Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mambabalkan
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la mambabalkan » 02 apr 2013, 20:32

gdje ima narucit ovaj nas dres preko interneta da dostavljaju u Ameriku.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 apr 2013, 00:43

Papastathopoulos je napisao/la:
viKK je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dok Srbija i Hrvatska nose Nike naši produžuju vjernost sa Legeom i onda stave cijenu od 100 KM za sranje od dresa. :roll:
Brate Lihtenštajn nosi adidas :lol:
lihtenstajn

slika

san marino

slika

andorra

slika

ono, wtf ? potpises ugovor s nekim sportskim kolektivom jer hoces da te isti promovise po svijetu, a kakve **** koristi adidas ima od san marina, lihtenstajna ili andore ?
naprosto je nevjerovatno da sve amaterske reprezentacije u Evropi imaju bolje dresove od nas,ali eto valja nam cekati maj 2014 godine da istekne ugovor i onda napokon obuci reprezentaciju u Nike ili Adidas,da se vise ne stidimo opreme u kojoj igramo i u kojoj izgledamo dosta jadno i bijedno! Ledjea ili kako se vec zove,kvari imidz nase reprezentacije,valjda ce i to uskoro biti iza nas! vrijeme je vise da u svim segmentima izgledamo ozbiljno,BIH je sada brend u svijetu i to trebamo iskoristiti,sad ili nikad...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 00:56

viKK je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dok Srbija i Hrvatska nose Nike naši produžuju vjernost sa Legeom i onda stave cijenu od 100 KM za sranje od dresa. :roll:
Žalosno.Šta smo mi Bogu skrivili pa nas osudio na Legeu.Sigurno onaj hobit Ušanović ostavio svoje satrape da ližu dupe ovim iz Legea.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 03 apr 2013, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 apr 2013, 00:57

Saurman je napisao/la:
viKK je napisao/la:
Žalosno.Šta smo mi Bogu skrivili pa nas osudio na Legeu.Sigurno onaj hobit Ušanović ima prste u ovom.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Svaka ti dala! xD
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 03 apr 2013, 01:02

Male države imaju sponzora kao adidas,jer ja mislim oni se ponude adidasu i reknu dajte nam dresove te i te boje i ćao.Jer ne gledaju koliko će keša dobiti,a nasem savezu trebaju pare od sponoza,našem savezu da ne treba keš lagano bi se ponudili adidasu i nike-u i rekli dajte nam bijele i gostujecu plave dresove i ćao.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 apr 2013, 01:09

OFF TOPIC:
Ovo vec godinama pokusavam naci. Ima li igdje na netu snimak utakmice BiH- Danska kad nam je trebala pobjeda za Euro? Na youtubeu imaju samo golovi, ja bi htio pogledati snimak ili barem highlightse???

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 03 apr 2013, 11:35

to što dres ima oznaku Adidas ne znači da je kvalitetniji od Legeinog.ove dresove možeš kupiti u svakoj robnoj kući,nalijepi grb San Marina i eto ga. ovdje se većini hebe što Adidas i Nike vjerovatno ni blizu nisu ponudili uslove savezu kao Legea,ako su ponudili uopšte ikakve (npr. opremanje svih uzrasta),ovdje je likovima samo stalo da nose markiranu odjeću.čuj,matere ti, da se stidim što reprezentativci nose Legeine dresove :roll: to su već neizlječivi kompleksi :lol: uostalom,najavili su nove dresove,bolje do kraja izmusti Legeu, nego prihvatiti mrvice Adidasa samo zato što je to Adidas.jer sigurno savez neće dobiti ni 5% ugovora kakav ima recimo Španija.dobit ces ugovor kakav ima Somalija,Zanzibar i ostale velesile(dobro,malo veći). za nešto više treba biti konstantno na 3,4 velika takmičenja,onda ćeš ti moći postavljati uslove Adidasu,a ne Adidas tebi,dizajnirat će ti dresove po tvom ćejfu i tako..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2013, 11:50

U potpunosti se slažem. Ajd nek' neko molim vas zadnje garniture od dresova, do trenirki pogleda, i nek' mi napiše jedan konstruktivni argument protiv te linije, osim marke koja je Legea ?
Uhvatili se k'o pijan plota toga što nije vrhunska marka dresova.

Kao što @maximusdecimus reče, još uvijek smo nogometna nacija u izgradnji i :
maximusdecimus je napisao/la:za nešto više treba biti konstantno na 3,4 velika takmičenja,onda ćeš ti moći postavljati uslove Adidasu,a ne Adidas tebi,dizajnirat će ti dresove po tvom ćejfu i tako..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 apr 2013, 11:52

e to sam i ja govorio upravo. drago mi je sto nisam jedini :)

smetaju mi ovi s kompleksima manje vrijednosti jer nemamo adidas dresove :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 apr 2013, 11:53

Saradnja sa Legeom je dogovorena do 2014 prije nego sto je dosla nova vlast u savez.Nece da raskinu ugovor jer sigurno postoji neka caka u njemu ako raskinemo da raskid ide na nasu stetu i moramo nesta isplatiti.Ako sljedece godine produze ugovor s njima onda je to da se covjek zapita.
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 12:19

Ne bi me čudilo da poslije Legeae potpišu sa Patrickom e to bi prelililo čašu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 22:12

Jest, hajmo ih rusiti zato sto nemamo Adidasove dresove.
Celik!3,2,2.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 03 apr 2013, 22:20

i 2014 kada istekne ugovor, tko ponudi bolje uslove neka nam bude sponzor, a ne da moramo placati da bi nosili Adidas!! Ali isto sam za, da se netko iz saveza brine kakvi ce ti dresovi izgledati kada su vec od neke nepoznate marke tipa Legea! 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 apr 2013, 23:02

Meni neki nisu jasni. Čekaj malo, zašto su u pitanju kompleksi ako neko želi da reprezentacija i reprezentativci koriste vrhunsku sportsku marku? Ovdje nije stvar u prepirci koja je bolja marka, pa svako navlači za onu koja mu se više sviđa, nego u tome da BiH kao jedna ozbiljna reprezentacija koja je u velikom naletu koristi trećerazrednu opremu. Da je ta oprema toliko dobra, zašto je ne koriste ostale zemlje osim nas, C. Gore i S. Koreje??? (ojjjjj Korejaaaa u p.m.) Pa ova Legea nas je izblamirala toliko da smo mogli 10 puta raskinuti ugovor da smo imali sposobne advokate. Zar se lako zaboravlja kesa od dresa na Pjaniću? Modeli dresa od kojih ti se povraća, okovratnici k'o dekolte...Ma haj' bjež'...Pun mi je K i Legea-e i njihove opreme. Svaku utakmicu možeš slobodno kviz pokrenuti sa nagradnim pitanjem ''U kakvoj opremi će naši igrači izaći na teren''?

FCBM1900
Kontakt:

Post Postao/la FCBM1900 » 03 apr 2013, 23:10

Imam dres od Misketa poslije Grcke sto je nosio, i mogu vam reci da materijal i nije tako los..ali da se ne moze poredit sa Adidasom i Nike to je jasno ko dan :D..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 apr 2013, 23:13

I da bas ce biti ogromna razlika ako kad budu nosili Adidas dresove. I spominje se Crna Gora koja je u istoj situaciji kao i mi.
Celik!3,2,2.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 03 apr 2013, 23:30

Dal Adidas ili Nike, za sigurno da nece biti "vreca" od dresova, a dresevo ce se mjenanjati samo svake sezone a ne svake utakmice.
Jesu trenutno dobri ovi Legeani dresovi sto smo nosili protiv Grcka, ali bog zna kakve cemo nositi sljedecu utakmicu, mozda neke skroz cetvrti sa opet skroz drugim krojem i izgledom.
Najvazni je da savez izabere onu marku sto najvise nude, pa da pored toga jos i gleda kvalitet, image dresa i marke itd. i da te kriterije odvagaju.
Ali siguran sam da savez nece produziti Legein ugovor, i ako se ogovor bude mjenjao u nasu korist itd.
2014 cemo sigurno dobiti Nike ili Adidas. Ja bi vise volio Nike, zato sto su kvalitetniji, ljepsi, nemaju uvjek oni iste i ruzne adidasove linije na ramenima kao u drugih repki, i sto je najvaznije najindividualnije dresevo prave, ali to je sve do ukasa nekome se mozda i Puma svidja. Samo je najvaznije da ne bude opet Legea, izjeb. su na bezkrajno.

Najvise bi volio vako nest, ovo bi mi bilo savrseno

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 00:11

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest, hajmo ih rusiti zato sto nemamo Adidasove dresove.
Ne mora to biti Adidas.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 04 apr 2013, 16:51

Po cemu nas je to Legea "izhebala" i "izblamirala"? Da to mozda nisu za neku utakmicu zaboravili da isporuce dresove pa smo morali na pijaci kupovati laznjake samo da bi imali sta obuci? Ko je to od nas forumasa procit'o ugovor pa da moze da govori da se Legea nije pridrzavala istog da bi smo imali razloga da ga raskinemo? Ako dresovi nisu bili bas po mjeri svakom igracu to nije Legeina greska. Mi (NFSBiH) smo, kao Lihtenstajn, San Marino i Andora, sami narucivali dresove iz njihovog kataloga i ako su nekima bili veliki to je do narudzbe. Ako se novi ugovor napise i u njemu istakne da se prave individualni dresovi 100% sam siguran da nebi bili nista losiji od ovih marki za kojima neki bale k'o mala djeca.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kakarut, Mostarska, Proximic, Sheyi, soko i 57 gostiju.