FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Siroki je klub za primjer,ne samo nama vec svima.Svaka druga prica je cista ljubomora.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jedina kladionica iz sirokog je WWin ova, ostala nije nijedna..a na dresu je samo od HKk Sirokog jer mu je generalni sponzor, a na NK Širokom je Mepas i WWin nije nikako na dresu (pored mepasa su primorka, bht, jana, kiseljak i elektroprivreda ja mislim)SarajlijaTM je napisao/la:Znas kako se ono kaze "il si lud il ti noge smrde" ,pogledaj opet reklame na dresovima sirokog,a i sve kladare u bih su iz hercegovine. Mislim,mozemo se mi sad lagati il pricati price za malu djecu,al fudbal je biznis i to ti je tako.Kevin je napisao/la:kao prvo kladionica ne stoji iza nk sirokogSarajlijaTM je napisao/la:@kevin & baja-nidje veze drug,zelji prije 4 godine nije ni trebala licenca,jer se nije ni islo u evropu,dok je siroki skoro citav taj period izlazio na evropska takmicenja.
a naravno da je s ponosom,pogledaj oko sebe,osim sirokog i zelje,svi imaju problema sa licencom,od jufki pa nadalje. a ako uzmes da iza zelje ne stoji citavo mjesto u kojem igra,da dobija od saveza i drzave iste pare i siroki,da nema kladionice iza sebe i stadion na kojem igra evropske tekme i da je prije 5 godina zavrsio "mracni period" u kojem se nije znalo ko pije ko placa,tavorilo se po sredini tabele i mnogo toga jos,onda se vjeruj mi moze reci da je ovo uspjeh
a siroki je finansijski najstabilniji klub u bih i svaka im cast na tome,nece ni muharemovic,za 10g govoriti o nekom uspjehu...![]()
kao drugo, ah..pa stadion su sami sebi napravili..kao i kamp..par godina se imala prosjecna ekipica, zrtvovalo se da se izgradi stadion i kamp..malo tko danas bi to radio
Stadion je izgradjen 1953g,obnovljen 1970 i neke,sto znaci da ova posljeratna postava sirokog nema nista s tim stadionom. I jos uzmi u obzir da taj stadion je dosta manji nego grbavica i sto je najbitnije nije zapaljen i izgorio u ratu. Opet ti kazem,ne umanjujem uspjehe sirokog,al treba biti realan,iz cega je zeljo krenuo i kad i iz cega je siroki krenuo i kad.
dalje, stadion nije igrađen 1970 kako ti kazes nego je stadion kakav je danas izgrađen tamo negdje 98-2000, neznam tocno..prije toga je bio travnjak i 1 tribina, juzna (gdje je sad TV, novinari itd) i to betonska.. kasnije je izgrađen kamp, kakav nema puno klubova, ne u bih, nego u regiji..što znači da nisi u pravu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
stanite ljudi de to preko pp,nema veze ovdje sa Željom !Udjes da vidis imal sta danas za tekmu vi napisali veze nema o Širokom tamo !
Imal neko informacije u kakvom je stanju teren ?
Željeznicar za život cijeli !
bas je dobra rasprava, čitaj sa stranice prije pa ćeš vidjeti da se radi o Željilikusa je napisao/la:stanite ljudi de to preko pp,nema veze ovdje sa Željom !Udjes da vidis imal sta danas za tekmu vi napisali veze nema o Širokom tamo !

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Široki ima sposobne ljude.
Mi 2 godine pokusavamo preuzeti Bubamarin kamp, oni za mjesec dana izganjaju lovu za renoviranje kampa. Ovo je samo 1 primjer
Mi 2 godine pokusavamo preuzeti Bubamarin kamp, oni za mjesec dana izganjaju lovu za renoviranje kampa. Ovo je samo 1 primjer
NO PYRO NO PARTY
Evo sastava:
---------------------------------Antolović--------------------------------
---Čolić-------Vasilić----------------------Bogičević----------Urdinov--
---------------------Zola-------------Svraka-----------------------------
--Selimović-------------------Jamak-------------------Bekrić----------
--------------------------------Adilović----------------------------------
Osvježiti ekipu u drugom:
Selimović-Stanić
Jamak-Hasanović
Adilović-Hodžić
Selimović-Stanić
Jamak-Hasanović
Adilović-Hodžić
Je li primjer i po tome što u tom klubu ne mogu igrati pripadnici drugih nacija? Je li primjer i po tome što im je na čelu kluba osoba koja se dovodi u vezu s ratnim i poratnim "dešavanjima"?bistrikboy je napisao/la:Siroki je klub za primjer,ne samo nama vec svima.Svaka druga prica je cista ljubomora.
Malo realnosti nije na odmet. Jeste, u pravu si, kod njih se zna ko pije, a ko plaća, ali ne treba zaboraviti po kom principu taj klub funkcioniše?
P.S. Ništa lično.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prijatelju ne mozes porediti Sarajevo i Siroki Brijeg, gdje kod nas u Sarajevo moras imati hiljadu talova, a tamo svi gledaju zajednicki interes. Znas li zasto Zeljo nema jos moderan evropski stadion? Radi Sarajeva...Buu je napisao/la:Široki ima sposobne ljude.
Evo ti jos jednog problema...
Sjeti se samo nogometnog kampa koji je trebao biti izgraden na Ilidzi u Sarajevu, pa na kraju saga ovi se nisu mogli dogovoriti gdje ce kamp tacno biti i tko ce tal uzeti, pa ih Zenica sviju naguzila....
Samo zakon o privatizaciji sportskih kolektiva da se uvede, i garantujem vam da bi Zeljo veoma dobro poslova, i konacno se vratio na stare noge slave...ALi eto,oni sto sjede i odreduju zakone, se boje takve stvari ocigledno jer nece imati oni koristi kao sto sada imaju, pa cemo se mi nacekati dok se to desi...
-
- Kontakt:
Što kod nas nema ratnih profitera da ulože u Želju, nego svi sve što su dobili nakon rata, sami su za sebe to zadržali, a ima ih itekako, muslimana, bošnjaka, ali ne yebu sport, a Boga mi ni Želju, ni Sarajevo ni 2%.mavi je napisao/la:Je li primjer i po tome što u tom klubu ne mogu igrati pripadnici drugih nacija? Je li primjer i po tome što im je na čelu kluba osoba koja se dovodi u vezu s ratnim i poratnim "dešavanjima"?bistrikboy je napisao/la:Siroki je klub za primjer,ne samo nama vec svima.Svaka druga prica je cista ljubomora.
Malo realnosti nije na odmet. Jeste, u pravu si, kod njih se zna ko pije, a ko plaća, ali ne treba zaboraviti po kom principu taj klub funkcioniše?
P.S. Ništa lično.
-
- Kontakt:
Jel' ti imaš neki problem u komunikaciji ili prenošenju tog teksta iz glave u post na forumu?DzoleZeljo je napisao/la:Prijatelju ne mozes porediti Sarajevo i Siroki Brijeg, gdje kod nas u Sarajevo moras imati hiljadu talova, a tamo svi gledaju zajednicki interes. Znas li zasto Zeljo nema jos moderan evropski stadion? Radi Sarajeva...Buu je napisao/la:Široki ima sposobne ljude.
Evo ti jos jednog problema...
Sjeti se samo nogometnog kampa koji je trebao biti izgraden na Ilidzi u Sarajevu, pa na kraju saga ovi se nisu mogli dogovoriti gdje ce kamp tacno biti i tko ce tal uzeti, pa ih Zenica sviju naguzila....
Samo zakon o privatizaciji sportskih kolektiva da se uvede, i garantujem vam da bi Zeljo veoma dobro poslova, i konacno se vratio na stare noge slave...ALi eto,oni sto sjede i odreduju zakone, se boje takve stvari ocigledno jer nece imati oni koristi kao sto sada imaju, pa cemo se mi nacekati dok se to desi...
Nije nikakva provokacija, nego sam zapazio, da ne možeš napisati normalan post, vazda neka očita greška, prilikom koje ne mislim na pravopis.
- bistrikboy
- Kontakt:
to sve sto si spomenuo nema veze sa sportom,yebe se meni ko im igra,nisu jedini na planeti sa takvom politikom,iskreno nisu puno izgubili sto nisu multi-kulti i sta ja znam sta sve.Uspjeh je tu.Nisu vala ni prvi ni jedini klub gdje je neko na celu kluba ko ima sumnjivu proslost imali smo i mi biseramavi je napisao/la:Je li primjer i po tome što u tom klubu ne mogu igrati pripadnici drugih nacija? Je li primjer i po tome što im je na čelu kluba osoba koja se dovodi u vezu s ratnim i poratnim "dešavanjima"?bistrikboy je napisao/la:Siroki je klub za primjer,ne samo nama vec svima.Svaka druga prica je cista ljubomora.
P.S. Ništa lično.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ako govorimo o finansijskom poslovanju i radu sa mladima, široki jeste za svaki uzor. a mislim da govorimo.
mada tu treba biti svjestan da je u maloj sredini i mnogo manje faktora koji koče i mnogo manje lešinara od kojih svako hoće svoj dio kolača. široki ima ekonomsku snagu mnogo većeg mjesta kod nas, ali nema nuspojava koje veliko mjesto donosi. također obzirom da je u bivšoj državi bio ugašen, nema "legendi kluba" i "zaslužnih sportskih radnika" (navodnici su namjerni). i stoga je jednostavno lakše raditi.
mada tu treba biti svjestan da je u maloj sredini i mnogo manje faktora koji koče i mnogo manje lešinara od kojih svako hoće svoj dio kolača. široki ima ekonomsku snagu mnogo većeg mjesta kod nas, ali nema nuspojava koje veliko mjesto donosi. također obzirom da je u bivšoj državi bio ugašen, nema "legendi kluba" i "zaslužnih sportskih radnika" (navodnici su namjerni). i stoga je jednostavno lakše raditi.
- Ultras1921
- Kontakt:
na komitet, na penale
samo prodji u finale
samo prodji u finale
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Stanić če početi tekmu 100% na mjestu lijevog beka, a Urdinov ce uci u drugom poluvremenupinki je napisao/la:Evo sastava:
Selimović-Stanić
Jamak-Hasanović
Adilović-Hodžić
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
OK, to je tvoje mišljenje i ja to poštujem, ali porediti ljude koji su vode/ili Željezničar i Široki Brijeg i nije baš primjerena stvar.bistrikboy je napisao/la:to sve sto si spomenuo nema veze sa sportom,yebe se meni ko im igra,nisu jedini na planeti sa takvom politikom,iskreno nisu puno izgubili sto nisu multi-kulti i sta ja znam sta sve.Uspjeh je tu.Nisu vala ni prvi ni jedini klub gdje je neko na celu kluba ko ima sumnjivu proslost imali smo i mi biseramavi je napisao/la:Je li primjer i po tome što u tom klubu ne mogu igrati pripadnici drugih nacija? Je li primjer i po tome što im je na čelu kluba osoba koja se dovodi u vezu s ratnim i poratnim "dešavanjima"?bistrikboy je napisao/la:Siroki je klub za primjer,ne samo nama vec svima.Svaka druga prica je cista ljubomora.
P.S. Ništa lično.
Ma to je sad nebitno, važno je da imamo širinu koju odavno nismo imali, a gore nabrojani su nam okosnica ekipe, možda još Tomić može biti u tom krugu igračaSchwarz je napisao/la:pinki je napisao/la:Evo sastava:
Selimović-Stanić
Jamak-Hasanović
Adilović-Hodžić
Stanić če početi tekmu 100% na mjestu lijevog beka, a Urdinov ce uci u drugom poluvremenu
Ima bht.hamo_pipa je napisao/la:Prenos dal' ima?
O cemu vi pricate ispade da je prednost sto SIroki dolazi iz male sredine.
Boze dragi sto li su onda svi najjaci svjetski klubovi iz gradova, moglo bi se reci velegradova, a ne iz provincija i selendri.
Okrenite se realnosti i priznajte da trenutno taj klub ima najmanje parazita u i oko njega, kao i najuspjesnije vodstvo na svom celu.
Da ima simpatizera i navijaca kao mi ili kone bio bi u rangu s Dinamom, a ne poput nas hvalio se licencom
Boze dragi sto li su onda svi najjaci svjetski klubovi iz gradova, moglo bi se reci velegradova, a ne iz provincija i selendri.
Okrenite se realnosti i priznajte da trenutno taj klub ima najmanje parazita u i oko njega, kao i najuspjesnije vodstvo na svom celu.
Da ima simpatizera i navijaca kao mi ili kone bio bi u rangu s Dinamom, a ne poput nas hvalio se licencom

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.