Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

adojuve
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la adojuve » 03 apr 2013, 00:58

Evo opet se ponavljam ja veceras ne vidim neku katastrofu, ako to gledamo kakvi su igraci kakve su ostale ekipe, naletis na jedan klub koji svi ozbiljno strucnjaci smatraju za favoriti zajedno sa Barcom Realom za osvajanje LP, tako da je to to. Moglo je se vise, uvjek moze, ali Bayern je procitao i postavio igru bas kako ne odgovora Juvea sto se kaze, ubili su nas nasim oruzjem, visok pritisak, puno jaci u duelu, osim Kelinija i njegovih duela, to je to sad sta je dobra strana ovoga, to je da uprava ako hoce Lp sada im je jasno da imaju kosutr ekipe i da tu trebaju prava pojacanja, igraci koji cine razliku.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 apr 2013, 00:59

Sarajevo1946 je napisao/la:
Contentissimo je napisao/la:momci FINO ALLA FINE prezivjeli smo mi i gore situacije od ove...glavu gore, 31. scudetto dolazi, imamo stabilne finansije, ovog ljeta postati cemo jos snazniji, imamo svoj stadion, pred nama je svijetla buducnost

ps

ja kao navijac Juventusa jos vjerujem u prolaz, ponavljam sanse su minimalne, ali POSTOJE...

laku noc
FORZA JUVENTUS!
:lol: :lol: :roll: :roll:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 01:05

Ma u Torinu će biti drugačije, jak Bayern je glavni razlog što smo odigrali loše večeras, ali opet igramo kući, navijači će biti uz igrača, naučilo se dosta toga iz prve utakmice, rezultat je koliko-toliko aktivan, treba se nadati nečemu sumnjam da možemo dva puta odigrati ovako loše.

Neće biti nekih igrača, ali uz par taktičkih i formacijskih izmjena njihov nedostatak se može nadomjestiti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 03 apr 2013, 01:08

u sustini Conteov kvalitet ce doci do izrazaja sta god da bude u revansu to je da se sve ovo ne odrazi na Seriu A, sjetimo se Milana prosle godine , i njihovog crnog niza nakon ispadanja od Barce.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 apr 2013, 01:13

steta za poraz.. nesretni go u 20-toj sekundi... drugi go iz ofsajda... a + osteceni za zuti lihstajnera i crveni riberija... ali nije jos gotovo, sretno u revansu... lazial
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 apr 2013, 02:37

Ma volim onaj osjecaj kada se najezim kada "vidim" Juve, on se jednostavno zivi, on je tema svake kafe, on je savrsenstvo crno bijele boje !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2013, 07:54

Sudijske dvije pogreške su previše kad protiv sebe imaš tako dobar tim + kada ključni igrači prave greške kao da su prvi put pipnuli loptu....

U revanšu su nam šanse jako male, ali ako vrlo rano zabijemo gol one rapidno rastu. Rani gol je krucijalan i odrediti će tok tekme u Torinu. Ako Bayo zabije to je gotova priča.

Tu borbu ću mnogo opuštenije gledati, prije se nadam časnoj pobjedi.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 apr 2013, 08:13

Ma realno Bayern je trenutno u boljoj formi, imaju kontinuitet igranja u LP, samopouzdanje itd.
međutim ipak je sreća bila na njihovoj strani, odbica i ofsajd su presudili, te nekažnjavanje Riberija za gaženje i penal na Lichtu...
Ovo dokazuje kakav smo tim, iako su najbolji igrači podbacili (Pirlo, pa donekle i Buffon), očekivati da sa Matrijem prođemo jednog Bayerna je u najmanju ruku smiješno...
Čovjek ne zna primiti loptu, nijedan duel nije dobio i nijedan dupli pas nije tačno odigrao...
Ne krivim njega, krivim nesreću što Vučinić nije mogao početi sa Quagliarelom i što cijenjena uprava nije mogla dovesti Drogbu bar na 6 mjeseci (prošetali bi se do finala), nego dovedu Anelku da gleda Matrijeve majstorije...
Nije mi uopšte krivo, jer nismo ni zaslužili sa ovakvom igrom ništa bolje i smatram da u revanšu ukoliko ne promijeni formaciju kao što je uradio pred sami kraj (u 433 ili 442) nemamo šanse za prolaz, mada su i ovako minimalne...
Ovoj ekipi treba napadač i to je to...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2013, 08:22

Kako u revanšu...

Buffon

Padoin Barzagli Bonucci Chiellini

Pogba Pirlo Marchisio Asamoah

Quagliarela Vučinić

...trenutno mi ne pada ništa na pamet bolje...

u zadnjih nekoliko minuta kad su ušli Vučko, Seba i Pogba (promijenila se formacija) vidjelo se da bolje stojimo na terenu, bolji je bio protok lopte..

ili mjesto Padoina Isla... :?:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 apr 2013, 08:25

ramiral je napisao/la:Kako u revanšu...

Buffon

Padoin Barzagli Bonucci Chiellini

Pogba Pirlo Marchisio Asamoah

Quagliarela Vučinić

...trenutno mi ne pada ništa na pamet bolje...

u zadnjih nekoliko minuta kad su ušli Vučko, Seba i Pogba (promijenila se formacija) vidjelo se da bolje stojimo na terenu, bolji je bio protok lopte..

ili mjesto Padoina Isla... :?:
Ma ima sad tu varijacija, može i Giacherini umjesto Asamoaha ili Giovinco pa da igra iza dva napadača, sve zavisi šta će Conte odlučiti, ali k'o da gledam da neće ništa promijeniti u formaciji, samo će upasti Padoin i Pogba :(

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2013, 08:34

Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Giacherinni Pogba Pirlo Marchisio Asamoah

Quagliarela Vučinić

'vako nešto @pinki :?:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 apr 2013, 08:41

ramiral je napisao/la:Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Giacherinni Pogba Pirlo Marchisio Asamoah

Quagliarela Vučinić

'vako nešto @pinki :?:
Moglo bi, s tim da će nam žestoko faliti Vidal i bojim se da će nam presingom na sredini opet praviti probleme i nadam se da će se Pirlo probuditi iz kome, a i Marchisio preuzeti više odgovornosti... Takođe Pogba sa svojom dozom bezobraznosti može unijeti dosta novog u našoj igri...
e sad sve zavisi kako će se utakmica odvijati, jer fkt jedan brzi gol može mnogo toga zakuhati, a o golu Bayerna ne treba ni govoriti, to je gotova stvar. Ako je Barca mogla nadoknaditi 0-2, možemo i mi :) a zašto i mi ne bi postigli jedan iz ofsajda i jedan penal i to je to ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 apr 2013, 08:56

Chiello i Barza će odmarati protiv Pescare... možda i Peluso...

Ne bi loše bilo i da Pirlo i Marchisio dobiju odmora, sinoć su bili hafifni do bola

Vidal i Licht će garant igrati u subotu, nema razloga da se čuvaju.

Valjda ne mogu odigrati dva puta onako loše

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 apr 2013, 09:07

2:0 nije neki rezultat koji se ne moze stici ali nacin na koji su vas ljudi pobijedili samo dokazuje da je bayern 2 klase ispred Juventusa ( da se razumijemo Bayern mi je najmrzi klub ,zelim im sve najgore na svijetu sto moze biti).Juventus nije mogao drzat 3 sekunde loptu u svom posjedu...Ubili su vas nema sta

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 apr 2013, 09:12

Ne znam, teško je biti pametan. 3-5-2 nam je donijela toliko uspjeha, ali mi se čini kao jednodimenzionalna kad nas jači protivnik onako kao Bayern sinoć pritisne Ne možemo iznijeti loptu jer nemamo krila, Vidal i marcha se moraju izvući do auta da prime loptu i opet je nabiju u sredinu gdje je gubimo.

Znam da Conte neće, ali bilo bi pravo vrijeme da se malo promijeni, 4-3-3, 4-4-2 dijamant u sredini, ali treba nam dodatni igrač u sredini ili napadu, treba iznijeti loptu, pritisnuti protivnika, nakon gola sinoć na kratko smo to uspjeli i vidjelo se koliko je bolje nego kad čekamo grešku savršenog protivnika kao što je Bayern.

Vidala nema, Lichta nema u uzvratu, ne znam hoće li se Martin oporaviti, njega bih najprije na desnog beka, vaditi Bonuccija i ubaciti dodatnog napadača ili veznog i krenuti svom snagom u Torinu, više se nema šta izgubiti. Treba zabiti rano gol i onda malo smiriti igru, ne srljati da ne primimo gol, ako se to desi, sve je gotovo.

Ovako nekako:

Caceres???/Padoin - Barza - Chiello - Peluso

Pirlo

Asamoah - Marchisio

Pogba

Vučinić - Quagliarella

Ili 4-3-3 sa Giom i Vučkom na krilima, ili Pelusa van, Kwadwo na njegovo mjesto i Gio na trequartistu sa ovom dvojicom u špicu.

Puno je kombinacija, a samo jedna prava, molim te Conte, uzdigni nas još jednom! Forza Juve!

EDIT: I da, drago mi je da su razno razni paćenici sad došli na svoje, neka uživaju malo, za koga god navijali, smećari.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 09:48

Ja sdam sa Juveom razočaran. Evo recite vi meni, zar je Juve stvarno tako jako loš ili su samo podbacili? :? Brio sam da će Bayernu biti teže, no Juve je izgledao prejalovo, kao da smo recimo igrali sa nekakvim Interom, prejadno i preslabo. Di je bila ta veza ta trka? WTF!?!?! Baš me zanima kaj ćete reći.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 apr 2013, 10:02

Jednostavno su se igraci prepali, nigdje nam sredine nije bilo, Pirlo odigrao najlosiju utakmicu u Juventusu, Marchisio nevidljiv, jedini sto se Vidal borio, svaka mu cast, napadaci odsjeceni.
Jednostavno nije bio pravi Juve!

Nadam se da ce makar u revansu pokazati borbenost, trku, ono sto nas krasi otkad je tu Conte.
Krenuti sa 4 3 3 sa vuckom giovincom na krilima i u vrhu Matri ili Fabio Q na desni bek Isla umjesti Lichta!

Ovi provokatori su tako smijesni, niste dugo pa jedva docekali!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 03 apr 2013, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
1946

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 apr 2013, 10:04

anton 1983 je napisao/la:Ja sdam sa Juveom razočaran. Evo recite vi meni, zar je Juve stvarno tako jako loš ili su samo podbacili? :? Brio sam da će Bayernu biti teže, no Juve je izgledao prejalovo, kao da smo recimo igrali sa nekakvim Interom, prejadno i preslabo. Di je bila ta veza ta trka? WTF!?!?! Baš me zanima kaj ćete reći.
Eto Juve je tu gdje je danas jer je u svakoj utakmici kao sinoć. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2013, 10:17

Kunu bi dao samo da se nađe jedan koji će dati normalan odgovor, a ne sve shvatiti kao provokaciju.

Ja osobno ću doči provocirati i vaditi vam mast tek kad vas izbacimo. I to samo ako će mi se dati. Ako se Juve pokaže ovakvim kao jučer onda vas i neću provocirati, jer ste preslabi i nezaslužujete to. Što bum nekog provociro ako se zna da ću pobjediti? iskreno bio sam iznenađen jako malom kvotom na kladionici na pobjedu Bayerna, jer sam smatrao da je Juve puno jača ekipa nego kaj ih je kladionica predstavila, no kad sam vidio ono jučer onda moram reči da je kladionica bila realna.

I zato vas sad pitam, dal je juve to što je bio jučer ili da parafraziram svoje pitanje, jel je naletio na klub koji je na jednoj razini više. Nije isto udarat mrkvicu po SERIJI A i nabijat tamo neka **** poput Šahtjora i Chelsea i Celtica i odigrat tekmu sa Bayernom.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2013, 10:30

gledam ponovo ovaj start i nadam se da ce UEFA poduzeti naknadne pravedne sankcije, a ako ne onda da mu u 90.oj min ako vec ispadnemo Peluso ili Kijelini otkinu nogu i okoncaju karijeru pa nek vristi ko sto inace simulira...zgadio mi se i on i Kambijaso , a strasno sam ih postovao kao igrace, medjutim "po stare dane" pokazase pravo cigansko lice.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.