Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Contentissimo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Contentissimo » 02 apr 2013, 22:42

bravo za enelgeskog ****, poginuo majci svojoj veceras da Bog da cccccccccccccccccccccccccc
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 02 apr 2013, 22:42

adojuve je napisao/la:Lose jos smo imali i srece, napad odsjecen totalno, vezni red izgubljen, ne kontam sto ne pojaca vezu i izbaci jednog napadaca, treba Asamoa uci zatvoriti tu stranu, Vucinic u napad. Nadan se da ce Conte nesto smisliti, jer ovo je lose, jako lose.

Da sam sebe citiram dalekometni sutevi i bijase kobni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 apr 2013, 22:43

Sta reci? Bayernu cestitke na pobijedi i prolazu dalje jer su bolja ekipa, i to upravo zbog napada.
Nas je sjebao taj rani gol, plus nedostatak pravih napadaca koji ce sacuvati lopte koje im se posalju.
Jednostavno tako, gubeci odmah loptu prevelik pritisak se pravi na ostatak tima.
Tek ulaskom Vucinica mi smo poceli igrati jer jedini on moze cuvat loptu i razigravat u napadu.
Slijedece sezone cemo bit mnogo jaci upravo zbog Llorentea.Davno sam rekao da zbog napdaca se ne moze ocekivat nesto vise u Ligi Prvaka.
Sudija je ocajan, veoma los, Lichtu bez potrebe zuti, Vidal primi udarac za zuti karton a on Vidala opominje.Konfuzija.
Steta i za drugi gol, jer je neregularan, kako rekoh sudije su veoma lose odradile posao i nisu za ovakvih velikih utakmica.
Napad, napad i samo napad, to kad pojacamo bicemo prava ekipa za ici do kraja.
Zadnja izmjena: AmiciDiNessuno, dana/u 02 apr 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 apr 2013, 22:43

Jbga, nadigrala vas jaca ekipa.
Ni u jednom momentu se nije osetilo da Juve moze do gola. Gol je mogao samo da padne na neki prekid, kao u nadoknadi vremena 1. poluvremena i suta glavom mislim Quagliarelle.
Sve drugo je pripalo BMu. Jeste da su golove dali na lose postavljanje Buffona, ali su realno bili bolji za tih 2-0.
I da: Conte je postavio ziheraski utakmicu, ne zeleci da se upusti u rizik da primi vise golova. Inace, kad god da su Italijani prolazili Bayerna, uvek su davali golove u Minhenu. Tako da je ovo izgleda una storia chiusa.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 02 apr 2013, 22:44

Večeras ste razočarali, skoro bez ijedne šanse. Mislim da je pogriješio Conte što od početka nije stavio Mirka i malog Giovinica. Vezni red suh, bez prevelike trke, protiv Bayerna se tako ne može. Nikad goreg Buffona nisam gledao, ne znam šta mu je bilo večeras. Sudija je bio poprilično izgubljen, drugi gol Bayerna diskutabilan. Nažalost, teško ćete do polufinala ako se neke stvari ne promijene, vezni red ponajviše.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 apr 2013, 22:44

Kratko samo i konkretno.

Očajno, nikada gore nismo odigrali, naravno, ispostavilo se apsolutno tačnim činjenica koju sam naveo, ne smijemo sa panjevima igrati u napadu, sa flopom Pelusom lijevo.

Ali, jedini krivac je Conte i on će to prihvatiti, potpuno je fulio sve, pa ja kao forumaš sam predvidio 80% dešavanja na terenu.

Naravno, činjenica je da nas je rani gol pokosio i da je preteško igrati kada dobiješ gol šutem sa Ilidže kojem Vidal promijeni smjer, a Gigi kao amater proklizava na liniji.

Ljudi su bili bolji i to je to, ali moraš dati gol ako je već zasluženo i desi se što se desi, čovjek metar u ofsajdu i daju gol. Iako smo bili ispod svakog nivoa, drugi gol nam je vjerovatno oduzeo svaku nadu.

Ostaje žal za igrom kao vagine, igra ispod svakog nivoa i tu ne bih isticao snagu Bayerna koji jeste jak, ali mi smo bili nule, nije ti protivnik toliko kriv kada ti čovjeku do sebe ne znaš dodati.

Stid me partije Pirla, sramota, kada je već shvatio da pegla loptu i da mu svaku oduzimaju, morao je početi igrati na prvu, a on kao kakav mulac i amater iz greške u grešku, strašno. :?

Inače, tješim se svakako činjenicom da ovakav meč ne možemo ponoviti u revanšu iako smo bez Lichta i Vidala, usput, smiješan i žuti Lichtu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 02 apr 2013, 22:45

ma cijela ekipa zakazala , nemam rijeci , ocaj zivi , aaa moj Conte pa kad ce ti biti jasno da mrtvi Matri nije za prvih 11 ... doklee viseeeeeeeeee

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 apr 2013, 22:46

Sarajevo1946 je napisao/la:Primili smo dva tragična gola, a od prve minute je bilo jasno da je ovo crna večer, ništa nas nije išlo.

Bayern bolji, zasluženo naravno, ali ne možeš onkve golove primiti. Bez Vidala i Lichta, šanse su minimalne.

Nije gotovo, ali pred nama je gotovo nemoguća misija.
Inace ne primamo onakve golove, jednostavno lose vece. Cim nisi dovoljno koncentrisan i primis gol u prvoj minuti onda je mnogo teze ista kasnije pravit protiv ekipe koja ima sjajan napad.
Ipak je Vucinic koliko ga god "mrzio" nas najbolji napadac, jedini zna cuvat loptu, da je on igrao i da nismo odmah primili gol mogli smo se necemu nadat, ovako veoma losa utakmica za nas.
Zadnja izmjena: AmiciDiNessuno, dana/u 02 apr 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 02 apr 2013, 22:46

Contentissimo je napisao/la:bravo za enelgeskog ****, poginuo majci svojoj veceras da Bog da cccccccccccccccccccccccccc
Buffonova oba gola, bez dileme,,,iako je drugi offside
Bilal za crveni,,,to nema veze sa ovih 2:0 al bi imalo veze u Torinu,,,
Bayern bolji,,,iako je tekma bila dosadna pravo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 apr 2013, 22:46

1. Ovi koji govore da je Pirlo glup , neka se više ne izjašnjavaju kao ljubitelji fudbala , jer nisu oni za to.
2. Conte je debelo pogriješio sa ostavljanjem Vučinića i Giovinca na klupi , te što je uvrstio Pelusa u prvi sastav .
3. Brzi gol Bayerna je dosta uticao na daljni tok utakmice .
4. Čisti crveni za Ribery-a
5. Marchisio večeras ispod svog nivoa .

Ali daleko je ovo od riješenja , konačni pobjednik će se saznati za 7-8 dana .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 apr 2013, 22:47

nevjerovatno je kako neko za noc moze da izgubi sve ono sto je gradio u ove 2 godine, za mene je Konte veceras zavrsio sa Juventusom ukoliko radikalno ne promijeni svoju viziju fudbala.

osim ako ne izbaci Bajerna u revansu moze da se nosi i on i njegova 3-5-2 iz Juventusa...ja znam da se 99% ovdje nece sloziti s tim, ali to je moje misljenje. Da ta taktika ima mjesto u modernom fudbalu (van italije) i protiv ozbiljnih ekipa igrao bi je jos neko. Takticki smo bili kriminalni, izbor igraca kriminalan i to je to.

izgubio je utakmicu svojim odlukama i kukaviclukom , a generalno u evropi 3-5-2 nema smisla i NE MOZE....sto se tice igraca SVI su razocarali osim Listajnera i Vidala koji je jedini pravi igrac u ovoj ekipi. Markizio standardno jednu odigra 3 ga nidje nema i misli da je WC igrac-nije, Barzaglji najlosija partija od dolaska u Juve , Gigi ne znam sta reci, o Pirlu bolje da sutim...hajde sve to stoji Bajern je odlican, jak presing , dobra ekipa ali bolan nasi lopte u aut daju, ni jedan duel ne mogu dobit, kao djeca da su izasla na teren...kao sto sam rekao ovaj dan nije mogao drugacije zavrsiti.

cestitke Bajernu na zasluzenoj pobjedi, dobri su i mogu daleko tj vec su dosli daleko ali mogu i do kraja..kao i specijalna zelja na kraju za Riberija da mu neko slomi nogu i okonca karijeru cim prije tim bolje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 apr 2013, 22:48

Šta reći koju posluku porati? :mrgreen:

Sudija nas zeznuo, ali bili smo i loši. Da je suđenje bilo kako treba Bayern bi revanš igrao bez najboljeg igrača, a i pitanje da li bi pobjedili dva razlike.

Otpočetka nesreća, primljena dva amaterska gola. Vučinić se baš prehladio u nezgodno vrijeme, s njim u napadu od prve minute bi sigurno napravili nešto više.

Hvala igračima na lijepoj sezoni u Ligi šampiona, kući se pokušati oprostiti pobjedom i to je to. Steklo se važno iskustvo, sljedeće sezone ćemo biti bolji Nije sramota izgubiti od boljeg.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :!:

Molim vas ko ljude, prestanite kuditi trenera i igrače koji su vam donjeli toliko sreće i radosti u posljednje skoro dvije godine.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 02 apr 2013, 22:48

Ma kad su ti Pirlo i Buffon medju najlosijim na terenu ne mozes nista ni ocekivat. Steta,mislio sam da bi Juve mogo izbacit svabe al sad ce bit pravo tesko al ne i nemoguce.

Sretno u uzvratu ;)
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 apr 2013, 22:49

Onaj zuti Lichtu presmijesan. Takodje, start nad Vidalom mora biti naknadno sankcionisan.

Ali kako su me nasi razocaraliiii uff popizdio sam. Ovoliki broj gresaka nisa vidio za citavu polusezonu. Brutalno losa utakmica.

Ko sto na twitteru procitah, Conte nece igracima dati da idu avionom nazad u Torino. Ima da trce. Ocekujem verbalno silovanje u svlacionici.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 apr 2013, 22:49

Ne znam jesam li ikad gledao lošije izdanje Gigija. :(

Nije samo zbog dva gola, nego i svaki korner na peterac on stoji ukopan, nesiguran, par pogrešnih pasova... Eh, kad neće, neće...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

adointer
Kontakt:

Re: R: Juventus F.C.

Post Postao/la adointer » 02 apr 2013, 22:52

Juventus ocekivano,nikako,vidjelo se to i protiv Intera,dvaput ste opucali po golu i dali dva gola,Buffon vas spasavao u par navrata,,Najveci krivci za veceras su vam Buffon Pirlo i Conte,,,Licht zasluzeno zuti,naivna simulacija,Vidal trebao davno dobit crveni,,sve cestitke Bayernu,mnogima je ispunio zelju pa i meni,jedino me Ribery razocarao,,,:mrgreen::arrow:

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 apr 2013, 22:53

Trequartista je napisao/la:Šta reći koju posluku porati? :mrgreen:

Sudija nas zeznuo, ali bili smo i loši. Da je suđenje bilo kako treba Bayern bi revanš igrao bez najboljeg igrača, a i pitanje da li bi pobjedili dva razlike.

Otpočetka nesreća, primljena dva amaterska gola. Vučinić se baš prehladio u nezgodno vrijeme, s njim u napadu od prve minute bi sigurno napravili nešto više.

Hvala igračima na lijepoj sezoni u Ligi šampiona, kući se pokušati oprostiti pobjedom i to je to. Steklo se važno iskustvo, sljedeće sezone ćemo biti bolji Nije sramota izgubiti od boljeg.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :!:

Molim vas ko ljude, prestanite kuditi trenera i igrače koji su vam donjeli toliko sreće i radosti u posljednje skoro dvije godine.

Ja Conteu necu prigovorit dok sam ziv.
Covjek je nas iz ponora za male pare ucinio sjajnom ekipom.
Nema se sta igracima prigovorit, imali su losu noc, da su barem dva ili tri igraca bila na nivou moglo se nesto napravit.Jbga.
Nema nasa ekipa to iskustvo, a niti imamo napad da prijetimo kad treba.Mismo sjajne stvari napravili ove sezone, na drugoj godini smo tog naseg projekta dok recimo Bayern vec godinama gradi svoj projekat i vec su dva puta u finalu bili, nekoliko stepenica u gradnji ekipe su ispred nas i to je to, nikakva nuklearna fizika.
CONTE je majstor ali i on grijesi, nadam se da ce ostat sa nama dugo.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 02 apr 2013, 22:53

Nazalost, nakon prve utakmice Juve skoro bez sansi. Jos ako u obzir uzmemo izostank dva vrlo vazna igraca, ne znam dal' uopste razmisljati o nekom cudu.

U sustini sam zadovoljan samim dolaskom u 1/4, tako da nisam pretjerano razocaran kada izgubis od kvalitetnije i veoma iskusne ekipe koja odlicno stoji u ovako vaznim utakmicama. Polovina nasih igraca je samo gledala utakmice lige prva na tv prijemiku pa ne iznenaduje ovako slab nastup.

Jedino ste mi nije jasno totalno losa predstava Pirla na kojeg sam polagao sve nade da moze nesto uraditi. U pojedinim momentima izgledao je kao Peluso, a sto je jos gore previse losih i pogresnih pasova. Stvarno sta ocekivati kad najvazniji pojedican bude daleko ispod nivoa.
Nasi napadaci, kao i obicno jedno veliko NISTA, bez obzira sto sredina terena nije odigrala vrhunski. Jednostavno, hendikepirano smo po tom pitanju, sto je protiv ekipe kao sto je Bayern doslo jos vise do izrazaja. Maksimalni domet Matrija, Fabia, Giovinica su utakmice Kalcia, ovo sto se trazi u Europi je dimenzija vise..

Nadam se da mozemo, ipak, pokusati uraditi nesto u Torinu, iako su sanse minimalne.

Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 apr 2013, 22:54

L'Avvocato je napisao/la:Ocekujem verbalno silovanje u svlacionici.
Ne bih rekao, mislim da toga neće biti jer je sam svjestan svojih propusta večeras, pogriješio je on prije svega i to je to.

Znam da nismo primili gol onako rano da bi on to čuvao fino, a onda bum i nemaš plan B jer ovo nisi očekivao, ovako u revanšu nemaš šta luvati i baš me zanima kako će tada igrati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 02 apr 2013, 22:54

adojuve je napisao/la:Vecerasce biti definitivno zanimljiva tekma, ali mislim da Bayern protiv organizovanih ekipa tesko izlazi na kraj, ono protiv HSV gledam golove kao na treningu odbrana stoji,i tu bi sad mogla biti ta razlika, Juventus je navikao kroz Seriu A na jako tekme cvrste, prave muske, utakmice i tu bi mogla biti prednost Juvea, Bayernu u ligi jedini Borusia pruzi takve utakmice, jedino se malo plasim tih udaraca sa distance jer imaju dobre sutere.

Pogresan sam svoj post citirao evo kao sto sam se i bojao dalekometno topnistvo presudilo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , Bayern je puno pritiskao, a znamo da se Juve tada tesko snalazi, dobro procitana nasa igra, odlicno kretanje i to je to, osim Vidala vezni red slabo odigrao, ili odigrao koliko je to Bayern dozvoljavao, fali tu jos pravih igraca, i ljudi ne srdite se na Contea covjek izvlaci maximun iz onoga sto ima na raspolaganju. Za nesto vise treba tu jos kvaliteta individualnog. Sve u svemu ovo je pokazatelj upravi ako jurisa na Ligu pravaka da tu treba jos kvaliteta i to je to, a ako to ne zele onda je tu vrhunac 1/4 finale ili us lucaju izbjegavanja jacih u zdrijebu polufinale.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.