ako ko moze naci ovakvu sliku u sto vecoj rezi, bio bih mu zahvalan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ako ko moze naci ovakvu sliku u sto vecoj rezi, bio bih mu zahvalan
Acer Iconia B1 7" TabletNeutral je napisao/la:Hajde neka neko preporuči jedan solidni tablet. Ne neki superskupi nego u rangu normale.
_forzamilan_ je napisao/la:Acer Iconia B1 7" TabletNeutral je napisao/la:Hajde neka neko preporuči jedan solidni tablet. Ne neki superskupi nego u rangu normale.
Iščeraj šejtana iz mišabazeni je napisao/la:jučer na netu i odjednom comp. tačnije miš sam radi.Ne da se kreće,već funkcije miša rade.Izgleda kao da miš klika foldere,ali se oni ne otvaraju.Znači nemam nikakvu kontrolu nad mišom,samo gledam.Ja restartujem opet isto.Jutros palim isto opet,još nešto se pojavila American nešto tako.Sad dođem radi sve ok.
Taj tablet je bio u jednoj našoj radnji do kraja marta po cijeni od 299KM sad je nešto skuplji oko 330KM. Tablet je ok malo sam ga koristio a ipak je Acer provjeren brend. Ti kinezeri što si ih ti preporučio nikad čuo za njih a i nema ih kod nas. Šta da se pokvari a pljuno si na tablet 250$ šta ćeš onda? Acer ima 2g garanciju btwneo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
tebi to solidan tablet ne preskup !?
Ma druze moj, acer jeste brand, no i on nekada nije bio_forzamilan_ je napisao/la: Taj tablet je bio u jednoj našoj radnji do kraja marta po cijeni od 299KM sad je nešto skuplji oko 330KM. Tablet je ok malo sam ga koristio a ipak je Acer provjeren brend. Ti kinezeri što si ih ti preporučio nikad čuo za njih a i nema ih kod nas. Šta da se pokvari a pljuno si na tablet 250$ šta ćeš onda? Acer ima 2g garanciju btw
Sad kupi neki od 1TB pa dodaj taj od 20GB pa nek i taj pregori kad si tako kren'ohilmo je napisao/la:Možda je to za vas lagana stvar a meni je viša matematika![]()
![]()
![]()
Radi se o HDD-u...
U računaru mi bio jedan od 40 GB, i bilo mi malo naravno...reko da ne trošim pare![]()
nađem neki stari od 20 GB reko da pojačam..i šta se dešava...
Uključim ovaj drugi i sistem down, pokušavao pokušavao..i ništa kad malo bolje poslušam on nikako ne radi.
Danas kupim drugi 80 GB postavim, instaliram sistem sve radi...haj reko da probam opet ubaciti ovaj od 20 GB jer sam ga u međuvremenu koristio (za nevolju babu vode kad mlade nema), i opet ista stvar sistem down i pregore i ovaj od 80 GB.
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li neko zna šta bi mogao biti uzrok tog crkavanja hard diska
Morat ću i to probati...Papastathopoulos je napisao/la: Sad kupi neki od 1TB pa dodaj taj od 20GB pa nek i taj pregori kad si tako kren'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.