Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
a gdje je to juve ostecen pa vidal je trebao dobiti zuti u prvom i ovaj u drugom to je crveni ne bi ribery ni napravio ono sto je napravio drugo ofsajd pogledaj malo pa ces vidjet nogu igraca juventusa i glava maandzukica je u par cm tesko procjenuti jer ruka se ne broji i ne ulazi u zaleđe ne znam kakvo zaljenje sada i ostecenje neko kad su pregazeni ko nikad u zadnje 2 godine ma nisu ovako pregazeni jos od utakmice u Torinu i to bas protiv Bayerna 1-4
bufon sam kaze da su dobro prosli da je moglo biti i gore Conte takodjer kaze da je bajern jaci i klasa iznad i sada pricate ostecen helem nejse doci jos malo do toga da bi JUVE i pobjedio da nije "ostecen" a na prste ruke mozes da prebrojis kolko su presli svoju polovicu. Al opet kazem nista nije gotovo tek je prvo poluvrijeme zavrseno sve je moguce u nogometu cuda se desavaju al Bayern ako pristupi onako kao sinoc tesko bgm tesko...

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
sta to proradila arijevska krv, ne moze bez arogancijeOmerbavarac je napisao/la:Ono sto je najvaznije je da su Nijemci pokazali losu osobinu u vidu nadobudnosti i podcjenjivanja protivnika, zato i jesu odigrali onako perverzno.![]()
Kamo srece da tu losu osobinu pokazuju u svakoj vaznoj utakmici i da iste zavrsavaju na ovakav nacin, vjerujem da ne bi bilo sretnije osobe od mene.
Inace, Juve je sinoc dobio svoju porciju i sa onakvim pristupom ce i u revansu dobiti po pičci.
Sta bi tek bilo da se Conte maximalno otvorio ili sta ce vec biti ukoliko odluci igrati malo ofanzivnije naredne sedmice, vec me jeza hvata.

Tipicno kompleksasko isprdjivanje poput radnika gradjevine kad se vrate u BiH iz zemlje bez smaka svijeta, haman ako izmalterises koju zgradu u Njemackoj primis dojcer krvi i njihov intelekt.Svaka cigla jedno krvno zrnce vise.How yes no

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbg, krv nije voda, jace je od mene.AmiciDiNessuno je napisao/la: sta to proradila arijevska krv

I ovo je jace od mene. Inace mi je to urodjena karakteristika, to ce ti svako potvrditi ko me iole poznaje.ne moze bez arogancije

Imam oba, samo pssst, to je nasa tajna.Sad ce oni tebi poslat njemacki pasos ako ga vec nisi dobio odrekavsi se "maticnog".

Kako pogodi?Tipicno kompleksasko isprdjivanje poput radnika gradjevine kad se vrate u BiH iz zemlje bez smaka svijeta, haman ako izmalterises koju zgradu u Njemackoj primis dojcer krvi i njihov intelekt

Nostradamus ili nesto slicno ne znam, ali da posjedujes kvalitet i talenat jasno je ko dan. Malo nadogradnje sa starim baustelcem i eto te pri vrhu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Dobro namalterisi ipak se tamo ide kad je smak svijeta.Nadam se da imas plave oci, otkrice te da si fraud(eng.) kad se budes prijavljivao za baustelle jugend.Al uvijek nas se sjeti, krv nije voda iako je malter na njemackom zraku pretvara u krvna zrnca sa njemackim hemoglobinom.
Dobro ba momci **** dijasporu i tu priču... ohanite malo... tema je Juventus.
Pobijedili i šta sad Bavarikosi... ćejf vam dolaziti ovdje i podjebavati
Napiši šta konstruktivno i bez provociranja, ne znam otkud vam snaga i volja za handrenjem jedni drugih... mi smo maznuli interovce - najljuće neprijatelje pa mi nije palo na pamet da idem tamo na temu i nekog handrljam...
Šanse Juvea su vrlo male, eventualni rani gol bi ih povećao ali neće biti nimalo lahko. Dok postoji nada treba je čuvati.
FINO ALLA FINE
Pobijedili i šta sad Bavarikosi... ćejf vam dolaziti ovdje i podjebavati

Napiši šta konstruktivno i bez provociranja, ne znam otkud vam snaga i volja za handrenjem jedni drugih... mi smo maznuli interovce - najljuće neprijatelje pa mi nije palo na pamet da idem tamo na temu i nekog handrljam...
Šanse Juvea su vrlo male, eventualni rani gol bi ih povećao ali neće biti nimalo lahko. Dok postoji nada treba je čuvati.
FINO ALLA FINE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
E ovako bi ja poceo protiv bavarca , pa gdje pukne pukne...
Vucinic-Q
Asamoah-Marchisio-Pirlo-Pogba-Isla
Chiellini-Bonucci-Barzagli
Buffon
Vucinic-Q
Asamoah-Marchisio-Pirlo-Pogba-Isla
Chiellini-Bonucci-Barzagli
Buffon
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
omere omere 
poguraju vas sudije 2x protiv nas i protiv arsenala (ofsajd oba puta) i dodjes ovdje pametovati
)

poguraju vas sudije 2x protiv nas i protiv arsenala (ofsajd oba puta) i dodjes ovdje pametovati

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Prepali smo se sinoć, ne znam zašto, ali tako je bilo nažalost.
Prvi gol je poremetio našu koncepciju igre, pa čak iako su u narednih desetak minuta odlično djelovali. Kasnije smo stali, protiv izuzetno kvalitetnog i nadahnutog rivala koji nas je presingom i velikom trkom ugušio.
Ključni igrači su zakazali i onda je tu nešto više teško očekivati. Neiskustvo i nedostatak igrača koji može biti prevaga nas je koštao. Pirlo je zakazao, a on je upravo trebao biti ta prevaga i jasan je to pokazatelj da na ljeto moramo ciljano dovesti igrače, koji ovakve mečeve može riješiti jednim potezom. Možda bi bilo drugačije da je Vučko od početka igrao, jer on može napraviti razliku. Falio nam je taj igrač sinoć...
Iz ovoga meča možemo mnogo naučiti i uočili smo neke osnovne nedostatke, a vjerujem da možemo u revanšu pružiti mnogo bolju igru. 2:0 je puno, ali ne i nedostižno. Jedan gol u prvom poluvrmenu sve bi promijenio u paklu Juve Arene.
Problem će biti izostanci. Šta je sa Caceresom, kad se vraća? Možda bi on mogao biti rješenje za desnu stranu, ali opet teško, nema utakmica. Isle nema ni na mapi, tako da je Padoin ipak najrelanija opcija. Pogba umjesto Vidala, napad sa Mirkom i Sebom, eventualno Quagliarellom.
Nivo igre mora biti na 150%, te se nadati da će i Bayern slabije odigrat. Biće teško, ali hajmo probat.
Prvi gol je poremetio našu koncepciju igre, pa čak iako su u narednih desetak minuta odlično djelovali. Kasnije smo stali, protiv izuzetno kvalitetnog i nadahnutog rivala koji nas je presingom i velikom trkom ugušio.
Ključni igrači su zakazali i onda je tu nešto više teško očekivati. Neiskustvo i nedostatak igrača koji može biti prevaga nas je koštao. Pirlo je zakazao, a on je upravo trebao biti ta prevaga i jasan je to pokazatelj da na ljeto moramo ciljano dovesti igrače, koji ovakve mečeve može riješiti jednim potezom. Možda bi bilo drugačije da je Vučko od početka igrao, jer on može napraviti razliku. Falio nam je taj igrač sinoć...
Iz ovoga meča možemo mnogo naučiti i uočili smo neke osnovne nedostatke, a vjerujem da možemo u revanšu pružiti mnogo bolju igru. 2:0 je puno, ali ne i nedostižno. Jedan gol u prvom poluvrmenu sve bi promijenio u paklu Juve Arene.
Problem će biti izostanci. Šta je sa Caceresom, kad se vraća? Možda bi on mogao biti rješenje za desnu stranu, ali opet teško, nema utakmica. Isle nema ni na mapi, tako da je Padoin ipak najrelanija opcija. Pogba umjesto Vidala, napad sa Mirkom i Sebom, eventualno Quagliarellom.
Nivo igre mora biti na 150%, te se nadati da će i Bayern slabije odigrat. Biće teško, ali hajmo probat.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 03 apr 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Daj kanite se ovi padobranaca Bayernovaca uvijek ima normalnih navijaca Bayerna sa kojima moze komunicirati a ove jednostavno na ignor 

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Slazem se, samo je zalosno sto ih ima 2-3.Yucca je napisao/la:Daj kanite se ovi padobranaca Bayernovaca uvijek ima normalnih navijaca Bayerna sa kojima moze komunicirati a ove jednostavno na ignor
- korisnikforuma
- Kontakt:
Na kraju dana, kad sve zbrojimo i oduzmemo ostaje jedan paradox.
Gol Bayerna iz ofsajda, penal na Lichtsteineru (Dante ne gleda loptu nego samo presjeca put Lichtu, nešto kao penal na Alexisu protiv PSG) i crveni za Riberya. Po tome bi rezultat trebao biti 1:1 + igrač manje za Bayern. A po igri je realan rezultat 5:0 za Bayern
Gol Bayerna iz ofsajda, penal na Lichtsteineru (Dante ne gleda loptu nego samo presjeca put Lichtu, nešto kao penal na Alexisu protiv PSG) i crveni za Riberya. Po tome bi rezultat trebao biti 1:1 + igrač manje za Bayern. A po igri je realan rezultat 5:0 za Bayern

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa poenta je u tome da Bayern ima sudije na svojoj strani, dovoljno se Barca dicila tim privilegijama.htcxone je napisao/la:omere omere
poguraju vas sudije 2x protiv nas i protiv arsenala (ofsajd oba puta) i dodjes ovdje pametovati)

Ide se tamo gdje ima vise novca.

Treba biti realan i priznati da je onaj ofsajd skoro pa nemoguce primijetiti a takodjer treba priznati da je i Bayern ostecen u nekoliko navrata, no sve se zavrsilo kako se zavrsilo, idemo dalje, postoji revans da se zabije neki gol i na regularan nacin.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
pa eto vas ima vise od 2-3 koji ste ok daj ba pa pogledaj sta pisete vecina cuj sudije pogurale pa jel u oba meca Bayern bio ukupono kad saberes i oduzmes bolji od Arsenala cuj sudije pogurale a zaboravljate da je sudija pogurao Arsenal za prvi gol u Londonu gdje je svirao korner kojeg nije bilo i dali su pogodak sada sinoc sudija gurao kako mozete to reci sudija je zezao ok jest al na obje strane pa onaj u odbrani ubi mandzukica uvjek mu ruka na licu njegovom VIDAL pfff ubi lik trebao crveni dobiti mislim zuti u prvom i ovaj u drugom i vi pricate bayern sudija pogurao pa pogledaj brate sliku drugog gola pa ces da vidis da su tu cm odlucivali noga vaseg i glava mandze blizu blizu i vi pricate sudija pogurao a BAYERN VAS RASTAVIO NA PROSTE FAKTORE POBJEDITE I VI NA ISTI NACIN KAO STO JE BAYERN DOMINIRAJTE ONAKO I DAJTE ISTE GOLOVE ALLAHA MI ja cu vam cestitati necu spomenuti sudije ni bilo sta
Pozz Juvetima,da i ja napisem sto god od sinoc
Juve totalno los,rani pogodak je sigurno bacio u vodu njihovu taktiku s kojom su dosli da ostvare povoljan rezultat pred revans.Bayern je bio mnogo naostren i dobar i treba priznati da smo trenutno bolji
Isto tako problem loseg nastupa Juvea sinoc moze se naci i u svojim igracima,2-3 bitna igraca totalno zakazala,plus nesreca sa povredama Djovinka i Vucinica...Ali onaj presing sto je Bayern radio mislim da nije druga ekipa ne bi mogla podnjeti pa cak ni dobri Juve
Nista jos nije gotovo,tek je poluvrijeme,utakmica u Torinu sigurno nece bit kao ona sinoc,tada cemo gledati sigurno malo drugaciji Juve iako ce falit opet 2 bitna igraca....a Bayern sigurno nece vrsiti onakav pritisak od pocetka do kraja u gostima
Ako Juve opet odigra priblizno lose kao sinoc,nemaju sanse za prolaz i morat ce priznati da trenutno najvecima ne mogu parirati
Sto se tice kartona i prekrsaja ne bi da sudim,bilo je gresaka na obe strane ali treba reci da je se igralo muski i fer iako je bilo malo pregrubih prekrsaja,najvise izmedju Vidala i Riberya koji su sagorili malo u zelji da se dokazu,Za ofsajd mogu reci samo da je do sudije,neko ono svira neko ne,tako da nema potrebe za polemikom vecom
Pozz d uzvratne utakmice i neka bude priblizno dobra i borbena kao sinoc

Juve totalno los,rani pogodak je sigurno bacio u vodu njihovu taktiku s kojom su dosli da ostvare povoljan rezultat pred revans.Bayern je bio mnogo naostren i dobar i treba priznati da smo trenutno bolji

Isto tako problem loseg nastupa Juvea sinoc moze se naci i u svojim igracima,2-3 bitna igraca totalno zakazala,plus nesreca sa povredama Djovinka i Vucinica...Ali onaj presing sto je Bayern radio mislim da nije druga ekipa ne bi mogla podnjeti pa cak ni dobri Juve
Nista jos nije gotovo,tek je poluvrijeme,utakmica u Torinu sigurno nece bit kao ona sinoc,tada cemo gledati sigurno malo drugaciji Juve iako ce falit opet 2 bitna igraca....a Bayern sigurno nece vrsiti onakav pritisak od pocetka do kraja u gostima
Ako Juve opet odigra priblizno lose kao sinoc,nemaju sanse za prolaz i morat ce priznati da trenutno najvecima ne mogu parirati
Sto se tice kartona i prekrsaja ne bi da sudim,bilo je gresaka na obe strane ali treba reci da je se igralo muski i fer iako je bilo malo pregrubih prekrsaja,najvise izmedju Vidala i Riberya koji su sagorili malo u zelji da se dokazu,Za ofsajd mogu reci samo da je do sudije,neko ono svira neko ne,tako da nema potrebe za polemikom vecom
Pozz d uzvratne utakmice i neka bude priblizno dobra i borbena kao sinoc

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Centre forward
- Kontakt:
Juve je odlično igr'o dok nisu primili gol.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
van gall je napisao/la:.a Bayern sigurno nece vrsiti onakav pritisak od pocetka do kraja u gostima
vann gall@ jaro ukoliko hocemo da prodjemo dalje morat cemo igati na isti nacin ako ne i boljei veci pritisak juve ce udariti svim silama klin se klinom izbija ,centar foward@ kako mislis sto se tice prvog gola ja nisam vidio da su igrali jer smo dali gol u 25 sekundi ,a do drugog gola juventusa nigdje nije bilo,pa nadalje do kraja meca.Centre forward je napisao/la:
Juve je odlično igr'o dok nisu primili gol.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 03 apr 2013, 18:51, ukupno mijenjano 3 puta.
Jesu li se ispucali nadobudni ili im Juventini trebaju zakupiti privatnu domenu da još d*kaju?!
Caceres se oporavlja što je najbolja vijest u zadnjih mjesec uz povratak Chiellinia.
Barza i Chiello ne igraju protiv Pescare pa je to još jedan razlog da on starta uz Marronea i Bonnya.
Inače, rano je o revanšu, ali definitivno Caceres mora biti desni bek u tom meču jer je brz, a preko bekova moramo puno raditi, a sa Padoinom nećemo ništa postići tako da je on jedino moguće i logično rješenje, uz Pogbu, te Gia i Vučinića, dakle, zna se početnih 11 ako svi ostanu zdravi.

Caceres se oporavlja što je najbolja vijest u zadnjih mjesec uz povratak Chiellinia.
Barza i Chiello ne igraju protiv Pescare pa je to još jedan razlog da on starta uz Marronea i Bonnya.
Inače, rano je o revanšu, ali definitivno Caceres mora biti desni bek u tom meču jer je brz, a preko bekova moramo puno raditi, a sa Padoinom nećemo ništa postići tako da je on jedino moguće i logično rješenje, uz Pogbu, te Gia i Vučinića, dakle, zna se početnih 11 ako svi ostanu zdravi.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Citam da ce igrat mozda protiv Pescare, al sumnjam da ce on startat u uzvratu.Steta sto je dozivio nesrecu, on bi nam dobro dosao.Pogba je napisao/la:Jesu li se ispucali nadobudni ili im Juventini trebaju zakupiti privatnu domenu da još d*kaju?!![]()
![]()
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ako Caceres bude u kombinacijama za Bayern, možda je i moguća promjena formacije. Ako ne, Padoin ne može igrati klasičnog beka, nekako i može djelovati kako WB pa je izvjesno da će ostati 3-5-2.
Jbo majku, ja još vjerujem u čudo.
Jbo majku, ja još vjerujem u čudo.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa moramo vjerovati inace **** to
.. Valjda cemo i mi imati malo srece s golovima..
Caceres bi nam dobro doso u revansch al steta , ko zna mozda nas Conte iznenadi na kraju

Caceres bi nam dobro doso u revansch al steta , ko zna mozda nas Conte iznenadi na kraju
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.