Bilo je u stampanom izdanju 23 ili 24 ...Nisam taj intervju vidio na online...Sakuragi je napisao/la:imal gdje taj interviu da se procita gringo?gringobih je napisao/la:U avazu stampano izdanje nakon pobjede protiv Grcke bio je mali intervu gdje on(Kolasinac) kaze izmedju ostalog "mi smo bili puno bolji"...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Vikao je i Seferovic ''mi'' pa ode ko da nikad cevapa i bureka pojeo nije u BIH.
Samo pecat vrijedi
,ostalo je prdimahovina.
Samo pecat vrijedi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Burica podhitno pozvat protiv Latvije i Omana
Limvo Likce
Drago mi je da je sa Burićem odrađen intervju, da se skrene pažnja javnosti na njegovu kvalitetu.
Naravno da neću puno pisati, i dušiti sa stavom da je među 3 golmana koja zaslužuju da budu u reprezentaciji, jer je Begović broj 1, al u zlu ne trebalo, i da Bog da, mi ne morali nikada za njim potezati, a on bio u reprezentaciji, jer je to zaslužio.
Naravno da neću puno pisati, i dušiti sa stavom da je među 3 golmana koja zaslužuju da budu u reprezentaciji, jer je Begović broj 1, al u zlu ne trebalo, i da Bog da, mi ne morali nikada za njim potezati, a on bio u reprezentaciji, jer je to zaslužio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma Seferovic je od 17. godine mutio sa svojim izjavama. Njegove namjere su bile ocite. Svicarska prva opcija, i onda BiH ako to ne prodje.harishp je napisao/la:Vikao je i Seferovic ''mi'' pa ode ko da nikad cevapa i bureka pojeo nije u BIH.
Samo pecat vrijedi,ostalo je prdimahovina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Buric i Cocalic i to bilo to nazalost ma koliko se gnjavilo ,handrilo i prizivalo duhove.Ovi ostali ili ni na mapi ili im je papirologija Spansko selo sa naglaskom na mrsko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U Brazil treba da idu samo igraci koji su trenutno prisutni u reprezentaciji, a ne da se zavrse kvalifikacije pa da se pozovu neki novi. To bi bilo nepravedno prema sadasnjim koji su izborili Brazil !!!
Tako da zaboravite Cocalica, Burica i sve te igracine iz liga Bogu iza nogu i slicno. Pa cak ni Kolasinac, Hadzic, Bicakcic i svi ostali koji "lafo" sređuju papire a ne rade nista, boli njih qurac za Bosnu i Hercegovinu.
Mozda za naredne kvalfikacije a da ih se zove za prvesnstvo ne, vidi li bi vi kako bi oni za tri sata izvadili papire samo da igraju u Brazilu.
Tako da zaboravite Cocalica, Burica i sve te igracine iz liga Bogu iza nogu i slicno. Pa cak ni Kolasinac, Hadzic, Bicakcic i svi ostali koji "lafo" sređuju papire a ne rade nista, boli njih qurac za Bosnu i Hercegovinu.
Mozda za naredne kvalfikacije a da ih se zove za prvesnstvo ne, vidi li bi vi kako bi oni za tri sata izvadili papire samo da igraju u Brazilu.
Za prvenstvo se zovu igraci koji su najbolji u tom trenutku, a ne igraci koji to "zasluzuju" radi nekih igara prije 5 godina. Ne svidja mi se nimalo da neki misle da Rahimic i Muslimovic zasluzuju poziv cisto na ime, nema mjesta za to. Isto tako ako se neki igrac pokaze kao bolji od jednog Avdukica, Sunjica, Svrake ili Sesara, onda naravno da trebaju bit na spisku.
- legenda reala
- Kontakt:
Glupost!!!Rikardo je napisao/la:U Brazil treba da idu samo igraci koji su trenutno prisutni u reprezentaciji, a ne da se zavrse kvalifikacije pa da se pozovu neki novi. To bi bilo nepravedno prema sadasnjim koji su izborili Brazil !!!
Ova dvojica su "uradila" što je u njihovoj moći.Rikardo je napisao/la:Tako da zaboravite Cocalica, Burica i sve te igracine iz liga Bogu iza nogu i slicno. Pa cak ni Kolasinac, Hadzic, Bicakcic i svi ostali koji "lafo" sređuju papire a ne rade nista, boli njih qurac za Bosnu i Hercegovinu.
Može i Burić u Brazil, prošo je sve mlađe kategorije BIH, realan slijed događaja je A tim, čime je to Avdukić zadužio da ima zagarantovano mjesto u avionu za Brazil

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pozvati Burića. Kakav Avdukić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pape je bio na dva SP-a. Prvo u Španiji 1982, gdje je Juga imala strašnu repku (on, Pižon, Vaha, Baka, Šlljivo, Šurjak, Panta na golu, u odbrani Stojkivć i Zajec), ali i lošu atmesferu (oko reklama za kopačke) i ništa nije urađeno. Poslije 8 godina Pape opet na SP. Puno bolja atmosfera u ekipi, i na kraju se ispadne od Maradonine Argentine na penale.
Rano je sada govoririti koga treba, a koga ne treba voditi, ali očekujem od Papeta da iskoristi svoje iskustvo, te pragmatičan pristup i dobru atmosferu. Pa šta bude.
Rano je sada govoririti koga treba, a koga ne treba voditi, ali očekujem od Papeta da iskoristi svoje iskustvo, te pragmatičan pristup i dobru atmosferu. Pa šta bude.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yebo vas golman, treba treceg napadaca traziti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sta ce traziti? Svi znamo sta imamo. Fajic, Zec, Mahmutovic i tako dalje. Znaci sve igraci koji su daleko, daleko iza Ibisevica i Dzeke, tako da se postavlja pitanje ima li smisla takve igrace zvat uopste.Papastathopoulos je napisao/la:yebo vas golman, treba treceg napadaca traziti
Nadat se da ce se Bilbija konacno probudit, evo dao je 4 gola Zrinjskom neki dan, iako mislim da ni on nije neki ekstra potencijal, vise radnik nego talenat. Steta za Seferovica, mozda se neko odjednom pojavi. Za par godina se mozemo barem nadat da ce od Marka Maletica bit nesto.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mislio sam na to da ne gnjave vise sa tim neuerom iz lech-a, i da nam je veci problem treci napadac nego drugi il' treci golman
Najbolje bi bilo da susic protiv omana pozove makar fajica ili bilbiju pa da njih vidimo..ako ne zadovolje, onda zeku zvati jer je on koliko-toliko provjeren igrac..nema smisla muslimovica zvati iz kine da bi bio na klupi..a mahmutovic vjerovatno i nije neki igrac..
Ili cemo prekomandovat' ibricica u napad, druge nam nema
Najbolje bi bilo da susic protiv omana pozove makar fajica ili bilbiju pa da njih vidimo..ako ne zadovolje, onda zeku zvati jer je on koliko-toliko provjeren igrac..nema smisla muslimovica zvati iz kine da bi bio na klupi..a mahmutovic vjerovatno i nije neki igrac..
Ili cemo prekomandovat' ibricica u napad, druge nam nema

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
vraca se seo u domovinu

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ZABORAVLJEN!KOLASINAC je napisao/la:vraca se seo u domovinu
[youtube][/youtube]
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Ko je ovaj na slici?
Sead Seo Rusilac Kolasinac, inace je zaboravljen a i potencijalan reprezentativacCartman je napisao/la:Ko je ovaj na slici?
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Pa Seferovic se druzio sa nasim reprezentativcima, dobio je nagradu onu od Sportsport.ba prije 3 godine kao najveci talent il nesto slicno... I opet je otisao u Svicu
A Kolasinac ima jos manje veze sa Bosnom nego li Seferovic i slicni igraci koji su ranije vagali...
Nadjite mi intervju Kolasinca na bosanskom ? Dajte mi Facebook Twitter ili nesto gdje on ima neke slike sa nasom rajom, gdje prica na bosanskom i to... On je porijeklom iz Sandzaka a ne Bosne, a rodjen je kako vidim u Kalsrueu i cijeli zivot je u Njemackoj. Dolazil li on u Bosnu uopste ? Jel ima nekog clana porodice ovdje ?
Sandzaklija je to, on ce se drzati Njemacke sve dok ima sanse u njihovoj reprezentaciji... Dakle sve dok on bude u konkurenciji za u21 mozete zaboraviti na njega... To sto majstor i slicni ovdje prosipaju suplje i loze raju, to je drugo...
Hadzic i Bicakcic su predali papire za promjenu drzavljanstva.. Ne kazem, mozda bi i oni vagali da imaju drugih opcija, al oni su to ucinili a Kolasinac ne...
A Kolasinac ima jos manje veze sa Bosnom nego li Seferovic i slicni igraci koji su ranije vagali...
Nadjite mi intervju Kolasinca na bosanskom ? Dajte mi Facebook Twitter ili nesto gdje on ima neke slike sa nasom rajom, gdje prica na bosanskom i to... On je porijeklom iz Sandzaka a ne Bosne, a rodjen je kako vidim u Kalsrueu i cijeli zivot je u Njemackoj. Dolazil li on u Bosnu uopste ? Jel ima nekog clana porodice ovdje ?
Sandzaklija je to, on ce se drzati Njemacke sve dok ima sanse u njihovoj reprezentaciji... Dakle sve dok on bude u konkurenciji za u21 mozete zaboraviti na njega... To sto majstor i slicni ovdje prosipaju suplje i loze raju, to je drugo...
Hadzic i Bicakcic su predali papire za promjenu drzavljanstva.. Ne kazem, mozda bi i oni vagali da imaju drugih opcija, al oni su to ucinili a Kolasinac ne...
Ja ga imam na fejsu kao prijatelja i uopce nije tacno to sto ti pricas?