RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 02 apr 2013, 06:38

bagra je napisao/la:Pretezak raspored do kraja
isti je skoro raspored i Gosku a u minusu su 5 bodova od nas,tako da smo u velikoj prednosti.Sada ako Gosk izgubi kuci od Rajvosa,hatma im je dova :D

P.S.Nisam bas siguran da ce mo do ijednog boda protiv Olimpica :( ne radi toga sto je Olimpic puno bolji vec radi drugih stvari.Znamo da su zatezali Vladin nastup za Velez u ovom proljecnom dijelu,i to je se nekako na brzinu nagodilo,a kako boga pitaj :roll: Bojim se da u tome dogovoru nije ukljucena i ova utakmica :? (valjalo bi da nije,ali eto sve mi nesto govori da jeste ,hebi ga:roll: )

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 apr 2013, 12:01

rodjak je napisao/la:
bagra je napisao/la:Pretezak raspored do kraja
isti je skoro raspored i Gosku a u minusu su 5 bodova od nas,tako da smo u velikoj prednosti.Sada ako Gosk izgubi kuci od Rajvosa,hatma im je dova :D

P.S.Nisam bas siguran da ce mo do ijednog boda protiv Olimpica :( ne radi toga sto je Olimpic puno bolji vec radi drugih stvari.Znamo da su zatezali Vladin nastup za Velez u ovom proljecnom dijelu,i to je se nekako na brzinu nagodilo,a kako boga pitaj :roll: Bojim se da u tome dogovoru nije ukljucena i ova utakmica :? (valjalo bi da nije,ali eto sve mi nesto govori da jeste ,hebi ga:roll: )

FORZa VELEZ
O tome sam takođe razmišljao.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 02 apr 2013, 12:38

RAja novi sam tu i samo da vas sve pozdravim. Nadam se da cemo zajedno u buducnosti komentarisati samo pobjede i dobre rezultate naseg jedinog tima. Forza Velez

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 02 apr 2013, 13:07

Lijepo je čuti da dva kluba mogu ljudski i pošteno raditi jedan prema drugom, ali ni ne pomišljajte da će utakmica za vikend biti bilo šta osim poštene borbe za bodove.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 02 apr 2013, 13:12

oldcrewra je napisao/la:RAja novi sam tu i samo da vas sve pozdravim. Nadam se da cemo zajedno u buducnosti komentarisati samo pobjede i dobre rezultate naseg jedinog tima. Forza Velez
Svaka cast,dobro dosao!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 apr 2013, 13:42

open je napisao/la:Lijepo je čuti da dva kluba mogu ljudski i pošteno raditi jedan prema drugom, ali ni ne pomišljajte da će utakmica za vikend biti bilo šta osim poštene borbe za bodove.
volio bi ako je tako,i nadam se da je tako.FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 02 apr 2013, 14:10

open je napisao/la:Lijepo je čuti da dva kluba mogu ljudski i pošteno raditi jedan prema drugom, ali ni ne pomišljajte da će utakmica za vikend biti bilo šta osim poštene borbe za bodove.
I mi se nadamo

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 apr 2013, 15:01

Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 apr 2013, 15:08

oldcrewra je napisao/la:RAja novi sam tu i samo da vas sve pozdravim. Nadam se da cemo zajedno u buducnosti komentarisati samo pobjede i dobre rezultate naseg jedinog tima. Forza Velez

Pozdrav i tebi, drago mi je da da si se odlučio registrovati, i sudjelovati sa nama u diskusijama o voljenom klubu. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 15:59

Mor'o sam :D :lol:

slika
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 apr 2013, 16:10

Titova-Juga je napisao/la:Mor'o sam :D :lol:

slika
:shock: gdje su mu maska peraje i ostve :P

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 16:13

rodjak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Mor'o sam :D :lol:

slika
:shock: gdje su mu maska peraje i ostve :P

:lol: :lol:

Izgleda Mr.Photoshopovac nije bio baš toliko maštovit i kreativan :lol: :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 apr 2013, 23:00

Crvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
e jesi mi ti stručnjak da kažeš ko će "out". Veze ti nemaš.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 23:04

Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.

Smrt nacionalizmu !!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 apr 2013, 23:43

Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 23:47

kerzen je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.

Baš tako, a ti i onakvi ste najveće blago za Velež.

Smrt nacionalizmu !!

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 03 apr 2013, 04:29

Crvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
Brate nebi se slozio s tobom,kakvo zatvaranje i bunkeri. Neka igraju otvoreno,hvala bogu sudjenje se popravilo i koliko toliko je posteno ove sezone. Ja sam optimist i nadam se uz malo sree i pribranosti u nasoj odbrani da mozemo do pozitivnog rezultata. Forza Velez

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 04 apr 2013, 13:24

samo me interesuje da se moji rodjeni vrate u moster neporazeni.....VELEZ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 apr 2013, 15:24

kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 apr 2013, 15:34

AlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?
Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pises :? (mojne mi izvlakuse :roll: )

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.