HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Polufinale kupa 200 navijaca i 300-400 gledaoca a stadion u gradu i vi se smijete Velezovoj posjeti na koju treba klapnuti 7-8 km. Cestitam vam TRECI i sretno u europi "EUROPSKOM" zrinjskom
bilo je na utakmici 15000 gledatelja 1000 pod pokrivenim dijelom 100-200 na stolicama obicnim bez krova i 400 ultrasa
vjerovatno si mislio 1500 a ne 15000werly je napisao/la:bilo je na utakmici 15000 gledatelja 1000 pod pokrivenim dijelom 100-200 na stolicama obicnim bez krova i 400 ultrasa

SLOBODA NAVIJAČIMA
pogreska.....nasa liga nikad necve docekat 15 000 ljudi
Ko se nas'o javljatoldcrewra je napisao/la:Polufinale kupa 200 navijaca i 300-400 gledaoca a stadion u gradu i vi se smijete Velezovoj posjeti na koju treba klapnuti 7-8 km. Cestitam vam TRECI i sretno u europi "EUROPSKOM" zrinjskom

Pa ti ni brojat ne znas, danas je na stajanju bilo ljudi koliko vama za cijelu sezonu...
Tuga, samo to..

pocni malo pratiti sarajevske derbije.werly je napisao/la:pogreska.....nasa liga nikad necve docekat 15 000 ljudi
Sasa Kajkut pitarima tabut!
zadnji derbi je bilo 13 000 gledatelja na kosevu a u ostalim derbijima 5-6 000 ljudi.to je tuga za cijelu ligu
- champions1921
Za ovih 5000-6000 ljudi nisi u pravu.. Minimalno 11000 i to iz razloga sto Grbavica ne moze vise primitiwerly je napisao/la:zadnji derbi je bilo 13 000 gledatelja na kosevu a u ostalim derbijima 5-6 000 ljudi.to je tuga za cijelu ligu

BUDI ŽELJO !!!
Na derbiju 10+ a protiv Rudara ili Goska jedva dvije hiljade,samo vi nemojte pricati o posjeti,zar se tako bodri prvak ?
Moj decko koliko nas ima vas toliko moze skupit samo predizborni skup hdz-a ili koncert mate bulica i tompsonastarmo94 je napisao/la:Ko se nas'o javljatoldcrewra je napisao/la:Polufinale kupa 200 navijaca i 300-400 gledaoca a stadion u gradu i vi se smijete Velezovoj posjeti na koju treba klapnuti 7-8 km. Cestitam vam TRECI i sretno u europi "EUROPSKOM" zrinjskom![]()
![]()
Pa ti ni brojat ne znas, danas je na stajanju bilo ljudi koliko vama za cijelu sezonu...
Tuga, samo to..![]()
- champions1921
U pravu si.. Posjeta je sramotna.. To i mi govorimo iz kola u kolo.. Pricali smo o posjetama na derbiju a ovaj sto je poceo o posjeti na danasnjoj tekmi u Mostaru je koliko shvatam navijac Velezachily-rz je napisao/la:Na derbiju 10+ a protiv Rudara ili Goska jedva dvije hiljade,samo vi nemojte pricati o posjeti,zar se tako bodri prvak ?

BUDI ŽELJO !!!
Ovo se desi kad HDZ preuzme brigu o necemu. Uspjeli su Hrvate iseliti iz BiH, sad ce i zrinjskog da isele iz prve lige.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- SarajlijaTM
starmo94 je napisao/la:Imali smo srece, malog selju cemo namlatit i onda hrvatsko finale u kojem cemo oba puta biti na domacem terenu !
Bekicu samo nastavi, danas si u elementu
alo_bola je napisao/la: Da...prolazimo selju
Rosas7 je napisao/la:zeljeznicar u kupu,ajde nije lose
ovo mozemo proci
...a mi vam fino govorili da niste imali srece,a vi zapeli,pa zapeli...bekicamir je napisao/la:po mom misljenju nama nebi bio niti los Zeljeznicar jer su u totalnom rasulu i financijskom i igrackom!
do godine,mostarci

-
- Kontakt:

dobro si im izvadio te izjave

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ja sam ih lijepo opominjoSarajlijaTM je napisao/la:starmo94 je napisao/la:Imali smo srece, malog selju cemo namlatit i onda hrvatsko finale u kojem cemo oba puta biti na domacem terenu !
Bekicu samo nastavi, danas si u elementualo_bola je napisao/la: Da...prolazimo seljuRosas7 je napisao/la:zeljeznicar u kupu,ajde nije lose
ovo mozemo proci...a mi vam fino govorili da niste imali srece,a vi zapeli,pa zapeli...bekicamir je napisao/la:po mom misljenju nama nebi bio niti los Zeljeznicar jer su u totalnom rasulu i financijskom i igrackom!
do godine,mostarci![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Zelji sam cestitao na pobjedi na njihovoj temi stoga ovdje nemam potrebe!
Zrinjski kao sto sam i pisao nikada gori ,Kenan Lizde i ekipa su bili za ove punoglavce momcad snova,ali doslo je i nase vrijeme da gledamo u ledja drugima kao sto je to Zeljo,Borac,Sarajevo i Siroki radilo par sezona,sumnjam da moze nesto vise da Karacic izvuce od ove momcadi jer ovo im je danas bio "plafon" -padanje u sesnestercu i trazenje penala kao da se igra premijer liga sezona 97/98 ,toga moji momci vise nema ili otidjite na poduku kod Nedjeljka Jurica taj je bar znao pasti!
Danas jedino prolaznu ocjenu je mogao dobit Anicic ostalo je sve za kur...!
Sumnjam da pored SIrokog,Borca,Slavije i Olimpica mozemo doci do 3. mjesta na tablici sa ovakvom igrom,ocekivati je do kraja prvenstva da cemo pasti par mijesta,moje misljenje neko 9,10 mjesto na tablici ova ekipa zasluzuje ako ne i gore!
Posjeta na stadionu kriminalna ali ljepotani i picici nam ionako ne trebaju oni ce doci na stadion kada opet bude rostiljada i besplatne majice!
Zeljeznicar nista posebno,odigrali momci koliko je trebalo protiv nasih ,igramo kuci a nikakve 100% sanse,Bogu za plakati!
Nekima nisu pasali Dzidici i ostali u upravi i da gledamo igrace poput Rajovica,Kerkeza,Smajica,Vidica,Milosevica,Modrica,Karoglana,Zizovica ,Diarre,Dzidica Ivice i Damira Dzidica,Krese Kordica,Landeke i ostalih solidnih igraca za bh uslove sada gledajte moji dragi Ultrasi Radeljice,Markovice,Milicevice,Poredske i ostale nogometne invalide,kada vec birate upravu barem prema ovoj budite fer i nebacajte baklje i ostala sranja zbog kojih se placa kazna!
No da njih Zrinjski zanima tih par "piromana" i "bombadera" nebi barem zbog ovih postenih ljudi u upravi sranja radili!

Zrinjski kao sto sam i pisao nikada gori ,Kenan Lizde i ekipa su bili za ove punoglavce momcad snova,ali doslo je i nase vrijeme da gledamo u ledja drugima kao sto je to Zeljo,Borac,Sarajevo i Siroki radilo par sezona,sumnjam da moze nesto vise da Karacic izvuce od ove momcadi jer ovo im je danas bio "plafon" -padanje u sesnestercu i trazenje penala kao da se igra premijer liga sezona 97/98 ,toga moji momci vise nema ili otidjite na poduku kod Nedjeljka Jurica taj je bar znao pasti!
Danas jedino prolaznu ocjenu je mogao dobit Anicic ostalo je sve za kur...!
Sumnjam da pored SIrokog,Borca,Slavije i Olimpica mozemo doci do 3. mjesta na tablici sa ovakvom igrom,ocekivati je do kraja prvenstva da cemo pasti par mijesta,moje misljenje neko 9,10 mjesto na tablici ova ekipa zasluzuje ako ne i gore!
Posjeta na stadionu kriminalna ali ljepotani i picici nam ionako ne trebaju oni ce doci na stadion kada opet bude rostiljada i besplatne majice!
Zeljeznicar nista posebno,odigrali momci koliko je trebalo protiv nasih ,igramo kuci a nikakve 100% sanse,Bogu za plakati!
Nekima nisu pasali Dzidici i ostali u upravi i da gledamo igrace poput Rajovica,Kerkeza,Smajica,Vidica,Milosevica,Modrica,Karoglana,Zizovica ,Diarre,Dzidica Ivice i Damira Dzidica,Krese Kordica,Landeke i ostalih solidnih igraca za bh uslove sada gledajte moji dragi Ultrasi Radeljice,Markovice,Milicevice,Poredske i ostale nogometne invalide,kada vec birate upravu barem prema ovoj budite fer i nebacajte baklje i ostala sranja zbog kojih se placa kazna!
No da njih Zrinjski zanima tih par "piromana" i "bombadera" nebi barem zbog ovih postenih ljudi u upravi sranja radili!
- storm_raider
- Kontakt:
Hvala ti na cestitkama, ipak si normalan navijac svog kluba.
Ja bih od vasih izdvojio samo Zurzinova. Nevjerovatno koliko je danas trcao i jedini je bio koji nam je prijetio svo vrijeme. Onaj Poredski (ili kako vec) je obicna klada.

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Na pocetku priprema sam pisao kako novo pridosli igraci nisu pojacanja nego su u gram sa nasim postojecim kadrom tako da je ovo jedna realnost kao i zahvaljujuci Pericu koji je osakatio ekipu kroz lose odradjeni pripreme kao i njegovi eksperimenti su nas kostali europe.Takodjer se pokazalo da je I.Anicic klasa za ove trenutne napadace i da nam mnogo nedostaje a prave zamjene nismo nasli preko kvazi managera koji su nas unakazili sa ciljanim pojacanjima. Netko je na forumu hvalio cini mi sePoredskog ???
Karacic je za dva dana kako je ovde normalno poslozio momcad napravio logicne izmjene na vrijeme i nema mu se sta prigovoriti za ovo kratko vrijeme nije ni mogao nista vise napraviti i treba ga pustiti da radi...

Karacic je za dva dana kako je ovde normalno poslozio momcad napravio logicne izmjene na vrijeme i nema mu se sta prigovoriti za ovo kratko vrijeme nije ni mogao nista vise napraviti i treba ga pustiti da radi...
-
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Hvala ti na cestitkama, ipak si normalan navijac svog kluba.Ja bih od vasih izdvojio samo Zurzinova. Nevjerovatno koliko je danas trcao i jedini je bio koji nam je prijetio svo vrijeme. Onaj Poredski (ili kako vec) je obicna klada.
Zurzinov je jos bio sikaniran od Perica malo igra malo ne igra kao i ostali igraci tako da je to sve odraz ovakog trenutnog Zrinjskog ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.