NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
danas igrana utakmica sa nasim stalnim sparing partnerom bosnom iz mionice.ja znam da je poluvrijeme bilo 2-0 za nas a neznam kako je do kraja bilo.savic i omki dali po jedan
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
utakmica se zavrsila 3 :0 a neznam tko je bio strijelac pogotkaastra1922 je napisao/la:danas igrana utakmica sa nasim stalnim sparing partnerom bosnom iz mionice.ja znam da je poluvrijeme bilo 2-0 za nas a neznam kako je do kraja bilo.savic i omki dali po jedan
Mislim da vam je ova utakmica prilika da se izvucete iz opasne situacije i da lagano odigrate do kraja prvenstva. Zrinjski je vrlo los i dobice te ih siguran sam.
i ja sam kontao tako ali gledajuci jucer utakmicu zrinjski zeljo vidio sam da je zrinjski u jednom momentu stisnuo zelju i imao nekoliko prilika ,mislim da sa takvim pritiskom zvijezdi ce zabiti dva komada.ja i neznam kada smo zadnji puta na strani pobijedili ima vise od godinu danaterabajt je napisao/la:Mislim da vam je ova utakmica prilika da se izvucete iz opasne situacije i da lagano odigrate do kraja prvenstva. Zrinjski je vrlo los i dobice te ih siguran sam.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
NK Zvijezda Gradačac
Drugo poluvrijeme za prvi tim je igrao talentovani Rašidović!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Jesil mu ti menadzer.Nadam se da ce doc i taj dan kada ce se ovdje bisat o djeci koja su ponikla u Zvijezdi i klubovima sa opstine Gradacac.Maxi je napisao/la:Drugo poluvrijeme za prvi tim je igrao talentovani Rašidović!
ako si stariji mozda i ne docekaszmajevac je napisao/la:Jesil mu ti menadzer.Nadam se da ce doc i taj dan kada ce se ovdje bisat o djeci koja su ponikla u Zvijezdi i klubovima sa opstine Gradacac.Maxi je napisao/la:Drugo poluvrijeme za prvi tim je igrao talentovani Rašidović!

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mislim da se necemo vratiti porazeni iz mostara ova trenutna situacija i rasplet me posjecaju na onu sezonu kada smo mi u mostaru uzeli 3 boda a odma nase naredno domace kolo slavija uzme nama 3 boda pa ocekujem slicnu situaciju i sada i nadam se tom jednom bodu 

-
- Kontakt:
Ovo zafrkancija za štimanje ili? 1:2 za Zvijezdu?astra1922 je napisao/la:ako si stariji mozda i ne docekaszmajevac je napisao/la:Jesil mu ti menadzer.Nadam se da ce doc i taj dan kada ce se ovdje bisat o djeci koja su ponikla u Zvijezdi i klubovima sa opstine Gradacac.Maxi je napisao/la:Drugo poluvrijeme za prvi tim je igrao talentovani Rašidović!.cujem nasi nastelili utakmicu u mostaru 1-2 ce biti
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Jeli Zvijezda sama finansira gradnju nove tribine ? I koliko je kostala ta gradnja ?
NO PYRO NO PARTY
Mislim druze da zvijezda sve sama finansira,kolko je kostala to ti nebi znao rac ali odg ce ti neko ovdje od forumasaBuu je napisao/la:Jeli Zvijezda sama finansira gradnju nove tribine ? I koliko je kostala ta gradnja ?
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
4 miliona bi sve trebalo kostati kada bude zavrsena
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Hoce li se pravit druga tribina? I hoce li se pokrivati? A semafor?
stadion se zavrsava kada nasi pobijede u prvenstvugradacac10 je napisao/la:Hoce li se pravit druga tribina? I hoce li se pokrivati? A semafor?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto nurdo je vlasnik jos jedne firme,sto se tice kesa laksi je za 10mil
vjerujem da ce sada i namjestaj bit dio zvijezdine price

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Ma Nurdo je vlasnik i Zvijezde.Prima,otpusta kako on hoće.Čak sam čuo da se pita i koji sastav da igraelf1 je napisao/la:eto nurdo je vlasnik jos jedne firme,sto se tice kesa laksi je za 10mil![]()

Pa naravno svi znaju da je Nurdo trenutno glavni u Zvijezdi covjek ima pare i pravilno ih ulaze u Zvijezdu naravno sto se i vidi pa ko jos radi stadion i kupuje moderne semafore i reflektore ...To je nas Mamić.vatreni je napisao/la:Ma Nurdo je vlasnik i Zvijezde.Prima,otpusta kako on hoće.Čak sam čuo da se pita i koji sastav da igraelf1 je napisao/la:eto nurdo je vlasnik jos jedne firme,sto se tice kesa laksi je za 10mil![]()
vjerujem da ce sada i namjestaj bit dio zvijezdine price.....Dakle,kako se njemu ćefne tako će i biti sa Zvijezde......nase je samo da gledamo utakmice ili ne.Dzaba se nerviramo,sve je kako njemu stima

zasad nas Mamic radi dobro, banja ilidza ima da bude ko kockica 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
neznam otkud ti to da je laksi za toliko kesa.to nije istina ni blizu.za puno manje novca je to kupito.jos da kupi bosna produkt i zaposli jos 500 ljudi u gradu i spomenik mu podici na stadionu.veliki je to covjek i ako iko zeli dobro zvijezdi to je onelf1 je napisao/la:eto nurdo je vlasnik jos jedne firme,sto se tice kesa laksi je za 10mil![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.