XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
jao ljudi,odem na navi x i nako iz dosade ukucam Sport klub i izbaci njega i jos hrpu sportskih kanala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dok gledam bilo koji program svake 3,4 sekunde na momenat preleti slika preko slike,zna li neko u čemu je kvaka

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako cu naci ove kanale? Skino sam navi x ali ne znam kako da nadjem 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Možeš preko search-a, a može preko user lista.
Najlakše ti u search upisati:
AFA CABLE - za "obične" kanale, pod balkan imaš većinu "naših"
AFA SPORT - za sportske kanale
Najlakše ti u search upisati:
AFA CABLE - za "obične" kanale, pod balkan imaš većinu "naših"
AFA SPORT - za sportske kanale
- champions1921
Zna li neko koliko je minimalno potrebno RAM-a za optimalan rad XBMC-a i mogu li se gledati HD sadrzaji preko XBMC-a instaliranog na Raspberry Pi http://www.klix.ba/scitech/tehnologija/ ... /120809044
BUDI ŽELJO !!!
Evo ti pročitaj ovo malo:
http://wiki.xbmc.org/?title=Raspberry_Pi/FAQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti ne ide engleski pročitam ja kasnije pa ti javim. Ovako površno izgleda da bi moglo radit
http://wiki.xbmc.org/?title=Raspberry_Pi/FAQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti ne ide engleski pročitam ja kasnije pa ti javim. Ovako površno izgleda da bi moglo radit
Kad pokusam da otvorim Navi nekad mi pise "cannot open file", ili kad pokusam da film pogleda, a nekad i pri izboru oni podkategorija u Naviju, ako neko zna da pomogne, brzine ne bi trebala biti problem 8Mb/s je trenutna.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
kod meme me mogu programi na navi xMrWhite je napisao/la:Kad pokusam da otvorim Navi nekad mi pise "cannot open file", ili kad pokusam da film pogleda, a nekad i pri izboru oni podkategorija u Naviju, ako neko zna da pomogne, brzine ne bi trebala biti problem 8Mb/s je trenutna.....

Pustiću sunce da topi ljubav!
"Kod mene ne mogu programi na navi x" pretpostvaljam da si ovo htio reci, pokusaj ponovo instalirati navi x kao prvi put sto si radio....hoshafka je napisao/la: kod meme me mogu programi na navi x
Na navi-x se često zna desit da "zajebaju" search, otvaranje lista, pa čak i programa. Ja sam to riješio na prilično jednostavan način. Svaki kanal koji mi se iole svidi stavim u favorite. U favorite se uvijek može ući, i programe otvara. Ponekad neke programe neće da otvara jer im je promjenjena frekvencija i sl., no dobre duše koje nam omogućuju te programe, to brzo isprave, te se programi/kanali otvore.
Za filmove, ako koristiš 1 channel, zna da i njima se zna dogoditi da im program jednostavno zaštopa, pa se ne mogu otvarati filmovi/serije i sl. Zna se desiti s vremena na vrijeme, ali brzo to isprave.
Za filmove, ako koristiš 1 channel, zna da i njima se zna dogoditi da im program jednostavno zaštopa, pa se ne mogu otvarati filmovi/serije i sl. Zna se desiti s vremena na vrijeme, ali brzo to isprave.
I kod mene su u favoritima kanali koje gledam često, i ne mogu da ih pokrenem. I ja pretpostavljam da frekvencija promijenjena. Nadam se da će to brzo popraviti. Konkretno ne mogu pokrenuti Discovery, History, NG...Adebayor je napisao/la:Na navi-x se često zna desit da "zajebaju" search, otvaranje lista, pa čak i programa. Ja sam to riješio na prilično jednostavan način. Svaki kanal koji mi se iole svidi stavim u favorite. U favorite se uvijek može ući, i programe otvara. Ponekad neke programe neće da otvara jer im je promjenjena frekvencija i sl., no dobre duše koje nam omogućuju te programe, to brzo isprave, te se programi/kanali otvore.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Imaš pravo, sad sam i ja otišao u svoje favorite i neće da ih otvori
Vjerovatno je do frekvencije.
Strpit ćemo se malo, pa ćemo vidjeti u čemu je problem. Možda poslati mail ili nešto slično liku koji je stavio kanale i reći mu da ne rade kanali. Mislim da je ovo iz onih AFA Cable, pa ako ne prorade u 24 sata, javit ću liku ako je stavio kakav mail il nešt slično tamo kod svojih programa. Vidio sam da dosta njih tako rade.
Jedno vrijeme nije radio SportKlub, a mislim da je isti lik stavio te navedene programe i Sportklub. Ubrzo je proradio
EDIT: kod mene su proradili kanali..

Strpit ćemo se malo, pa ćemo vidjeti u čemu je problem. Možda poslati mail ili nešto slično liku koji je stavio kanale i reći mu da ne rade kanali. Mislim da je ovo iz onih AFA Cable, pa ako ne prorade u 24 sata, javit ću liku ako je stavio kakav mail il nešt slično tamo kod svojih programa. Vidio sam da dosta njih tako rade.
Jedno vrijeme nije radio SportKlub, a mislim da je isti lik stavio te navedene programe i Sportklub. Ubrzo je proradio
Je li itko našao Balkaniku??
- champions1921
Jesu li ti proradili sport klubovi??Adebayor je napisao/la:Imaš pravo, sad sam i ja otišao u svoje favorite i neće da ih otvori![]()
BUDI ŽELJO !!!
Rade sportklubovi.....champions1921 je napisao/la: Jesu li ti proradili sport klubovi??
kod mene ne rade..il mozda vi gledate u nekom drugom "paketu", a??MrWhite je napisao/la:Rade sportklubovi.....champions1921 je napisao/la: Jesu li ti proradili sport klubovi??
- champions1921
Meni ovi iz "Afa sport" ne rade.. Vecina ostalih kanala radeMrWhite je napisao/la:Rade sportklubovi.....champions1921 je napisao/la: Jesu li ti proradili sport klubovi??

BUDI ŽELJO !!!
Trenutno ne rade, ali ne sumnjam da će ih ovaj afa tijekom dana pokrenuti, vjerovatno je promjenjena frekvencija. Pa dok skuži, vratit će ih. Jučer su mi radili SK, nego nisu ovi neki drugi radili, ali je brzo to uočeno i popravljeno, pa ne sumnjam da će i sa SK-ovima biti tako.
moze mi neko napisati koje liste gledate sa navi x,kako doci do njih,ima hrpa kanala ali se nemogu gledati..pozz
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.