Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 02 apr 2013, 15:36

Zvanično. Liverpool je odogovorio prijateljski meč sa Melburne Victory u Australiji 24.07,2013. Ovo je jedan od dokaza da čak i u klubu nevjeruju da ćemo izboriti makar LE. Kao jedan od uslova za ovu utakmicu Liverpool je zatražio njihovog igrača Marco Rojas.
Kako stvari stoje Iturre i Rojas će biti prva pojačanja Liverpoola u novoj sezoni.

Ovo je on:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Suarez ako dobije u naredna dva meča žuti karton dobiće dvije utakmice suspenzije, zato treba da se pazi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 02 apr 2013, 17:29

Guillem Balagué says Liverpool want Xabi Alonso and willing to pay up to €10m(£8.5m).
LIVERPOOL FC

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 02 apr 2013, 17:42

RtoX je napisao/la:Ajd ok Glen odigrao u zadnje vrijeme prilicno lose,ali se ismijem ovdje;cuj prodat Glena,ne'a sta carevi ste.I Reina po nekoj logici nece nigdje jer sigurno nam nije prioritet.
Bolje ga prodat dok se mogu uzet dobri novci za njega,kasno ce biti kasnije.Taj covjek je cisti prosjek,Enrique je tata za njega.Ili ako ce vec ostati u klubu prebacit ga na krilo(tu bi bio dosta korisniji) a dovest novog beka.Covjek u zadnje vrijeme glumi Dani Alvesa,zavuce se u napad i kasni sa vracanjem i zatvaranjem.Nisam u stanju sad da trazim podatke koliko je greska napravio,ali u glavi jos uvjek imam tekmu protiv Arsenala(kuci) kad je bio indirektan krivac za 2 gola.

@Carlo care to ti tako pricas zato sto ti je jedan od drazih igraca LFC-a :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 apr 2013, 18:02

peppo postao apsolvent pa se raspisao :D :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 02 apr 2013, 18:49

Otelo je napisao/la:peppo postao apsolvent pa se raspisao :D :D
hahah valja malo senci nisam odavno,slabo se vremena slobodnog ima :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 apr 2013, 18:54

Stvarno ne kontam što bi prodavali Reinu sada? Nakon oporavka od povrede brani fenomenalno. Zaista treba da nas bude sram, pa onu odbranu protiv Abgonlahora mogu izvesti samo on i Casillas. Neka ga još jednu sezonu, jer nam stvarno nije prioritet.
I Glena prodati? On jeste odigrao 3 utakmice loše ove sezone ( Arsenal, Tottenham i United kući ) ali u ostalim je većinom bio među 3 naša najbolja igrača. Nema šanse da ga klub proda, pogotovo Brendan koji voli igrače koji znaju igrati fudbala. Reina je savršen za kratke pasove, Agger, Glen i Enriqe također, sve što treba jeste pridodati im onog Dedea iz Vasca i to je to što se odbrane tiče.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 02 apr 2013, 22:16

Procitah sad na twitteru da su Liverpoolovi skauti na utakmici PSG - Barcelona, ali vidim da ne igra niko od ovih sto se povezujemo sa njima.

Edit:
Navodno su dosli zbog Salvatorea Sirige, golmana PSGa.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 apr 2013, 23:34

Glen je savršen igrač za Rodgersov stil igre,suvišno je pričati o prodaji.Isto tako Enrike.
E,u taj stil igre se ne uklapa igrač kao što je Škrtel.
You'll never walk alone.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 apr 2013, 08:28

nedaj boze Sirigu :cry: :cry: ako koga od talijana treba traziti to je Marchetti definitivno jedan od 5 najboljih golmana na svijetu po mom misljenju...

Xabi se skoro pa sigurno vraca u LFC sigurno 99% :mrgreen: :mrgreen:
ako imas u vezi igraca poput Alonsa onda ti je odbrana za 30-40% kvalitetnija..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 apr 2013, 10:48

Ponos Torina je napisao/la: ako imas u vezi igraca poput Alonsa onda ti je odbrana za 30-40% kvalitetnija..
onda i skrtel moze igrati,sa xabiem je lakse i do 50 %.

Kod: Označi sve

Brendan Rodgers: 'Pepe Reina is in my plans for next season'

Rodgers told reporters: "I am counting on him for next season, yes. He's never been unsettled and our relationship is very strong.

"Pepe and I speak a lot. He's a good man and I've real respect for him."
ovi iz liverpoola kao da citaju sportsport.ba pa znaju da vodimo diskusiju o reini :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2013, 11:33

Ponos Torina je napisao/la:nedaj boze Sirigu :cry: :cry: ako koga od talijana treba traziti to je Marchetti definitivno jedan od 5 najboljih golmana na svijetu po mom misljenju...

Xabi se skoro pa sigurno vraca u LFC sigurno 99% :mrgreen: :mrgreen:
ako imas u vezi igraca poput Alonsa onda ti je odbrana za 30-40% kvalitetnija..
sta negodujes tako ko da je lik potpisao :D u ostalom mozda ti njega ne volis al on je golman za buducnost dok taj marchetti je vec zagazio u tridesete i ne vidim po cemu je on ispred reine uopste.
ako hoces dobrog golmana onda dovedi njemca i to je to. za moj ukus su italijanski golmani precijenjeni.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 apr 2013, 13:23

Lucas, Gerrard i Xabi. Bila bi to odlična sredina terena.
Ma krenulo nas je sa ovim transferima, valjda će i na ljeto biti ista situacija. :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 apr 2013, 13:29

ma nece xabi nigdje,ostat ce on bar jos jednu sezonu u madridu,a mi se moramo okrenuti eriksenu i sto prije rijesiti taj transfer
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 apr 2013, 13:32

Nikad ne reci nikad, nije on završio svoj posao u Liverpoolu. :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2013, 13:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nikad ne reci nikad, nije on završio svoj posao u Liverpoolu. :mrgreen:
nikad se ne zna. ja nisam za taj transfer i kad bi bilo moguce. puno je dati 10-ak miliona za igraca koji je presao 30, odma bi bio među najplacenijim igracima sto se takođe ne isplati a sta bi mogao pruziti... godinu-dvije solidnih nastupa i to je to. znam da vas je vecina subjektivna i volili bi da se vrati xabi u liverpool al volim i ja djibrilla pa ne bi volio da nam se vrati :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 apr 2013, 13:44

Volim i ja Djibraila. :mrgreen: A što se tiče te cijene, ne vjerujem da je provjerena informacija. Ne bi to išlo baš toliko. Jeste Xabi odličan igrač, ali godine mu ne idu u prilog. Sve u svemu, majstor je i može bar 3 sezone kvalitetno odigrati. Nek i ovi mlađi nauče nešto od njega. :D

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 03 apr 2013, 14:09

Za Liverpool treba da bude primarno dovođenje jednog stopera, po mogucnosti provjerenog, i dolazak ovog Eriksena koji bi mogao dati novu dimenziju njihovoj sredi.

////

Sve preko toga biće super. ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 apr 2013, 14:21

eriksen i dede i ja zadovoljan.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 apr 2013, 14:33

Nema nikakve šanse da se Xabi vrati u Liverpool.

Najviše zbog ovoga, ali i činjenice da je sam Belague izjavio kako Xabi traži jedan novi izazov. To vjerovatno znači put u Qatar ili neku drugu zemlju u potrazi za novcem.

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2013, 15:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Volim i ja Djibraila. :mrgreen: A što se tiče te cijene, ne vjerujem da je provjerena informacija. Ne bi to išlo baš toliko. Jeste Xabi odličan igrač, ali godine mu ne idu u prilog. Sve u svemu, majstor je i može bar 3 sezone kvalitetno odigrati. Nek i ovi mlađi nauče nešto od njega. :D
ja ne bi imao nista protiv kad bi ga jeftino doveli jer on voli liverpool i prakticno je otjeran iz kluba ali ovo sto se spominje (cijena i plata) po meni ne bi bilo nikako dobar posao za nas.
bilo bi lijepo da mi nemamo pred nama jako tesko ljeto gdje MORAMO zakrpiti rupe u odbrani primarno pa da mozemo ocekivati fakat neka velika pojacanja na ostalim pozicijama.
al recimo kad bi morali birati između eriksena i xabija ja bi uzeo ovog mlađeg, mada pricalo se kako i pored toga sto je strategija FSG-a da se dovode mladi igraci mogao bi doci neki stari ako se ukaze dobra prilika.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.