hajd bolan ne lupetaj ....99zenicanin je napisao/la:Moj otac se sinoc cuo sa jednim covjekom iz Bosanske Gradiske, ciji brat je komsija sa Misimovicevima, i kaze da je na njegovu familiju izvrsen strahovit pritisak, samo da nebi igrao za BiH. Dodikovci su umijesali prste.
Eh sad dali je ovo suplja, ne znam.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
jedna i jedina bih
Kakve koristi Dodikovci imaju sa tim pa ne igramo protiv Grka ili Rusa99zenicanin je napisao/la:Moj otac se sinoc cuo sa jednim covjekom iz Bosanske Gradiske, ciji brat je komsija sa Misimovicevima, i kaze da je na njegovu familiju izvrsen strahovit pritisak, samo da nebi igrao za BiH. Dodikovci su umijesali prste.
Eh sad dali je ovo suplja, ne znam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi, braćo,prijatelji....hajmo , ba , podržati Misketa jer je on , realno , nas najbolji igrac.Svaka cast svima,svi su super, ali Miske je jedan jedini.Bez njega ništa nije isto.Samo s njim imamo mneke šanse.A , Ćiro nek gura Muratovića kloca....
- Evil Genius
- Kontakt:
kloc, koji usput receno ni na manageru ne igra istu poziciju ko miske, se oprostio od repke
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Sa tim ,,klocem,, smo dosli do baraza :roll:sto nikad nismo u istoriji.Walter je napisao/la:Ljudi, braćo,prijatelji....hajmo , ba , podržati Misketa jer je on , realno , nas najbolji igrac.Svaka cast svima,svi su super, ali Miske je jedan jedini.Bez njega ništa nije isto.Samo s njim imamo mneke šanse.A , Ćiro nek gura Muratovića kloca....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
zeko_na_titaniku
- Kontakt:
Kod: Označi sve
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Miske ipak ne igra izgleda.....Eno se voza na motoricu po Hrasnici....

Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Mislim da trebaš posjetiti oftamologa, obavezno...Zenicajesampion je napisao/la:Miske ipak ne igra izgleda.....Eno se voza na motoricu po Hrasnici....![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Miske igra definitivno....100% tačna informacija. 
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Jel iz pekare?Walter je napisao/la:Miske igra definitivno....100% tačna informacija.
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Evo sad se javlja neki novinar na radio Kameleonu...kaze dosao iz Hrvatske neki fizioterapeut koji ce pokusati osposobiti Misketa za mec...NADA ZADNJE UMIRE!!!
Kakve su ovo ba informacije? Evo bacit cu ja kamencice i jetrice pa da vidimo sta ce ispast.adnan24 je napisao/la:Evo sad se javlja neki novinar na radio Kameleonu...kaze dosao iz Hrvatske neki fizioterapeut koji ce pokusati osposobiti Misketa za mec...NADA ZADNJE UMIRE!!!
Da li postoji zvanicna izjava nekog iz strucnog staba ili samog Misimovica?
Ne kapiram kome ide u prilog podgrejavanje atmosfere tipa, on je pod pritiskom, on nam vise nije potreban (tu je Pjanic), nece sam da igra....pustite suplje price i razmisljajte pozitino jer je danas veliki dan za malu BiH!
Pozdrav i sretno veceras!
BiH-Portugal 3:1 (nakon produzetaka).
Ne kapiram kome ide u prilog podgrejavanje atmosfere tipa, on je pod pritiskom, on nam vise nije potreban (tu je Pjanic), nece sam da igra....pustite suplje price i razmisljajte pozitino jer je danas veliki dan za malu BiH!
Pozdrav i sretno veceras!
BiH-Portugal 3:1 (nakon produzetaka).
jos mi samo produzetci trebaju,de jos spomeni penale pa da te banujem sa interneta 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- rob do bagro
- Kontakt:
14:13 na penalima za BIHnick je napisao/la:jos mi samo produzetci trebaju,de jos spomeni penale pa da te banujem sa interneta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja sam misljenja da je u vezi Misketa-Cara samo takticka varka Cire Blazevica. To su Cirini specijaliteti, tako je radio dok je vodio Hrvatsku. On (Miske) ce do jedno 19h biti povredjen, a posle ce se izaci pred novinare sa pocetnim sastavom u kome ce naravno biti i Misimovic.
ma i ja mislim da je to suplja ili mozda pocne sa medunjaninom pa ubaci misketa cisto da im poremeti taktiku jer im je odbrana u portugalu bila orijentisana da zaustave misimovica na sredini i distanciraju ga od napadaca...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma ako samo pomene penale banuj ga sa cijelog interneta 
Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba
http://www.cafe.prijedor.ba
Miske igra 100%, maloprije se jaran čuo sa Ibričićem
Pa ovdje yebote svi na "ti" sa reprezentativcima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.