srce,ove sezone su mu ljepsi golovi :D

S Pjanicem/Ozilom/Gotzeom bismo dobili puno toga.Oni trenutno od Tonija imaju bolji pregled igre,brzi su,bolji dribleri.Koliko bismo samo dobili na kontranapadima s njima.
Koliko puta se desilo da krenemo u brzu kontru,kad Kroos samo stane odjednom.
Drag mi je igrac,posle Schweinija najdrazi,ali jos uvijek nije ono sto smo ocekivali od njega da ce biti.

Dobro ti je neko i rekao u postovima ranije,razvalili smo HSV 9:2,Kroos ni jedna asistencija,ni jedan gol.To dovoljno govori o njegovoj formi,a s obzirom na njegovu poziciju,on mora biti ofanzivniji.

Za ovo vrijeme dok ga ne bude,mislim da ce Jupp samo staviti Mullera u sredinu,ali ja bih bas volio ono sto si ti napisao da ne bi.

-----Schweinsteiger----
---Javi----Gustavo-----

Schweinsteiger bi mogao pokazati koliko je "ofanzivno" talentovan.S obzirom na njegovu trenutnu poziciju,on sebi ne moze dopustiti neko zajebavanje na terenu.On je nasa glavna veza izmedju napada i odbrane,on ako izgubi loptu ostavlja nasu odbranu na koncu.
Ako bi on igrao kao 10ka,iza sebe ima Javija i Gustava.Znamo svi koliko Basti ima dobar sut,ali ga rijetko kad vidjamo bas zato sto ne dolazi u priliku da pokaze.Ovako bi sigurno dobio.

I prije pocetka sezone sam prizeljkivao ovo i nadam se da ce Jupp barem probati.
Za nuzdu,ako se Javi ili Luiz povrijede,Basti se moze vratiti nazad,a Muller u sredinu i to je to.
Slažem se sa time da Kroos nikako da postane klasetina. No po meni zaslužuje mjesto u Bayernovoj ekipi ali ne kao standardan igrač. No definitivno može i mora biti prva zamjena za veznog ili polušpicu. Dakle, po meni nama treba nova polušpica ma kako to god čudno zvučalo.

Ovo boldirano je krucijalno: Kroos nažalost nije brz niti nije dribler. Kad sam masu puta govorio da možemo postati jači 15-20% u odnosu na ovu igru što igramo sada to je podrazumijevalo, osim drugih stvari, novu polušpicu koja mora biti brža i koja može na sitnom prostoru napraviti višak. Nažalost, Kroos to ne može. Ali, Kroos je pokazao da može igrati na vrhunskoj razini prošle godine protiv Reala i stoga želim da i dalje bude dio ekipe, znači po meni ga se ne smije nikako prodati. Ionako će se kod Guardiole svi naigrati pa tako i Kroos jer Guardiola rotira više od don Juppa.

E za ovaj dio sa Švajniom na polušpici se ne slažem jer nam ipak treba ofanzivniji igrač na tom mjestu a i na zadnjem veznom mora biti igrač koji će povezati redove.

Jbg, kad se sjetim da smo propustili za polušpicu Rosickog, Hleba, Diega, Van der Vaarta i Ozila strašno se iznerviram jer su nam bili nadohvat ruke........... :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.