Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
e druze hvala a naravno da je roben jedna od najbitnijih karika u ekipi kako covjek istrcava to je nevjerovatno i mnogo vise prilika pravimo sa njim u ekipi nazalost malo mu je realizaija zakazala al ja znam da ce on to poboljsat abd vajdenfeler jos sanja onu kanafu iz kupa hehproFCB je napisao/la:pozzdrav robben, pozzdrav thomas, dobro nam dosli na forum.
Svidila mi se ova izjava od robben-a znaci deff imamo 11vodja na terenu, koji ginu za svaki milimetar svetog nam travnjaka. Ja kad vidim da Ribery trci od korner zastavice do sredine terena u 90.minuti i uzima loptu ja bi njemu dao 1 milijun € dodatno ili kad pak vidim Robbena da je se vrati u nasu polovicu terena i vreba jednu kontru da istrci.
Joooj mogao bi sad pricati do besvijesti, ali jednu sam stvar primjetio, slabo ce se ko sloziti sa mnom, no Bayern deffinitivno nije isti sa i bez Robbena!!!
On i Ribery su poput dva brata na lijevoj i desnoj strani terena i bit ce **** ako se razdvoje!
Moram da učim pomalo, bilo bi mi i vrijeme koliko sam dugo ovdje.geronimo je napisao/la:Pozdrav za mog Varaždinca, vidi ga kako on brzo uči bosanski.Stefan Effenberg je napisao/la:Neću odgovarati na svaki odlomak jer bi mi uzelo previše vremena, haman do utakmice, tako da se nemojte ljutit zbog toga.![]()
Ovdje se baš čisto vidi da ustvari kontakta nije bilo, koji je samo glumac Vidal upm.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
Lomi kosti.![]()
Jadno.Saurman je napisao/la:Ovdje se baš čisto vidi da ustvari kontakta nije bilo, koji je samo glumac Vidal upm.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
Lomi kosti.![]()
Gazi ga mamu mu njegovuIlCapitano je napisao/la:Jadno.Saurman je napisao/la:Ovdje se baš čisto vidi da ustvari kontakta nije bilo, koji je samo glumac Vidal upm.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
Lomi kosti.![]()
Navratim da se upoznamo.dr.adnan je napisao/la:Ima ona reklama: FAN, FAN, FANTASTIČNO, FANT!
Odprilike tako se samo i može opisati sinošnja utakmica. Doduše, može i još jedan epitet, PRESEXUALNO!![]()
Šta reći... Neću ništa reći, sačekaću srijedu i onda sve reći. Jednom sam se opekao protiv Arsenala i onda sam morao živce na rub da stavljam. Ali ono što sam sinoć vidio... Ličilo je na onu motorijadu u Londonu, samo sa još više motora i tenkova![]()
Juppko se hvalio da je spavao nekoliko noći sa Starom damom i očigleno joj je pronašao dvije rupe koji bi mogao ispuniti![]()
![]()
![]()
No stara njemačka poslovica kaže:"It's not over till the fat lady sings" ili kako bi rekli ovdi doli u nas (na brdovitom Balkanu, to je ono brdo ispod Kemine pekare) "Boj ne bije ljuto oružje, već boj bije srce u junaka!". A ustvari sam htio da kažem... ma ne znam šta sam htio da kažem...
A da, šefica je rekla da je kafana La Boom rezervisana za srijedu navečer i ulaz imaju svi navijači Bayerna i ima da istjeramo žabare iz Solt Lake Cityija!!!A oni koji uđu i ne budu navijači Bayerna, postaće zajedno sa nama crveno-bijela braća.
Zato Omo, seco, Hantro i ostala kompanija, znate gdje trebate biti u srijedu navečer
Dobro et', hajd preporučite, nagovorite, uputite...vašim zvjerima da Bilala polome, samo nas ostavite (sa tim debilizmom) više na miru!Yucca je napisao/la:anelbavarac@ samo zbog takvih se nadam da cemu noge Chielino slomiti u Torinu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.