Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 apr 2013, 14:52

on je nekad bio veliki talent, nisam ga odavno pratio, ali sam vidio sinoc asistenciju. Jest da je bio offside, al' eto :P Ima li sad kakvog kvaliteta za rep.?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2013, 14:55

Po kickeru 181. najbolji igrac druge lige ove sezone... :roll:

http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 apr 2013, 13:31

ako se nasa repka plasira na SP, na popisu 23 igraca nece biti novih imena osim mozda jedno ili eventualno dvoje jer cisto sumnjam da ce pored begovica na SP putovati i fejzic i avdukic... ocekujem mozda burica na toj trecoj golmanskoj poziciji... kolasinac bi mogao biti drugi novi, ali ako susic bude razmisljao kao osim, na njega ce se racunati tek u narednim kvalifikacijma... ista stvar vazi i za bicakcica i hadzica...

vecih rokada tu garant nece biti bez obzira ko se preko noci ipak odluci za nas dres... u brazil ce putovati oni igraci koji su iznijeli kvalifikacije, sto na klupi, sto na terenu... rahimic ce sigurno biti jedan od putnika, tako da sva naglabanja oko potencijalnih igraca imaju smisla tek za naredni ciklus...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 apr 2013, 13:41

Cisto sumnjam da su slijedeci igraci sigurni putnici:

Fejzic, Besic, Sesar, Sunjic

Kod mene ne bi siguran bio ni Vrsajevic ali kod Papeta jeste....

Hadzic, Kolasinac, Bicakcic i Buric bi bili na spisku, eventualno i treci napadac.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 apr 2013, 13:54

Batko je napisao/la:Cisto sumnjam da su slijedeci igraci sigurni putnici:

Fejzic, Besic, Sesar, Sunjic

Kod mene ne bi siguran bio ni Vrsajevic ali kod Papeta jeste....

Hadzic, Kolasinac, Bicakcic i Buric bi bili na spisku, eventualno i treci napadac.
Treci napadac je pod moranje,a tu je najozbiljniji kandidat Muslimovic.Mislim da je momak zasluzio da odigra na SP-u.Meni Vrsajevic nebi igrao ni protiv ekipe Lihtenstajna,a kamoli nekih ozbiljnih ekipa.Kolasinac bi trebao imati mjesta na spisku za Brazil.Pa ne mora ga stavljati u igru.Ali nek momak bude tu.Mislim da mozemo napraviti velike stvari na ovom prvenstvu,samo ako budemo odigrali pametno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 apr 2013, 15:43

Kako mi ide na zivce ovo podcjenjivanje i pljuvanje po Besicu!

Muhamed je jedan od najperspektivnijih mladica koje imamo, tu je vec 2 godine u repki i ako je imao problema u Hamburgu (i zbog toga sto je BiH izabrao) ne znaci da je vec propali igrac kao sto vi zelite dokazati. Tek mu je 20 godina j*ebote..
Hamburg koji ga je ukopao (ko sto je Herta ukopao Salihovica u njegovim godinama) sad prima po 9 golova od Bayerna. Trebali bi onda otjerati citavu odbranu i vezni red.

Isto Sunjic je prosao sve mlade selekcije i po meni bi mogao izgubiti svoje mjesto samo ako dobijemo igrace poput Bicakcica, Kolasinca i Arslanagica.

da vas malo podsjetim sto bi rekao Majstor:
[youtube][/youtube]

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 apr 2013, 15:59

Sakuragi je napisao/la:Muhamed je jedan od najperspektivnijih mladica koje imamo
Ne samo da je u nas najperspektivniji nego puno sire...
Pratim redovno njegove nastupe u Hungariji i mogu samo konstatovati da smo sretnici sto ga imamo...
Uvijek je najbolji u svojoj ekipi, ne samo kao stoper on tu igra gotovo sve, ima potpunu slobodu...

Ja ga vidim kao jedinog pravog naslijednika Spahica, drzak je, ima mud.a, zna sa loptom...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 03 apr 2013, 16:10

besic je majstorcina zao mi je momku krenulo ga dobro u hamburgu nego onaj trener bio nacista unistio ga jednostavno pa ga jos davio posle treninga i potom sutnuo ga do madjarske i zato me raduju rezultate poput bajern 9-2 hamburg ali ionako momak izgleda pravi u madjarskoj

[youtube][/youtube]

volio bi ga vidjeti opet u bundesligi tako su iz stuttgarta nogirali bicakcica pa sad im bi dobro dosao

inace zaboravili ste ga
slika
ovo je sead kolasinac da vas podsjetim, rusilac je

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 03 apr 2013, 16:27

on nek ceka poziv njemacke ko sto je i reko.za mene je to gotova prica nema on nesto ko sto imaju pjanic ibisevic...da se izjasni za koga ce igrati a fol prica igrao bi za bih al ceka poziv njemacke..ajd vozdra
nema odmora dok traje obnova

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 apr 2013, 16:30

Eskobar je napisao/la:on nek ceka poziv njemacke ko sto je i reko.za mene je to gotova prica nema on nesto ko sto imaju pjanic ibisevic...da se izjasni za koga ce igrati a fol prica igrao bi za bih al ceka poziv njemacke..ajd vozdra
Ne znam, odgoditi natup za Njemacku repku zbog posjete stomatologu...U najmanju ruku sumnjivo...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2013, 16:33

Eskobar je napisao/la:on nek ceka poziv njemacke ko sto je i reko.za mene je to gotova prica nema on nesto ko sto imaju pjanic ibisevic...da se izjasni za koga ce igrati a fol prica igrao bi za bih al ceka poziv njemacke..ajd vozdra
tebi rekao ili ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 03 apr 2013, 16:34

pa sigurno je momku krivo kad cita od nasija da ima iskrivljena usta to niko ne voli cuti

sala na stranu on je svjestan da bi rijetko igrao za njemacku da bi dobio poziv (ako ga dobije) za bosnu bi bio heroj buduci kapiten vjerujem da ce seo birati srcem

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 apr 2013, 16:36

Pa sve i da želi igrati za švabe mi bi ga trebali premuntati da zaigra za nas, jer bi od njega dugoročno mogli imati koristi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 03 apr 2013, 16:37

al zato poslije toga izjava ocekujem poziv selektora U-21 njemacke pa de se izjasni vise.po meni takav igrac netreba reprezentaciji.on je odlican igrac al malo ih je ko pjanic i ibisevic.a na poziv u sloveniju makar sam ocekivo bilo kakav odg. nije morao dolazit al makar je mogao dat neku izjavu zahvalu jer tad mu je dato do znanja da se racuna na njega

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 apr 2013, 16:38

Cartman je napisao/la:Po kickeru 181. najbolji igrac druge lige ove sezone... :roll:

http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po toj listi Bicakcic na 18. mjestu, treci igrac Brauhsdagasvajga. :D

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 03 apr 2013, 16:41

http://sportsport.ba/ino_fudbal/imam-do ... iju/101886" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj momak je zasluzio 1000 posto poziv odlicna zamjena za begovica

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 apr 2013, 16:43

KOLASINAC je napisao/la:pa sigurno je momku krivo kad cita od nasija da ima iskrivljena usta to niko ne voli cuti

sala na stranu on je svjestan da bi rijetko igrao za njemacku da bi dobio poziv (ako ga dobije) za bosnu bi bio heroj buduci kapiten vjerujem da ce seo birati srcem
Vidi legendo, da se ne lazemo, Seo je u dilemi, jer da nije i da je birao srcem vec bi upisao jedan nastup
u dresu Bosne i Hercegovine.
F.K.SARAJEVO

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 apr 2013, 16:44

L_blancos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Po kickeru 181. najbolji igrac druge lige ove sezone... :roll:

Po toj listi Bicakcic na 18. mjestu, treci igrac Brauhsdagasvajga. :D
Inace u svim ocjenjivanjima stoperi lose prolaze, ma kako igrali...Svi se loze na napadace, veznjanke...
Ka' sto rece zabranjeno pusenje "raja traze veselo ko ce slusat' tudju muku" :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2013, 16:52

Ma dobro i meni je sumnjivo ovo stanje oko Kolašinca i nisam neki optimista, ali eto nadam se, najviše me čudi da dečko još ni jednom nije dao izjavu za neki naš portal,novinu,televiziju nebitno :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.