aS_Roma je napisao/la:ovo paralelno sa linijom šesnesterca ???
pa brate dragi gdje je ovo paralelno svega ti ???
I druga stvar fali glavni dio slike da vidimo kad je lopta upucnea prema Hadzicu,a ovdje se to ne vidi znaci svi sad napamet bubate i naglabate da je u ovom trenutku isla lopta prema njemu, tako da ne vidim sta pemtujete, kad budete imali sliku prilikom zadnjeg pasa postavite, pa cemo razmatrati, kad vam je to toliko bitno.
Ne mogu da vjerujem kakvom nivou nepismenosti ovdje svjedocim, ne samo ti, nego i svi ostali koji spominju ovu moju liniju... Da, povukao sam je u paintu, jer to bi i dijete iz 6 osnovne (gdje se prvi put susrece sa trigonometrijom) uradilo i uocilo... Kaze nije paralelna sa linijom sesnaesterca...

Uzmes paŠŠŠŠA tu sliku, i povuces u paintu PO LINIJI sesnaesterca liniju, dakle da se savrseno poklapa (kao sto sam ja uradio) i onda je samo preneses do noge igraca koji je najblizi golmanu, a to je u ovom slucaju igrac Olimpica... Pa stvarno vam treba osnovne naobrazbe, a ko ide na fakultet ili nesto prdi o ovoj slici nek se odmah ispise i nek ide za kuhara, konobara, i slicna zanimanja gdje nema povlacenja nikakvih linija... Ja kao manijak se ovdje javim, i kazem da nije bio ofsajd, delegati mene ubjedjuju da linija nije prava, da bolje povucem i slicno... Jos ne mogu da vjerujem...

Zato i kazem da je opticka varka, jer na osnovu slike vam se cini da linija koju sam povukao na jednom kraju bliza sesnaestercu, sto nije tacno...
P.S. Romice, ja sam uzeo ovu sliku koja je postavljena na prethodnoj stranici i samo odrezao dio koji je najbitniji, a na toj slici se vidi da je lopta upucena bas u tom trenutku, tako da je slika vjerodostojna, i NIJE ofsajd...
http://www.zaslike.com/files/s5rxuhjjd9421jz8qrem.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM