Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2009, 01:02

Majke mi vi Zenicani ste bas raja do jaja :mrgreen: :mrgreen:
Treba takvo sto izvesti :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 01:03

VanBasten je napisao/la:
evo tek dodjoh iz carsije,isao sam s motorom,nas nekoliko i nasto auta i plus ponijeli motorku(za drva) i pravili smo BUKU,sto vise buke,buka,buka,buka....bio je vatromet na crkvickom brdu.....policije na sve strane....moja ekipa je jos ostala,ja vala nemogu....moram ujutro na posao......BOSNA,BOSNA,BOSNA....dragi Allahu daj da pobjedi nasa reprezentacija...da se i ovaj nas bosanski narod malo necemu obraduje..
:lol: :mrgreen:
hahahahahahahahahahhahaha koji majstori, cuj motorku, hahahaha svaka cast

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 18 nov 2009, 01:03

ja mislim portugalci jedva cekaju da izgube i da idu kuci da se bar ko ljudi mogu naspavat :D :D

alen_82
Kontakt:

Post Postao/la alen_82 » 18 nov 2009, 01:04

bossna je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Gdje nasi igraci spavaju? Nedaj boze da spavaju u Hotelu Zenica.
ehehehheheeheheheh mozes zamislit da su zamjenili hotele i nasi citavu noc nisu mogli spavat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj poludit cu do sutra navece

fantazirate,pa nasi su bili upoznati i prije ovoga za ovo,prema tome informacije su dostupne svima i navijacima i nasoj rerezentacije do zabune sigurno nece doci

neznam samo kako ce fifa da reaguje na ovo,hmm mislim da je protiv pravila t sto se radi

Iks brate
Kontakt:

Post Postao/la Iks brate » 18 nov 2009, 01:05

Ovo fakat nie normalno...Pa nea sanse da spavam :S Sjedim,nervozan,vrtim navijacke pjesme...Ono : /

E da, goal.com prognozira 1:2 :D Kako cemo sokirati svijet sutra/veceras :D
so i can stand strong,hold my ground,nobody can budge Rise / i was once hit by a bus...10 people on that bus died

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 18 nov 2009, 01:05

Samo za Cristinu i raju iz sobe 505

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 18 nov 2009, 01:05

alen_82 je napisao/la:
bossna je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Gdje nasi igraci spavaju? Nedaj boze da spavaju u Hotelu Zenica.
ehehehheheeheheheh mozes zamislit da su zamjenili hotele i nasi citavu noc nisu mogli spavat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj poludit cu do sutra navece

fantazirate,pa nasi su bili upoznati i prije ovoga za ovo,prema tome informacije su dostupne svima i navijacima i nasoj rerezentacije do zabune sigurno nece doci

neznam samo kako ce fifa da reaguje na ovo,hmm mislim da je protiv pravila t sto se radi
Ma da je protiv pravila, doletio bi Ciro maksuz s Ilidze u gacama i reko raji da se ne zahebaje.
Ha ja :roll: :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 nov 2009, 01:06

PA čuj, trebali su znati da je nicaZe nešto ko New York, grad koji nikad ne spava :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kingfaruk
Kontakt:

Post Postao/la kingfaruk » 18 nov 2009, 01:06

damirko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem :x stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11 :evil: toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi :evil: radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra

pa ibricic je odigrao skoro prefektno u portugalu. kriv je za go ali ga je bilo i napred i nazad i pretrcao je previse. nema nikakvog smisla stavljati pjanica na njegovu poziciju jer je ovaj bio previse defanzivan
hmmmm. evo sta Ivica Osim ima da kaze za ibricica...
Žao mu je zbog jeftinog gola, koji je nokautirao Bosnu:

- Ibričić je “zaspao”, zaboravio je svog igrača, a nije mu prvi put. Dobro, ne treba ga razapinjati, kao što ste vi razapeli na križ onog Jurića, nakon što je zaboravio trčati za Ševčenkom, ali imamo previše neprofesionalnih igrača...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2009, 01:06

Iks brate je napisao/la:Ovo fakat nie normalno...Pa nea sanse da spavam :S Sjedim,nervozan,vrtim navijacke pjesme...Ono : /

E da, goal.com prognozira 1:2 :D Kako cemo sokirati svijet sutra/veceras :D
Njihove prognoze nikad nisu tocne i tamo su prognozirali 2:1,tako da ni ovo nece biti tako no ce biti 3:1 :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 18 nov 2009, 01:06

alen_82 je napisao/la:
bossna je napisao/la:

sto je protiv pravila pa ne sviraju u hotelu...............mislice iz fife da je neki praznik posto je citava zenica okicena zastavama hehheehheh :D :D

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 18 nov 2009, 01:07

Da mi je sad da se nalazim na mjestu dogadjaja....Zavidim vam,a uostalom ko vam ne bi ZAVIDIO :D :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2009, 01:07

Jbg valjda nisam dosadan, ali da stavim koju sliku dok ima vremena.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 18 nov 2009, 01:07

U JAR mozemo samo ako sutra budemo ovako navijali

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2009, 01:10

Zastave pred Bajram. Eto razloga, tako da nema kazne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 01:13

'Oderat cemo ih k'o siroce napolitanku.

NAPRIJED LJILJANI!

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 18 nov 2009, 01:13

omerbavarac je napisao/la:Zastave pred Bajram. Eto razloga, tako da nema kazne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zenica je bosne zjenica,bosne zjenica :D :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2009, 01:14

Madafaka je napisao/la:'Oderat cemo ih k'o siroce napolitanku.

NAPRIJED LJILJANI!
hahaha ovo je najzesca izreka koju sam cuo :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2009, 01:15

Raja sta mislite kakva bi bila mogucnost da Medunjanin igra lijevog beka a Salihovic u veznom redu. Na pripremama je Haris igrao lijevog beka.

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 18 nov 2009, 01:16

omerbavarac je napisao/la:Zastave pred Bajram. Eto razloga, tako da nema kazne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Treba naknadno od nacelnika opcine isposlovat kakav dokument sa dozvolom za javno okupljanje povodom Festivala Vatrometa, Motora, Elektricnih Motorkii raznoraznog i gotova prica. Zenicka tradicija. Ha ja :mrgreen:

A sto se portugalci nisu raspitali u vezi odrzavanja Festivala kad su chekirali hotel...nije nas problem. :mrgreen:

Odoh spavat, hanuma mi se ljuti sto se smijem s leptopom u krevetu. :mrgreen:

Neka ti laka ova zadnja noc pred prvi plasman na Svijetsko Prvenstvo Bosno i Hercegovino (osim Zenicanima pred hotelom i Portugalcima u gradu celika, t.j. :mrgreen: )

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.