FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 13:34

NEMA BRISANJA KARTONA!!!!

rio_Ferdy88 - je najgori forumaš! ako mi sada uleti ovdje i spiči neku sliku sa ocjenama jučerašnjeg meća, strgat ću mu miš, pa nek onda surfa! :evil:

čovječe pa mi svi znamo di možemo otići da vidimo te debilne informacije. za te pizdarije ne služi forum i koga BK kakvu je ko jučer dobio ocjenu. Ako to nekoga zanima saznat će, a ti ćeš mi sjebat stranicu na temi! :evil: :evil: :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 03 apr 2013, 13:38

@antone druze sto si to sad ljut? :roll:
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 03 apr 2013, 13:43

anton 1983 je napisao/la:
rio_Ferdy88 - je najgori forumaš! ako mi sada uleti ovdje i spiči neku sliku sa ocjenama jučerašnjeg meća, strgat ću mu miš, pa nek onda surfa! :evil:

čovječe pa mi svi znamo di možemo otići da vidimo te debilne informacije. za te pizdarije ne služi forum i koga BK kakvu je ko jučer dobio ocjenu. Ako to nekoga zanima saznat će, a ti ćeš mi sjebat stranicu na temi! :evil: :evil: :evil:
Tvoje mišljenje. Meni je recimo drago kad stavi ovdje da ne moram tražiti. A i u moru debilnih postova na forumu koji nemaju veze s konkretnom temom (da ne kažem da je masa njih vrijeđanje na osobnoj razini), ne vidim u čemu je problem ako netko stavi statistiku koja itekako ima veze s temom. Meni se čini da si ti nakon jučer još napetiji i da ćeš do srijede totalno prndeknit. ;)

Inače, mnogi Juveljubci su ovdje pljuvali i omalovažavali Mandžu, a evo šta pišu Talijani:
Mandžukić je jučer pokazao da je riječ o igraču koji se žrtvuje za ekipu, vrši strašan presing na posljednju liniju protivničke ekipe, a često i zabija. Ovdje je riječ o igraču za kojeg je Heynckes napravio mjesta u napadu tako što je Marija Gomeza posjeo na klupu. On je na ljeto doveden iz Wolfsburga za 14 milijuna eura, a sjetimo se samo da je Matri bio skuplji te da je vodstvo kluba odlučilo dovesti skuplje igrače kao što su to Bendtnera i Anelka.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 13:47

DFB je napisao/la:@antone druze sto si to sad ljut? :roll:
pa vidio sam da je taman spičio u Juveovu temu, reko sad bu ovdje! :lol:

Kaj bi bio ljut? Misliš za ovo zbog kartona? napiso sam to sa caps lockom, samo da se to bolje uoči, jer nema brisanja kartona u LP...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 apr 2013, 13:50

NEMA BRISANJA KARTONA!!!! anton @ buraz dja mi neki izvor jedni govore ima ti kazes nema daj ba neka neko da provjerene informacije. 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 13:52

Onda su neki pogriješili što su prije mjesec dana pisali da ima brisanja kartona prije polufinala.

Mnogo puta smo se opeli od Talijana i kada se činilo da sigurno prolazimo.

2:2 na strani protiv Milada i uzvrat u Minhenu pa smo ispali.
0:1 dobili Inter, uzvrat u Minhenu pa smo ispali.

Sada imamo velikih 2:0 i moramo zabiti tamo gol.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 13:55

GAL je napisao/la:NEMA BRISANJA KARTONA!!!! anton @ buraz dja mi neki izvor jedni govore ima ti kazes nema daj ba neka neko da provjerene informacije. 8-)
Pas mater, oš mi dat kunu ako ti dam? :mrgreen:

I ksilve, nabijem i tebe i njega :mrgreen:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 apr 2013, 13:59

anton 1983 je napisao/la:Pas mater, oš mi dat kunu ako ti dam? :mrgreen:

dat cu ti kunu i po ,ovo pola baksisa :lol: :lol: :D 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 14:00

Znači ovo ti je službeno od UEFE. Znači oni NE PIŠU ONO ŠTO NE POSTOJI, jer ako logično razmišljaš, oni nemaju potrebu nikome govoriti kada pišu pravila, da se kartoni NE BRIŠU, nakon 1/4 finala, jer ih to niko ne pita! Nadam se da kužiš!

Article 22
Yellow and red cards
22.01 As a rule, a player who is sent off the field
of play is suspended for the next
match in a UEFA club competition. The Control and D
isciplinary Body is
entitled to augment this punishment. For serious of
fences the punishment can
be extended to all UEFA competition categories.
22.02 In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended fo
r the next competition
match after three cautions in three different match
es, as well as after the
fifth caution;
b) from the first match in the group stage, a playe
r is suspended for the next
competition match after three cautions in three dif
ferent matches, as well
as following any subsequent odd-numbered caution (f
ifth, seventh, ninth,
etc.).
22.03 Single yellow cards and pending suspensions a
re always carried forward
either to the next stage of the competition or to a
nother club competition in the
current season.
22.04 Exceptionally, all yellow cards and pending y
ellow-card suspensions expire on
completion of the play-offs. They are not carried f
orward to the group stage.
22.05 Cautions and pending yellow-card suspensions
from club competition
matches expire at the end of the season.

Ili odi ovdje stranica 44

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 03 apr 2013, 14:06

anton 1983 je napisao/la:
I ksilve, nabijem i tebe i njega :mrgreen:
Da, da, ljubavni jadi, pa bi se sad nabijalo sve okolo. Ne bu išlo Anto. :mrgreen:

P.S. Ma vratit će se ona. Pogotovo ako te Juve u srijedu slomi. :mrgreen: Zato Forza Juve! :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 14:08

Der Franzose sagte zu seinem Foul und dem Kampf mit Vidal: „Es war ein Duell mit Vidal. Ich habe viel abbekommen und auch verteilt. Aber bei der einen Szene wollte ich zum Ball, treffe aber seinen Fuß. Ich habe mich nicht entschuldigt, er sich auch nicht. Das ist Fußball, das ist Champions League. Kein Problem.“

E TOTOTTOTOTOTOTOTOOTOTTO!!!!!

Znači Ribery veli da se nema kaj Vidalu ispričati, da je išao na loptu, ali stepo mu nogu. Veli da su ga puno tukli, ali da je i on djelio udarce, ali isto tako se Vidal nije niti njemu ispričao pa niti on ne vidi potrebu za istim potezom!

DAS SEX!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 apr 2013, 14:09

Ok danke anto.Dakle ne pise nam se dobro nas capitano je u opasnosti,dante mancukic bitni igraci ovu dvojicu bii nekako ali capitano lam temelj nas tesko ce po tom pitanju biti u torinu jer ce jube napadati svim snagama ali ni mi se bas necem i nismo dosli da se branimo ovakvom igrom uz odsustvo vidla i litst. oni ce napadati ali ce i dosta prostora ostavit za nas

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 apr 2013, 14:17

Genijalna utakmica.Ko god kaze da Mandzo nije odradio vrhunski posao il je nogometno neinteligentan ili je nacionalist.Treceg nema.Ribery po ko zna koji put dokazao da je ne samo godinama nas najbolji i najvazniji igrac nego jedan od 10 najboljih nogometasa na svijetu.Muller je moj najdrazi igrac i ponovno je odradio fantastican posao i gle cuda zabio gol u velikoj utakmici :mrgreen: a kriticari nek i dalje pricaju o njegovoj tehnici.Gustavo fantastican. Pohvale za Robbenov trud i borbu u obrani,a po mom osobnom misljenju jucer mi se najvise svidio Schweinsteiger.Lahm nesto slabije jucer nego inace ali zadovoljio,Dante standardno perfektan,a Van Buyten fantastican,ne vjerujem da sam mislio da cu ovo ikad napisat nakon poraza od Intera ali tako je :) Ma svi su zadovoljili :) Velike pohvale i za atmosferu na stadionu koja je također bila fantasticna bez obzira sto nasih ultrasa nije bilo 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 14:27

Lahm 29 godina
Ribery 29 godina
Robben 29 godina
Schweini 28 godina

U najboljim su godinama za fudbal, imaju znanju, tijelo sposobno te prije sve potrebnog iskustva. 4 klučna igrača Bayerna do kraja LP-a. Nadam se da će uzeti aBd taj trofej ove sezone.

Šteta da takva generacija ostane praznih ruku.

Moga bi nam Frankfurt uzeti bod sada preko vikenda.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 03 apr 2013, 14:30

Bude li taj treći ključan, Bayern će najebati.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2013, 14:43

Mislim svaka cast Bayern :!:

Jos jednom su pokazali da su najbolja ekipa u Europi i sigurno koracaju ka polufinalu i tituli 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 apr 2013, 14:55

Der FC Bayern will seine Arena ausbauen. Bei internationalen Spielen sollen dann künftig 3000 Fans mehr Platz haben. ;)
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... bauen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Malo proširenje stadiona u planu! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 14:57

Semir bvb je napisao/la:Der FC Bayern will seine Arena ausbauen. Bei internationalen Spielen sollen dann künftig 3000 Fans mehr Platz haben. ;)
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... bauen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Malo proširenje stadiona u planu! ;)
Nemoj ljude tako uzjebavati :mrgreen:

Znači napraviti ćemo neki **** sa stolicama, valjd apreko ljeta da se na europske tekme kapacitet sa 68 iljada digne na 71 iljadu!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 apr 2013, 15:04

KSIVLE je napisao/la:Inače, mnogi Juveljubci su ovdje pljuvali i omalovažavali Mandžu, a evo šta pišu Talijani:
Mandžukić je jučer pokazao da je riječ o igraču koji se žrtvuje za ekipu, vrši strašan presing na posljednju liniju protivničke ekipe, a često i zabija. Ovdje je riječ o igraču za kojeg je Heynckes napravio mjesta u napadu tako što je Marija Gomeza posjeo na klupu. On je na ljeto doveden iz Wolfsburga za 14 milijuna eura, a sjetimo se samo da je Matri bio skuplji te da je vodstvo kluba odlučilo dovesti skuplje igrače kao što su to Bendtnera i Anelka.
Nemoj da te to zavara, ja brijem da taj Mandzukic u Juventusu ne bi bio ni prosjecan igrac, dok bi recimo Vidal, ili Pirlo za klasu bolje igrali u Bayernu. Kod njih Messi ne bi pruzao ni 50% ovog sto pruza u Barci,hehehe Jbg to je ono kad ti klub kurrcu ne valja :D
Stern des Südens

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 03 apr 2013, 15:14

svaka cast momcima nemam rijeci za ono juce bas bi me zanimalo sta kaze efenberg ima li bayern vodzu sada ja mislim da nema vodzu al ima 11 vodza koji podjednaku ginu za najboli klub
joj hamo vidi mu glave

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.