Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Bezveze su domacini propustili pobjedu, gledo sam tekmu mislim gosti su dosli do zasluzenog boda. 

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Eintracht prekinuo crni niz i uzeo tri boda otpisanom Furthu i sad je izjednačen sa Schalkeom.Plavci imaju teži raspored jer u naredna tri kola igraju dvije u gostima Werder i Eintracht tu će vjerovatno i biti riješeno pitanje 4 mjesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sinoc je odigrana posljednja utakmica 27.kola Cvajte izmedju St.Pauli-ja i Paderborna koja je zavrsena rezultatom 2:2. Ova utakmica ne bi bila toliko interesantna da golman domacina u posljednjim minutama susreta golom glavom nije svom timu donio jedan bod.
Tschauner je postao tek treci golman kada su u pitanju prve dvije lige u Njemackoj koji je iz igre pogodio protivnicku mrezu. Prije njega to su ucinili Lehmann (1997) i Rost (2002).
[youtube][/youtube]
Tschauner je postao tek treci golman kada su u pitanju prve dvije lige u Njemackoj koji je iz igre pogodio protivnicku mrezu. Prije njega to su ucinili Lehmann (1997) i Rost (2002).
[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mislim da je vec kasno za ovaj potez, a novi trener je Markus Gisdol bivsi asistent Rangnicka, trener druge ekipe Hoffenheima od 2009 do 20011 i asistent Stevensa u njegovom drugom mandatu u Gelsenkirchenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Sta reci osta i hoffenheim bez kurca 

Znaci poslje kajzera i hoffenheim je ostao bez Kurca 

Vergangenen Donnerstag würgte Sokratis (24) Marko Arnautovic (23) im Training. Gestern nahm sich der Grieche den nächsten Mitspieler vor: Aleksandar Ignjovski (21). Nach einem harten Zweikampf kam es zu einer Rangelei, Sokratis rüttelte den Serben anschließend durch.
Sokratis opet u fajtu, sad sa Ignjovskim. Hebomepas ako lik nema nešto protiv Srba.
Sokratis opet u fajtu, sad sa Ignjovskim. Hebomepas ako lik nema nešto protiv Srba.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Mora da mu je neki srbin karno trebu
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Fudbal
Kurcu otkaz - Nije zadovoljio!
Naslov na jednom portalu.
http://www.cafe.ba/sport/99611_Kurcu-ot ... oljio.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurcu otkaz - Nije zadovoljio!
Naslov na jednom portalu.

http://www.cafe.ba/sport/99611_Kurcu-ot ... oljio.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- Goalgetter
- Kontakt:

Chelsea jako blizu dovodjena Schürrlea. Leverkusen bi dobio De Bruyne-a i 15 Miliona €
A baš sam se poveselio mogućnosti da De Bruyne dođe u Dortmund.
Po meni Vizekusen ovime ne gubi ništa, ali BuLi nažalost gubi.

Ako je to istina bolje da Leverkuzen prihvati.Mozda je bas i istinita glasina da je Surleu obestecenje od 2014 godine 15 miliona evra, pa sada gledaju da ga uvale.
Leverkuzen bi u tom slucaju mogao da profitira jer dobijaju zamenu za Surlea koja se navikla na Bundesligu i imace tih 15 miliona+8 od prodaje Karvahala Realu jos kada se na to pridodaju prihodi od tv prava i ako izbore direktan plasman u LS realna suma njihove potorsnje na leto moze biti 30 miliona, samo je pitanje da li ce to pametno utrositi.Definitivno ce biti jedan od najaktivnijih klubova na leto kada su transferi u pitanju.Za one koji ne znaju Hipija ce sledece sezone biti njihov prvi trener, dok ce Levandovski da da otkaz i ponovo ce da vodi mladje kategorije.

Leverkuzen bi u tom slucaju mogao da profitira jer dobijaju zamenu za Surlea koja se navikla na Bundesligu i imace tih 15 miliona+8 od prodaje Karvahala Realu jos kada se na to pridodaju prihodi od tv prava i ako izbore direktan plasman u LS realna suma njihove potorsnje na leto moze biti 30 miliona, samo je pitanje da li ce to pametno utrositi.Definitivno ce biti jedan od najaktivnijih klubova na leto kada su transferi u pitanju.Za one koji ne znaju Hipija ce sledece sezone biti njihov prvi trener, dok ce Levandovski da da otkaz i ponovo ce da vodi mladje kategorije.
- grooveArmada
- Kontakt:
koliko je samo bodova kostao wolfsburga ovaj kjaer...
@Dule otkud ti da će Real sigurno vratiti Carvajala?
Trenutni poredak vodećih samo takav. Odmah bih potpisao da ovakav bude i na kraju.
Trenutni poredak vodećih samo takav. Odmah bih potpisao da ovakav bude i na kraju.
Ne pise se jos uveliko, ali kada razmisljas logicki mozemo takav sled okolnosti ocekivati.
Pricao sam sa jednim likom koji navija za Real, prati desavanja u klubu i on veruje da ce ga vratiti u Real.A i zimus se pricalo o tome ako se ne varam.
Realu ionako treba desni bek na kraju sezone, a od svih opcija je Karvahal najjeftiniji+ iz njihove je skole.Svakako ce zeleti da nekog iz svoje skole proguraju u prvi tim.Realno on je meni vec sada bolji od Arbeloe.Samo je pitanje kako ce se tamo izboriti pod pritiskom.
Nadam se da ce Leverkuzen uspeti da sacuva trece mesto i da ce izaci neporazen iz Veltins Arene sledeceg vikenda.
@groove
Lukimija je nadmasio Kjaera ovog popodneva, lik je poklonio pobedu Salkeu.

Realu ionako treba desni bek na kraju sezone, a od svih opcija je Karvahal najjeftiniji+ iz njihove je skole.Svakako ce zeleti da nekog iz svoje skole proguraju u prvi tim.Realno on je meni vec sada bolji od Arbeloe.Samo je pitanje kako ce se tamo izboriti pod pritiskom.
Nadam se da ce Leverkuzen uspeti da sacuva trece mesto i da ce izaci neporazen iz Veltins Arene sledeceg vikenda.
@groove
Lukimija je nadmasio Kjaera ovog popodneva, lik je poklonio pobedu Salkeu.

Carvajal ima jednu manu, a to je slabija igra nazad. Ali još je mlad, pa će to sigurno popraviti. Ja se nadam da će ostati u Kuzenu.
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Evo Herthe opet u Bundesligi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.