Isto si krpelj, sta si se nas svezO...adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!

Vi ste dobili porciju, sad ste jedan prosjecan klub bez LP jos dugo vremena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Isto si krpelj, sta si se nas svezO...adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!
Smaraš ba liče. Nisam vidio većeg paćenika od tebe. Svega mi.adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!
Dajte ovom sinterovcu tabelu ne mogu je naci bez sudijskih gresaka u Seriji A pa da vidi neke stvari naporan je i malo zloban hahah hajde opet Lp na pleju slijedece godine hahahahL'Avvocato je napisao/la:Smaraš ba liče. Nisam vidio većeg paćenika od tebe. Svega mi.adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!
Idi gledaj reprizu derbija. Dovoljno ce ti to biti. Nevjerovatan si majke mi. Jel imas tolike komplekse od Juventusa ili si jednostavno mucki provokator?
Ja znam da uvijek kad je bio Grande Inter da su osvojili i LP a kod vas standardno,,prosto,,,jednostavnoo,,kradja ili nikako,,pitaj rajuNedved11 je napisao/la:Isto si krpelj, sta si se nas svezO...adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!![]()
Vi ste dobili porciju, sad ste jedan prosjecan klub bez LP jos dugo vremena.
Mucki provokator koji mrzi Juventus!L'Avvocato je napisao/la:Smaraš ba liče. Nisam vidio većeg paćenika od tebe. Svega mi.adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!
Idi gledaj reprizu derbija. Dovoljno ce ti to biti. Nevjerovatan si majke mi. Jel imas tolike komplekse od Juventusa ili si jednostavno mucki provokator?
L'Avvocato je napisao/la:Eeee tooo Tigre ... popizdim svaki put kad on uzem glumiti Pirla. Jebbem mu dugu loptu vise. Smori frajer.ramiral je napisao/la: Bonucci - više **** joj pleme i dugačku loptu, **** joj sve po spisku i sa visokom loptom... ukenjao je dosta sa tim
Taman sam bio zaboravio na njega. Previse netacnih dodavanja.
adointer je napisao/la:Ja znam da uvijek kad je bio Grande Inter da su osvojili i LP a kod vas standardno,,prosto,,,jednostavnoo,,kradja ili nikako,,pitaj rajuNedved11 je napisao/la:Isto si krpelj, sta si se nas svezO...adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!![]()
Vi ste dobili porciju, sad ste jedan prosjecan klub bez LP jos dugo vremena.![]()
Mucki provokator koji mrzi Juventus!L'Avvocato je napisao/la:Smaraš ba liče. Nisam vidio većeg paćenika od tebe. Svega mi.adointer je napisao/la:No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party!
Idi gledaj reprizu derbija. Dovoljno ce ti to biti. Nevjerovatan si majke mi. Jel imas tolike komplekse od Juventusa ili si jednostavno mucki provokator?Upravo gledao reprizu i moram ti reci da sam defintivno siguran da No Rizzoli-No Party!
adointer je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.