Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 apr 2013, 09:33

Livnjak je napisao/la:Lako je govoriti tako o Haranu i savezu, ako ljudi neznaju, ali mogu potvrditi da je veliki trud uložen u to da bi se igraci doveli u BIH, ako to kod neki igrača nije uspijelo, tu "krivicu" tražite kod samim igračima, stranim savezima i političkim regularijima! Jedan vrlo pohvalan rad od više ljudi se jednostavno ne cijeni dovoljno, naprotiv, sada ispada da je kontra! :-/
Bravo. Samo jedno pitanje. Zna li iko raspored ovog šestoaprilskog turnira. GLedam na sttranici Koša nema ništa.
Pozdrav

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 apr 2013, 09:47

neno#4 je napisao/la:Ja koliko znam tri igraca iz Njemacke su trenutno na pripremama na Ilidzi. Dosao je i Djedovic. Polutak nije tu, jer je napravljen takav dogovor sa Krkom.
Kako tri kad je pozvan samo Mušović iz Mačkanje? Jedino ako nisu naknadno poslani pozivi.
@edinjo drago mi je da si to iskopao ali vjerovatno je svaki slučaj za sebe poseban. Ponovit ću da sam skeptik za te momke iz Njemačke ali ipak treba se boriti za svako dijete i to će HArun sigurno raditi kao što je i do sada. Ključna stvar za ove mlade je to što mi nemamo kluba u BiH da valja a da daje šansu mladima. Igokei i Širokom svaka čast ali oni nikad neće dovesti Mušovića i dati mu šansu. Mi moramo imati jaku Slobodu i Bosnu pa kad neko dijete ima problem onda ga dovesti ovdje, naravno ako je talenat veći ili bare bare sa mladim igračima koji su već tu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 apr 2013, 11:15

zaboljisportuBiH je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ja koliko znam tri igraca iz Njemacke su trenutno na pripremama na Ilidzi. Dosao je i Djedovic. Polutak nije tu, jer je napravljen takav dogovor sa Krkom.
Kako tri kad je pozvan samo Mušović iz Mačkanje? Jedino ako nisu naknadno poslani pozivi.
@edinjo drago mi je da si to iskopao ali vjerovatno je svaki slučaj za sebe poseban. Ponovit ću da sam skeptik za te momke iz Njemačke ali ipak treba se boriti za svako dijete i to će HArun sigurno raditi kao što je i do sada. Ključna stvar za ove mlade je to što mi nemamo kluba u BiH da valja a da daje šansu mladima. Igokei i Širokom svaka čast ali oni nikad neće dovesti Mušovića i dati mu šansu. Mi moramo imati jaku Slobodu i Bosnu pa kad neko dijete ima problem onda ga dovesti ovdje, naravno ako je talenat veći ili bare bare sa mladim igračima koji su već tu.
Kome vjerujes, napisanom ili meni :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 apr 2013, 11:46

Iskreno volio bi da znam a ne da vjerujem. Napisao si koliko ja znam što znači da ni ti nisi siguran. Vjerujem ti jer si očito dobro informisan jer ja isto čujem nakon određenog vremena iste stvari koje ti ovdje preneseš, ali više bi volio da ima malo više informacija na portalu saveza i da su one tačne. Znači ako smo izašli u susret Krki onda se napiše da su od 15 pozvanih došla njih 12-torica npr a da trojica fale i to zbog toga i toga (ako neko nije odlučio da igra za nas onda ga i ne stavljaš u javnost ttj ne pišeš da si ga zvao a zoveš ga i maltretiraš i objasniš mu da nije u javnosti radi njega samoga dok ne odluči), a da su umjesto njih pozvani još taj, taj i taj. Također evo gledam ni statistike sa utakmica lige 6 nisu kako treba i to užas uneseno. Znam, sad će mi neko reći jedva savez ovo ono. Sve je to ok ali kad već neko update stranice radi onda nek radi kako treba ili nek nogu dobije ima ljudi koji hoće da rade. Ovo pišem jer znam kakvi indijanci se motaju po savezu čast izuecima, a pogotovo Harunu koji ih je koliko toliko doveo u red. Mora on naći bar još nekoliko njih koji imaju pameti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 apr 2013, 12:14

Sta nisam siguran? U to ko je dosao? Siguran sam sto posto, rekao sam da su dosla trojica iz Njemacke. Mislim da ce i Loncar igrati za nas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 apr 2013, 12:20

neno#4 je napisao/la:Sta nisam siguran? U to ko je dosao? Siguran sam sto posto, rekao sam da su dosla trojica iz Njemacke. Mislim da ce i Loncar igrati za nas.
Nisam ja rekao da nisi siguran nego da si napisao post po kojem se može zaključiti da nisi siguran jer si napisao koliko ja znam... da si napisao bio sam i vidio ili da si napisao imena tad bi znao da si siguran. Eto vidiš sad si napisao za Lončara kao da nisi siguran jer si rekao mislim da će igrati. NIšta lično nego samo budi malo precizniji. Halali ali ja zaključujem samo onako kako mi se kaže a pogotovo je to teško kod pisane riječi.

LFC
Kontakt:

Post Postao/la LFC » 03 apr 2013, 16:08

Livnjak je napisao/la:Lako je govoriti tako o Haranu i savezu, ako ljudi neznaju, ali mogu potvrditi da je veliki trud uložen u to da bi se igraci doveli u BIH, ako to kod neki igrača nije uspijelo, tu "krivicu" tražite kod samim igračima, stranim savezima i političkim regularijima! Jedan vrlo pohvalan rad od više ljudi se jednostavno ne cijeni dovoljno, naprotiv, sada ispada da je kontra! :-/
Bravo. Samo jedno pitanje. Zna li iko raspored ovog šestoaprilskog turnira. GLedam na sttranici Koša nema ništa.
Pozdrav
http://www.kkspars.com/novosti/novosti/ ... om-turniru" onclick="window.open(this.href);return false;

imas ovde sve :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 apr 2013, 21:39

e, da li se plaća ulaz na ovom 6. aprilskom turniru, i ako da, koliko?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 apr 2013, 11:23

LFC je napisao/la:
Pozdrav
http://www.kkspars.com/novosti/novosti/ ... om-turniru" onclick="window.open(this.href);return false;

imas ovde sve :D
Hvala drug. Joj lošeg rasporeda. Repke u isto vrijeme. Danas u Avazu spisak juniora koji su na pripremama. NJih samo 12. Interesantno je da je tu i sin Teomana Alibegovića. Ako se dobro sjećam još su tu i Garić, Kelečević, Stipanović, Lulić, Tunović, Ćurovac i Halilović iz Bosne, neki DIno Alić iz Zenice i ne mogu se sjetiti dalje:)
Edit: Lakić i Karamatić ukupno 11.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 04 apr 2013, 19:12

moze li iko napisati ko je od juniora dosao i ko je od kadeta dosao na okupljanje. tebi hvala za 11 imena.
a da, i zasto gacic nije pozvan, jel big dogovora sa klubom ili je u losoj formi?
hvala

PodoruglaMG
Kontakt:

Post Postao/la PodoruglaMG » 04 apr 2013, 22:40

Ja znam sigurno da je Aleksic na okupljanju za kadete,a za ostale nemam pojam....vidio sam ko je pozvan za juniore...nije mi jasno zasto nema Cumbe i Race(Rookie),bolji su od Predica i Kelecevica isto Ruki...
Veliki strucnjak za mlade igrace

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 apr 2013, 08:56

edinjo-bih je napisao/la:moze li iko napisati ko je od juniora dosao i ko je od kadeta dosao na okupljanje. tebi hvala za 11 imena.
a da, i zasto gacic nije pozvan, jel big dogovora sa klubom ili je u losoj formi?
hvala
Gacic mislim da nije mogao zbog klupskih obaveza ili sl. Ovih 11 je na pripremama. Samo oni po Avazu. Možda nekog kriju. Nisam bio na treninzima ali vidjet ćemo danas na turniru. Od kadeta znam da su tu Atić i Đedović.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 05 apr 2013, 18:11

Evo uzivo statistika sa turnira http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 069&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 apr 2013, 18:33

kod kadeta se istice djedovic, kod juniora niko posebno. a i spisak i juniora i kadeta za ovaj turnir je prilicno slab... .

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 05 apr 2013, 18:41

Upravu si za djedovica.Alibegovic mozda u juniorima se istice,al ipak nije ni protivnik nesto atraktivan, pa ne moze biti mjerilo.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 05 apr 2013, 18:45

edinjo-bih je napisao/la:kod kadeta se istice djedovic, kod juniora niko posebno. a i spisak i juniora i kadeta za ovaj turnir je prilicno slab... .
pa dobro i nije toliko los spisak kadeta...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2013, 19:09

Daj šta o ovoj djeci, gdje igraju koje pozicije ???

U kadetima znam za Đedovića i ovog malog Atića, znam i malog Sijerčića al on nema minutažu, koji su ovi osali sa većim minutažama??

Jel ovo onaj Zadro što su i Hrvati se vrzmali oko njega???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 apr 2013, 19:10

jeste to je on, sad su ga proglasili "netalentovanim" i nasi su mu fino otisli na noge i momak pristao da igra za svoju drzavu.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 05 apr 2013, 19:53

Eto ko je gledo live, neka nam prenese utiske :)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.