Ruku na srce i bez emocija, al nema Juve potencijala da osvoji LP., daleko su iza Bayerna, Barce i Reala..
Nisu u TOP 5 u EU i to je to.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mene je Ribery iznenadio negativno, uvijek sam ga gotivio ali pokazao je da je prljav, iako mu ekipa vodi, dobro igra onako startovat je veoma prljavo.ultrasstyle_tz je napisao/la:
cestitke Bajernu na zasluzenoj pobjedi, dobri su i mogu daleko tj vec su dosli daleko ali mogu i do kraja..kao i specijalna zelja na kraju za Riberija da mu neko slomi nogu i okonca karijeru cim prije tim bolje.
Nemaju golovi veze sa Bufonom...Kenchez je napisao/la:Buffonova oba gola, bez dileme,,,iako je drugi offsideContentissimo je napisao/la:bravo za enelgeskog ****, poginuo majci svojoj veceras da Bog da cccccccccccccccccccccccccc
Bilal za crveni,,,to nema veze sa ovih 2:0 al bi imalo veze u Torinu,,,
Bayern bolji,,,iako je tekma bila dosadna pravo
bravo majstore, svaka ti cast, evo ti banana...adointer je napisao/la:Juventus ocekivano,nikako,vidjelo se to i protiv Intera,dvaput ste opucali po golu i dali dva gola,Buffon vas spasavao u par navrata,,Najveci krivci za veceras su vam Buffon Pirlo i Conte,,,Licht zasluzeno zuti,naivna simulacija,Vidal trebao davno dobit crveni,,sve cestitke Bayernu,mnogima je ispunio zelju pa i meni,jedino me Ribery razocarao,,,:mrgreen::arrow:
Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
ultrasstyle_tz je napisao/la:nevjerovatno je kako neko za noc moze da izgubi sve ono sto je gradio u ove 2 godine, za mene je Konte veceras zavrsio sa Juventusom ukoliko radikalno ne promijeni svoju viziju fudbala.
osim ako ne izbaci Bajerna u revansu moze da se nosi i on i njegova 3-5-2 iz Juventusa...ja znam da se 99% ovdje nece sloziti s tim, ali to je moje misljenje. Da ta taktika ima mjesto u modernom fudbalu (van italije) i protiv ozbiljnih ekipa igrao bi je jos neko. Takticki smo bili kriminalni, izbor igraca kriminalan i to je to.
izgubio je utakmicu svojim odlukama i kukaviclukom , a generalno u evropi 3-5-2 nema smisla i NE MOZE....sto se tice igraca SVI su razocarali osim Listajnera i Vidala koji je jedini pravi igrac u ovoj ekipi. Markizio standardno jednu odigra 3 ga nidje nema i misli da je WC igrac-nije, Barzaglji najlosija partija od dolaska u Juve , Gigi ne znam sta reci, o Pirlu bolje da sutim...hajde sve to stoji Bajern je odlican, jak presing , dobra ekipa ali bolan nasi lopte u aut daju, ni jedan duel ne mogu dobit, kao djeca da su izasla na teren...kao sto sam rekao ovaj dan nije mogao drugacije zavrsiti.
cestitke Bajernu na zasluzenoj pobjedi, dobri su i mogu daleko tj vec su dosli daleko ali mogu i do kraja..kao i specijalna zelja na kraju za Riberija da mu neko slomi nogu i okonca karijeru cim prije tim bolje.
Vjeruj mi da Giovinco sa oteklom nogom i Vučinić koji nema snage za jedan sprint su klase za onu dvojicu, pa i sam znaš da smo prije godinu i pol ovdje konstatovali da ni pod razno Matri i Quaglia ne smiju startati zajedno, to je jasno kao dan. Ne može sve mečeve vezni red rješavati, svaki meč vezni red je taj koji gine i koji radi ono što što ova dvojica neće, ne žele ni potrčati.Trequartista je napisao/la:Trebam dodati ne prigoravajte Conteu što nije otpočetka stavio Vučinića i Giovinca jer nije mogao, obojica su imali samo snage sa posljednjih pola sata.
Dođem ovdje čitam pojedine komentare, pojedinci isto kao da ne navijaju za Juve i ne znaju kakva je situacija u timu.
Nedved11 je napisao/la:U Šta je gledao pomoćni sudija pa nije vidio nešto očigledno![]()
ja sam bio uvjeren i sve cekam kad ce sudac da svira na odluku pomocnika, jer sam eto na tv-u vidio da je offside.Al ovaj sudija se moze zalit da mu je Robben smetaoNedved11 je napisao/la:U Šta je gledao pomoćni sudija pa nije vidio nešto očigledno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.