Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trequartista
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Trequartista » 02 apr 2013, 23:11

Za šta je Chiellini zaslužio crveni? Pa kad je dobio prvi žuti napravio je normalan faul u skoku, ono nikako nije bilo za žuti karton.

Bayern dao drugi gol iz ofsajda, Ribery morao biti isključen. Valjda ga UEFA sankcioniše nakon video snimka sa par utakmica.

Loše smo odigrali, šta ćemo, trebamo se smiriti i razrahatiti.

U maju će se ipak opet pjevti I campioni dell'Italia siamo noi. 8-)
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 02 apr 2013, 23:12

Budite blaži prema Conteu, čovjek je manje više odradio dobar posao. Da ste odigrali ofanzivnije ne bi se baš dobro proveli. Osim Vidala Juve je podbacio totalno i nije imao nikakve šanse protiv Bayerna. Ja mislim da Juve još nije u rangu Bayerna i top klubova u LP i da treba dosta posla i dosta kvalitetnijih pojačanja da se formira neka konstantna ekipa koja će se borit za LP. Ovakvom igrom Bayerna Juve nema nikakve šanse. Sretno u revanšu.

Mia San Mia.

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 apr 2013, 23:13

Na kraju ostaje zal za tim golom iz ofsajda i nasom losom utakmicom jer nismo pokazali ono sto znamo.Samo zbog toga je steta, morali smo bolje igrati jer mozemo mnogo mnogo bolje.Forza Juve!! :)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 apr 2013, 23:14

Nedved11 je napisao/la:U Šta je gledao pomoćni sudija pa nije vidio nešto očigledno :?
slika

iebo te led lopta haman dosla do Buffona :lol:

slika
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 02 apr 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 apr 2013, 23:16

Nedved11 je napisao/la:U Šta je gledao pomoćni sudija pa nije vidio nešto očigledno :?
slika
Ne valja ti slika. Lopta već gotov došla do Mandže.

Evo ova slika daje bolji uvid i ovde je baš diskutabilno, iako sam na svim temama pisao da je bio čisti ofsajd, ali sada baš i nisam siguran. :?
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 02 apr 2013, 23:16

Trequartista je napisao/la:Za šta je Chiellini zaslužio crveni? Pa kad je dobio prvi žuti napravio je normalan faul u skoku, ono nikako nije bilo za žuti karton.

Bayern dao drugi gol iz ofsajda, Ribery morao biti isključen. Valjda ga UEFA sankcioniše nakon video snimka sa par utakmica.

Loše smo odigrali, šta ćemo, trebamo se smiriti i razrahatiti.

U maju će se ipak opet pjevti I campioni dell'Italia siamo noi. 8-)
Slazem se u potpunosti. Chielini je igrao na granici dozvoljenog, i po meni uopste nije zasluzio zuti karton. Ne umanjujuci zasluzenu pobjedu Bayerna, realno sudija ostetio Juve, jer bi 1-0 i zasluzeni crveni karton Ribery-a dali vise optimizama u revasnu, ovako sanse su minimalne...

Vjerujem u pobjedu, dok za prolaza dajem 10% sanse. Bayern ce sigurno zabiti 1 pogodak...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 apr 2013, 23:17

slika

evo prava slika, tj u momentu upucivanja suta
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 apr 2013, 23:18

ma nema vadjenja na sudije, kriva nam je formacija i nezainteresovani najbolji igraci...

3-5-2 po 100.put govorim NEMA PLAN B, u prvih 10-15 minuta utakmice vidis dal to ide ili ne ide, vidis kako ce zavrsiti utakmica . Ako ide dobro-super, ako te protivnik ubi gotovo je, nema fleksibilnosti ni sekunde...i onda moras imat SVA 3 vezna na nivou ako hoces da pobijedit, a mi smo imali 2 kar.ine na terenu.

4-3-3 od naredne sezone ako nista bar za evropu, ne moze to ovako van italije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 apr 2013, 23:18

Contentissimo je napisao/la:slika

evo prava slika, tj u momentu upucivanja suta
nije ofsajd,sudija svaka cast pa je ovo vidio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 apr 2013, 23:19

Bili su bolji za dva gola i to je to, jbo ofsajd. Da je Buffon uhvatio, ne bi ga ni bilo.

Ne znam više šta da kažem. Na trenutke smo pokazali da možemo, ali opet bez Vidala (može Pogba uskočit), ali bez Lichta, za kojeg nemamo zamjenu, teško će ići u revanšu....

Ne znam što, ali ja još vjerujem, bar toliko da nisam izgubio sve nade. Idemo časno odigrati revanš, dati sve od sebe pa šta Bog da....

Bayernu ćemo sportski čestitat ako prođe i to je to.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 02 apr 2013, 23:20

2005. odbor FIFA-e dogovorio je novo pravilo što se tiče zaleđa, prema kojem je u zaleđu igrač kojem je bar dio tijela (glava, stopalo...) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda. To je uvedeno kako bi po pravilima napadač momčadi morao cijelim tijelom biti dalje od suparničke gol-linije u odnosu na suparničkog igrača.
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 02 apr 2013, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 02 apr 2013, 23:20

Semir bvb je napisao/la:
slika
Ne valja ti slika. Lopta već gotov došla do Mandže.

Evo ova slika daje bolji uvid i ovde je baš diskutabilno, iako sam na svim temama pisao da je bio čisti ofsajd, ali sada baš i nisam siguran. :?
slika
Pa dobro, opet nema dvojbe, jer se radilo o offside-u. Metar ili 20 cm u konacnici ne mjenaju pravilo koje govori da se radi o offside-u...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 apr 2013, 23:21

Buffon - mislim da kod gola nije ništa mogao više, jako nezgodna lopta, imao je par jakih intervencija kasnije
Barzagli - bezidejan i ''potrošen'', osjetio se veliki pritisak na njega
Bonucci - više **** joj pleme i dugačku loptu, **** joj sve po spisku i sa visokom loptom... ukenjao je dosta sa tim
Chiellini - borio se koliko je mogao
Lichtsteiner - šteta za karton i bacio se bezze 'bem mu... bio jedan od boljih
Vidal - kao što rekoh nekad vrlo mala vjerovatnoća da neće dobiti karton a 100% da hoće, i on se borio kao lav, šteta da saigrači to nisu pratili
Marchisio - Casper do 70' i neke minute
Pirlo - najlošija partija od kako je stigao u Juventus, neprepoznatljiv sa onim dugim loptama, fura se na Leonarda, šta li...
Peluso - nit' smrdio nit' mirisao, moje mišljenje je bilo da Asa treba početi tekmu + još se i povrijedio, nije dorastao Robbenu nikako...
Matri i Quagliarela nisu čestite lopte primili, malo zbog sebe, malo zbog ''anemičnih'' visokih koje su im slali Bonucci i Pirlo... nije trebao početi jedan od njih... ja sam se nadao Vučiniću i Quagliareli ali Conte nas razuvjerio...

Antonio - ''pogubio'' se u toku tekme, kako nijednom nije zagalamio na Bonnyja i Pirla zbog onih visokih grudvi bačenih u nepovrat... :?: :?:

Vučinić dokazao da je morao igrati, a i Seba je imao šta reći da je ušao ranije...

Loša loša partija... sve se poklopilo, rani bezvezni gol, gol Bayerna iz ofsajda (spomenem sudijama sve žensko po spisku).

I da ne zaboravim Riberyja... igrač koji mi je među 10 favorita i omiljeni...

Ne mogu vjerovati šta je uradio i kako se govanski ponio prema protivniku...

I to je sudijska greška...

U revanšu fale Licht i Vidal... ne nadam se plaho, opuštenije ću gledati tu tekmu siguran sam
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 apr 2013, 23:21

Contentissimo je napisao/la:2005. odbor FIFA-e dogovorio je novo pravilo što se tiče zaleđa, prema kojem je u zaleđu igrač kojem je bar dio tijela (glava, stopalo...) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda. To je uvedeno kako bi po pravilima napadač momčadi morao cijelim tijelom biti dalje od suparničke gol-linije u odnosu na suparničkog igrača.
Druze, sto se trudis, znaju oni da je ofsajd.Bez potrebe objasnjavas kad je dosao red na izivljavanje.Opusti se.Pusti ih.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 apr 2013, 23:21

FCUM je napisao/la: nije ofsajd,sudija svaka cast pa je ovo vidio
Glavom se može dati gol, tako da jeste ofsajd, ali gotovo je sada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 apr 2013, 23:22

No Rizzoli,Tagliavento,Rocchi-No Party! ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2013, 23:24

Nisam ni primjetio nogu Juventusovog igrača :o

Diskutabilno je ovo do bola. Na prvi pogled čisti ofsajd no glava Mario i noga koga li već iz Juventusu skoro ravni :?

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 apr 2013, 23:24

ramiral je napisao/la: Bonucci - više **** joj pleme i dugačku loptu, **** joj sve po spisku i sa visokom loptom... ukenjao je dosta sa tim
Eeee tooo Tigre ... popizdim svaki put kad on uzem glumiti Pirla. Jebbem mu dugu loptu vise. Smori frajer.

Taman sam bio zaboravio na njega. Previse netacnih dodavanja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 apr 2013, 23:25

imal dje video to sto je uradio ribery, nisam vidio to :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 apr 2013, 23:26

Moj @L'avvocato popizdio sam svaki put kad je ''digao''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.