Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Neutral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 13:37

Sada jedva čekam aBd uzvrat radi pojedinih komentara ovdje.

Čujemo se aBd nakon utakmice.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 apr 2013, 13:41

@ brajkula
Mandžukić je za pomenutog blago gori napadač...dakle to i nije neki gubitak, pipnuti Mario neće loptu, jedino ovi iz drugog plana mogu da nam navuku problem - Riberi, Miler, Kros - i jedino Mario preko njih možeda postigne gol, ako mu ovi nameste samo da ga ćušne u mrežu.
Konkretnije Mario i nije neka opasnost.
Ovo je znanje.nestvarno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 13:44

I ja jedva čekam, čut ćemo se nakon utakmice. Bujrum slobodno dođite za 7 dana da nam čestitate na prolazu.

@anton

Kakvo ba suđenje protiv Mandžukića? Juventusovi štoperi nisu neozbiljini baletani iz Bundes lige. Sve čisto u žaru borbe i duelu, ti bi svaki skok da se svira faul, eto Mandžukić čist igrač. Ja još ne mogu da svarim zašta je Chiellini dobio žuti, ono u Premiershipu nije ni faul. :lol:

Zaboravljaš Bonuccijev šut glavom nakon kornera u posljednjoj minuti, onda je i Pirlov slobodnjak bio opasan i onda dva šuta Vidala.

Bayernov jedini opasan šut koji je prošao blizu pored gola je onaj Riberyev, njega sam uračunao u tih pet opasnih za one šuteve, glavom iz kornera sam ja iz Sarajeva vidio da ide pored gola, isto tako za one fantomske pokušaje Alabe i Luis Gustava.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 13:51

Trequartista je napisao/la: Kakvo ba suđenje protiv Mandžukića? Juventusovi štoperi nisu neozbiljini baletani iz Bundes lige. Sve čisto u žaru borbe i duelu, ti bi svaki skok da se svira faul, eto Mandžukić čist igrač. Ja još ne mogu da svarim zašta je Chiellini dobio žuti, ono u Premiershipu nije ni faul. :lol:
ha neznam što ti nije jasTno kad kažem suđenje kiontra Manđukića? Znači sudio mu je faule u napadu, dao mu žuti za ništa, te nije svaki puta kada je trebao sudio faule na njemu. Jen put sam reko na glas e to je dobro jer je bio FAUL NA MANĐI, kda onda skužim lik svirao kontra faul. "U žaru borbe" ne znači ciganska borba i udarci ispod pojasa ;)
Trequartista je napisao/la:Zaboravljaš Bonuccijev šut glavom nakon kornera u posljednjoj minuti, onda je i Pirlov slobodnjak bio opasan i onda dva šuta Vidala.

zaboravljam, jer očito nije bio opasan. :lol: I kako je Pirlov bio opasan kad je čovjek bio na lopti, dok se recimo Blufonac jako morao istegnuti kod FK Alabe...Mah dobro, vidim, cviliš pa te više neću...

Alah ima net! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 13:58

Je li ti dala ženska mindže? Čitam kukaš ovih dana da si se posvađo s njom. Ili si joj pao na koljena da je moliš. :lol:

Ovo ti je za ovaj tvoj bezobrazluk i provociranje s vjerskim pozdravima. Nula od čovjeka. Fuj! Oko klubova se možemo zezati i provocirati sve ok, ali ovdje si baš ispao papak, ali baš.

Ostalo ne bih ni komentarišem, kad pročitam postove pojedinaca koji opravdavaju Riberyev pokušaj ubistva jasno shvatim da realnost navijača Bayerna ne poznaje granice. :lol:

A čuj ti ovo nakon jedne utakmice Bayern dvije klase iznad, a i to pobjede uz pomoć sudija. :lol:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 03 apr 2013, 14:00

Ako hocete da zaglupite temu,zovi te @antona "and the likes", logicko rezonovanje na nivou amebe.Zato i nisam volio sto smo izvukli Bayern,em su jaka,jaca ekipa em imaju dosta forumskih navijaca trol tipa koji bi da lijece ko zna koje komplekse, pogotovo one iz reprezentativnih okvira,dodaj mrvu uber ales ideologije i posljedicno dobijes tretman zatupljivanja teme,a mi to "nismo zaiskali".Over and out.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 apr 2013, 14:05

"Nisam zadovoljan svojom igrom, jer sam načinio mnogo grešaka u ovako važnom meču. Moramo analizirati meč kako bi videli zašto smo pravili toliko grešaka. Očito, mnogo više moramo pokazati u revanšu jer ovo danas nije bilo dovoljno."
Pirlo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 14:12

Ušli smo previše opušteno i samouvjereno u meč, onaj gol nas na početku slomi. Ekipa je poslije dobro reagovala, izašla, nije se prepala, istina da je Bayen imao kontrolu, opet smo dobro stajali na terenu, očekivano na svojoj polovini, ali eto Vučinićev nedostatak se previše osjetio.

Vučinić je jedini igrač koji može rasteretiti Pirla, zato žal zbog onog drugog Bayernovog gola iz ofsajda, da je ostalo 1:0, kako je trebalo ostati bilo bi nam lakše u Torinu.

Nakon onog prolska grupne faze poslije osvojena 3 boda u 3 kola vjerujem i dalje ovu ekipu.
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 03 apr 2013, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 14:12

Der Franzose sagte zu seinem Foul und dem Kampf mit Vidal: „Es war ein Duell mit Vidal. Ich habe viel abbekommen und auch verteilt. Aber bei der einen Szene wollte ich zum Ball, treffe aber seinen Fuß. Ich habe mich nicht entschuldigt, er sich auch nicht. Das ist Fußball, das ist Champions League. Kein Problem.“

E TOTOTTOTOTOTOTOTOOTOTTO!!!!!

Znači Ribery veli da se nema kaj Vidalu ispričati, da je išao na loptu, ali stepo mu nogu. Veli da su ga puno tukli, ali da je i on djelio udarce, ali isto tako se Vidal nije niti njemu ispričao pa niti on ne vidi potrebu za istim potezom!

DAS SEX!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 apr 2013, 14:20

Sinoć, ni Smoki nisam otvorio,a juve primi gol.. :lol:

Anton upravu si kad kazes da Juve moze da se igra po Seriji A sa mrkva ekipama ali tek su sada shvatili da su letili visoko,u Italiji bi im odma sviralo onaj penal na Lichtu ali u LP nema takvog navlacenja i odma se to osjeti,juventusu fali kvalitete u napadu,ali kad Bilal ima svoj dan ne moze ga niko cuvati,sinoc je Vidala namagarcio 5x. :mrgreen:
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 03 apr 2013, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 14:24

sanjingr je napisao/la:Anton upravu si kad kazes da Juve moze da se igra po Seriji A sa mrkva ekipama ali tek su sada shvatili da su letili visoko,u Italiji bi im odma sviralo onaj penal na Lichtu ali u LP nema takvog navlacenja i odma se to osjeti,juventusu fali kvalitete u napadu,ali kad Bilal ima svoj dan ne moze ga niko cuvati,sinoc je Vidala namagarcio 5x. :mrgreen:
No Faccheti, No Scudetti, No Champions

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 14:25

sanjingr je napisao/la:Anton upravu si kad kazes da Juve moze da se igra po Seriji A sa mrkva ekipama ali tek su sada shvatili da su letili visoko,u Italiji bi im odma sviralo onaj penal na Lichtu ali u LP nema takvog navlacenja i odma se to osjeti,juventusu fali kvalitete u napadu,ali kad Bilal ima svoj dan ne moze ga niko cuvati,sinoc je Vidala namagarcio 5x. :mrgreen:
Znam, ali opet sam ja više očekivao od njih. brio sam da će ako ništa drugo napraviti utakmicu napetom ili bar imatu neku za Juve poznatu, čudnu priliku, a jedan gol sam bio ziher da će nam dat.

ISkreno, Bayern je zabio "Juveove" golove, ali je toliko bio dominantan i još njih PK stvorio, da se nama nema kaj predbacivati.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 apr 2013, 14:28

Ja sam se nadao da ce juve bar gol dati,ali Bayern je sazrio kao ekipa i igraju ekipno,divota je bilo gledati kako lopta kruzi sa jedne na drugu stranu i kako to sve tecno izgleda.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 03 apr 2013, 14:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:velika je razlika izmedju normalnog faula i duel igre, pa cak i faula u duelu..ides na loptu, napravis prekrsaj i sta, neces povrijedit nikog , udari Mandzukic Kijelinije, Kijelini njega i ko jaci dobije duel, niko nije povrijedjen zavrsio tekmu- velika razlika izmedju toga i NAMJERNOG starta na igraca djonom BEZ lopte ..

jedno je borba igra a drugo je hinjo....Vidal nikad ne bi uradio ono sto je uradio Riberi , on jeste agresivan igrac, ali jedno je agresivan igrac a drugo prgav igrac. Vidal je za ove 2 god kako je u Torinu napravio jedan onakav start i to ne za Juve nego za reprezentaciju u prijateljskoj protiv Srbije i dosao je na glas kao prgav igrac sto on uopce nije...borben, agresivan da , prgav- ne.
Chiellini je trebao dobiti 3 žuta zbog laktanja i udaranja Mandžukića. U skoro svakom duelu ruka mu je bila na licu Mandžukića. Ribery je dosta agresivan, i zna biti prgav u odredjenim situacijama. Sinoć je imao dosta duela sa Vidalom i onaj udarac je naplata dugova za neke prethodne prekršaje Čileanca. Ribery nikad ne udara bez razloga. To je igrač koji u toku utakmice pretrpi najviše prekršaja. Do te situacije ne bi ni došlo da je Clattenburg u prvom poluvremenu pokazao žuti karton Vidalu nakon njegovog starta nad Riberyem. I Chiellini i Vidal su sinoć trebali dobiti crvene kartone. Ribery je isto mogao pocrveniti zbog namjernog udaranja, ali ponavljam, do te situacije ne bi ni došlo da je sudija reagovao na vrijeme i Vidalu pokazao put u svlačionicu.
Der Franzose sagte zu seinem Foul und dem Kampf mit Vidal: „Es war ein Duell mit Vidal. Ich habe viel abbekommen und auch verteilt. Aber bei der einen Szene wollte ich zum Ball, treffe aber seinen Fuß. Ich habe mich nicht entschuldigt, er sich auch nicht. Das ist Fußball, das ist Champions League. Kein Problem.“

Bili ste jako nerealni prije ovog duela. Čitao sam razne postove na ovom topicu - od komparacije igrače prema kojim Juve ima boljih prvih 11, o odbrani koja je za 2-3 klase bolja od Bayernove :roll: o boljem veznom redu Juventusa..Bilo je dosta nerealnih postova prije ove utakmice. Nadam se da su se pojedinci nakon sinoćnje utakmice vratili u realnost, a realnost je da je Bayern klasa iznad Juventusa.
Kvota na pobjedu Bayerna bila je 1,55-1,75 u stranim kladionicama. Bookmakeri nisu naivni. Oni gledaju mnoge parametre i kvote postavljaju realno. Kvote na osvajanje LP prije ove utakmice su bile: Bayern - 5, Juve - 17. Sada je kvota na Bayernu 4.5, a na Juve 41. Razlike u kvotama su ogromne. U uzvratnoj utakmici opet veće šanse daju Bayernu. I to nešto govori o razlici izmedju ove dvije ekipe.
Što se tiče same utakmice - zaslužena pobjeda Bayerna, koja je mogla biti i veća. Realno mogli ste primiti 3-4 komada. Postavlja se pitanje zbog čega je Juve podbacio? Pa zato što je na drugoj strani bila mnogo jača ekipa koja ih je ubila trkom i presingom, koja im nije dozvoljavala da povežu nekoliko pasova kako treba. Pirlo pored agresivnog Schweinsteigera i Gustava, pa i Mandžukića, koji je trkom i presingom silovao odbranu i vezni red Juventusa, nije mogao ništa. Presing, koji je sinoć Bayern pokazao, ne može igrati puno ekipa u Europi (Barca, Real i Dortmund su ekipe koje uz Bayern imaju najbolji presing). Ključni momenti utakmice su bili - gol Alabe i ulazak Robbena.
U uzvratu po meni nemate šta tražiti bez Vidala i Lichtsteinera koji su sinoć, uz Buffona, bili najbolji igrači Juventusa. Bayernu se vraća Martinez. Jedini minus je povreda Kroosa. Ne vjerujem da će se Bayernu ponoviti greška kao protiv Arsenala. Imaju odličan rezultat iz prve utakmice + igraju odlično u gostima - samo su 1 poraženi u gostima ove sezone u svim takmičenjima.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 apr 2013, 14:50

Trequartista je napisao/la:
Nakon onog prolska grupne faze poslije osvojena 3 boda u 3 kola vjerujem i dalje ovu ekipu.

Poslije sinoćne utakmice i predstave Juventusa ja nezz u šta ti ulažeš svoje nade ... ok postoji šanse ali veoma mala nekih 5-10% ali da se poslagaju neke stvari na terenu inače su mizerne, drugim riječima lopta je okrugla i da se ima velika sreća mada kako izgleda sve je u Bayernovim rukama i oni drže konce ...

Pa vi ste dizali toliko tu odbranu i timski rad a sinoć je bio na NULI a ako tvrdiš da je nešto vrhunsko ne može biti katastrofalno jer ako ima kvaliteta i ako nije veče onda može biti samo prosjek a realno sinoć iz veznog reda bi izdvojio Vidala i et mozda Licht ostalo očajno ... Bayern vas ubio presingom i kad je trebala da dođe do izražaja timska igra i individualni kvalitet Pirla Juve se rasprada, Buffon dodaje zadnjem trojcu koji nabija lopte preko polovine jer Pirlo i ostali vezni igrači ne prilaze ...

Niste pokazali ni karakter pobjednika osima par igrača Vidala, Chielinija i Buffona ... Trutovi u napadu Matri (ja nezz šta je ovom tipu kvaliteta) i drugi Quarela nisu se vidili, ovo pod nisu se vidili podrazumijeva trčanje pa sam Mandzukić je pretrčao ko njih dvojica ... Ako timu ne ide valjda se treba vratit po loptu pa pomoći timu da se prenese lopta preko pola a ne čekati ...

Sreća pa ste imali Vidala koji je kako tako zaustavio Riberya a i Licht je dobio žuti ... Pogbi svaka čast, mlad talent, ali da on zaustavi Riberya isto ko za Padoina porediti ga sa Licht ...

Osim rezultatskog minusa i kadrovski ste desetkovani ... Uglavnom lopta je okrugla ali budite sigurni da Bayern neće dati šansu Juventusu kao što je to uradio protiv Arsenala ...

Kako ste sinoć igrali zaslužili ste 4-5 komada, sreća da Bayern nije postigao još 1-2 gola pa da u Torinu bude revijalna utakmica...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 apr 2013, 15:03

Pozivam sve relevantne institucije na ovom forumu kao npr. ADMINISTRATORE da rade svoj posao po zakonu i sprijece da se od ove teme pravi cirkus! Hvala lijepo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 03 apr 2013, 15:27

Nemogu vjerovati da ovo sudija nije lafo "vidio" :o

[youtube][/youtube]

Al zato ceka ga uzvrtna, nadam se da ce mu neko duplo ovako vratiti...

Sto prije zaboraviti sinosnju tekmu, i okrenuti se Pescari. Taman da se malo trgnu i onda se fino pipremiti za bavarce... Nema sanse da cemo dva put zaredom lose odigrati protiv te iste ekipe..

Moze se svakom desiti da ima los dan , jbg i oni su ljudi .. Al zato se treba nauciti iz ovog i vratiti nazad,

Znaci Vucinic obavezno mora igrati, jer bez njega nemamo nista gore. Vidjet cemo kako ce biti s Gio mozda i on mogne nastupiti... Volio bi da krenemo 4-3-3 da se sto prije zabije.

Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 03 apr 2013, 16:25

:D
Zadnja izmjena: korisnikforuma, dana/u 03 apr 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 03 apr 2013, 16:41

Djeco draga,smirite hormone.Juve je oštećen u 2 navrata ;) svako ko misli suprotno je velika neznalica ili običan provokator...Kako god,zaslužena pobjeda bajerna a i 90% prolaz dalje.
FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2013, 17:03

Ono sto je najvaznije je da su Nijemci pokazali losu osobinu u vidu nadobudnosti i podcjenjivanja protivnika, zato i jesu odigrali onako perverzno. 8-)

Kamo srece da tu losu osobinu pokazuju u svakoj vaznoj utakmici i da iste zavrsavaju na ovakav nacin, vjerujem da ne bi bilo sretnije osobe od mene.

Inace, Juve je sinoc dobio svoju porciju i sa onakvim pristupom ce i u revansu dobiti po pičci.
Sta bi tek bilo da se Conte maximalno otvorio ili sta ce vec biti ukoliko odluci igrati malo ofanzivnije naredne sedmice, vec me jeza hvata. :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.