podcijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

francobaresi
Kontakt:

Re: podcijenjeni igraci

Post Postao/la francobaresi » 02 apr 2013, 17:03

slika

Kao prvo da kažem , nikad mi nije bio previše drag igrač .
Ali mislim da je poprilično podcjenjen , zadnje 3 godine brani odlično i nije sklon čestim pogreškama .
Nebrojeno je puta vadio Milan iz teških situacija .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 apr 2013, 17:38

Nekako je neopravdano dosta vremena bio u sjeni Dide,klupa te neke posudbe ,od kojih treba istaci onu kada je dosao u Atletico . Ta sezona ga je nekako vratila i pokazala celnicima Milana o kakvom se golmanu radi. Iako je on zelio ostati u Madridu,naravno u Milanu nisu toliki levati te su ga vratili jer je Dida cini mi se imao losu tu zadnju sezonu, u Kalaca se nije imalo previse povjerenja . Slazem se da je podcijenjen golman .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 apr 2013, 19:20

@franco :

kako ti nije il fasiste drag nmg da vjerujem :o :o :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 apr 2013, 19:48

ceze je napisao/la:Daniel Carvajal
Julian Draxler
Gylfi Sigurdsson
Scott Sinclair
James Milner
Victor Moses
Tema nije precjenjeni nego podcjenjeni.

Placeni cca. zajedno 80 miliona a nisu 2 gola zajedno dali.
Statisticki je Milner od njih najbolji igrac , dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta.

I dalje mi nije jasno zasto je Sinclair presao u City iz Swansea.Momak nije upisao 3 nastupa a i kada igra to je bezvoljno.
Sigurdsson je smijurija.Covjek je smetalo na terenu.
Moses nema mjesto u prvom timu i to je evidentno.Momak koji nema adekvatnu poziciju u Chelsea a ni dovoljan kvalitet za isti klub.

Carvajal je otkrice sezone u Njemackoj.Mali leti na sve strane.Bice veliki igrac.
Draxler ima enorman talenat i ako uspije umiriti bubice moze biti velika zvijezda.Extra kvalitetan fudbaler.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 02 apr 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 apr 2013, 19:51

Carrick ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 apr 2013, 19:53

Svi igraci koji igraju na poziciji zadnjeg veznog :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 02 apr 2013, 19:54

Montolivo

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 apr 2013, 19:57

Filipe,Godin,De Guzmann,Carrick,Abate,Osvaldo,Sam,Soldado,Eliseu,H.Denis,Miccoli,Montolivo,Cuadrado,Matias Fernandez,Caseres...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 apr 2013, 20:06

ahmad_tz je napisao/la:@franco :

kako ti nije il fasiste drag nmg da vjerujem :o :o :mrgreen:
Nemam pojma , ali nikad mi nije bio pretjerano drag . :D

Ali zadnje 3 sezone brani izvanredno .
2010 /11 20 puta sačuvao mrežu netaknutom u Serie A
2011/12 18 puta
2012/13 u dosadašnjem dijelu sezone (30 utakmica ) unatoč tome što su stoperi 70 % vremena lutali , Abbiati je 10 puta sačuvao mrežu netaknutom u prvenstvu .

Što znači u zadnjih 106 utakmica u ligi , Milanova mreža je ostala netaknuta u 48 utakmica . I puno zasluga ide upravo Abbiatiu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 02 apr 2013, 20:12

andro234 je napisao/la:
amEl_rooB je napisao/la:Semih Senturk ( sta je ovaj lik radio na EURU 2008,danas bas gledam sve golove prvenstva,koji je to majstor 8-) )Samaras (mislim da je mogao zaigrati u puno vecim klubovima u svojoj karijeri)

I ranije koje sam naveo : Podolski,Dzagoev,Muslera,Gomis.
eto mora si me podsjetit vec dugo nisam razmisljao o toj utakmici :cry:
Izvini care ;)
Bila je to luda utakmica.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 apr 2013, 15:03

Johny je napisao/la:
ceze je napisao/la:Daniel Carvajal
Julian Draxler
Gylfi Sigurdsson
Scott Sinclair
James Milner
Victor Moses
Tema nije precjenjeni nego podcjenjeni.

Placeni cca. zajedno 80 miliona a nisu 2 gola zajedno dali.
Statisticki je Milner od njih najbolji igrac , dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta.

I dalje mi nije jasno zasto je Sinclair presao u City iz Swansea.Momak nije upisao 3 nastupa a i kada igra to je bezvoljno.
Sigurdsson je smijurija.Covjek je smetalo na terenu.
Moses nema mjesto u prvom timu i to je evidentno.Momak koji nema adekvatnu poziciju u Chelsea a ni dovoljan kvalitet za isti klub.

Carvajal je otkrice sezone u Njemackoj.Mali leti na sve strane.Bice veliki igrac.
Draxler ima enorman talenat i ako uspije umiriti bubice moze biti velika zvijezda.Extra kvalitetan fudbaler.
Možda imamo različito mišljenje pojma podcijenjen, što je uredu, jer u fudbalskom konteksu se to ne može baš tačno odrediti.
Po meni je podcijenjen igrač koji je dobar, kvalitetan, ali o kojem se ne govori onoliko koliko bi trebalo i koliko zaslužuje, odnosno koji ne dobija prostor kako u medijima tako i na terenu, koji zaslužuje.

Milner je ovu sezonu ( doduše sad i nije starter) kad god je počeo ili ušao odigrao u najmanju ruku dobro. Bilo je tu i izvrsnih parija.

[youtube][/youtube]

Svi ti boldirani igrači osim Milnera su rezerve u svojim timovima, ako su rezerve to ne znači da nisu dobri igrači i da nisu podcijenjeni.
Da je Sinclar ostao u Swanseu, Gylfi u Hoffenheimu i Moses u Wiganu bili bi podcijenjeni svima, vjeruj mi.

Sinclair je u Swanseu bio strašan, fenomenalan. Pogriješio je po meni što je došao u City, ali da je dobar, jeste.
Najbolji igrač Swansea prošle sezone.

[youtube][/youtube]

Gylfi je isto tako dobar igrač i podcijenjen po meni. Igrao je sjajno i u Hoffenheimu i u Swansea-u. Pa čovjek je sam pobijedio Sloveniju kad je igrao za repku ( znam da Slovenija nije neka sila, ali nije vala ni Island ).

[youtube][/youtube]

Moses je dobar igrač, kad dobije priliku u Chelsea-u iskoristi je više manje ( brz je, pokriva veliki dio terena, tehnika mu nije loša ) i pokazao je to u Wiganu gdje je bio njihov najbolji igrač dok nije otišao.

[youtube][/youtube]

Na kraju, u svom postu spominješ kao podcijenjenog igrača De Guzmana, samim time si kontradiktoran sam sebi, jer je Sinclar za De Guzmana Ronaldo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 apr 2013, 11:08

Sta oni to imaju pa su podcjenjeni ? Extra klasa neka ?

Placeni sijaset para a sjede na klupi ili igraju presmjesno.

De Guzmann je placen 1,5 miliona za razliku od Sinclaira koji je doveden za vise od 10 miliona.
Sinclair ne moze biti Ronaldo za De Guzmanna kada covjek igra za B tim Citya a Jonathan ima bitnu ulogu u timu Swansea.

Millner je kokoska koja nema tehniku , brzinu , znanje vec iskljucivo pluca i igranje za druge igrace.On ne vrijedi 25miliona dinara a kamoli Eura...

Taj mali Sigurdsson je bio anonimus u Hoffenhaimu , dosao na Ostrvo odma podjenjem.Po cemu ? Sta on to radi na terenu ?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 apr 2013, 12:34

De Guzman odlicno igra u Swenseu gdje se nalazi na posudbi . Takodje bio je odlican i u Mallorci,no u Villarealu je skroz razocarao i uopste im se nije isplatio jer su ga platili preko 8 miliona . Doduse,mozda i nije mogao pokazati vise jer je kompletan Villareal zakazao prosle sezone. Sada mu ide odlicno u Swenseu,tako da ce biti interesantno vidjeti sta ce biti s njim . Volio bih da se vrati u Villareal .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 apr 2013, 16:28

Citav Real Sociedad.
Carlos Martinez
De la Bela
Agirettexe
Pardo
Vela
Griezman
Prieto
Inigo
Mikel Gonzales
Illaramendi
Zurutuza
:D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 apr 2013, 16:31

Pa po mjestu na tablici i nisu bas,ali pojedinacno mozda da.Jos jedan dokaz da ne mora pojedinac imati neku vrijednost,ako zajedno ta skupina pojedinaca cini pravu i dobru momcad.
Keep walking.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 apr 2013, 23:18

Johny je napisao/la:Sta oni to imaju pa su podcjenjeni ? Extra klasa neka ?

Placeni sijaset para a sjede na klupi ili igraju presmjesno.

De Guzmann je placen 1,5 miliona za razliku od Sinclaira koji je doveden za vise od 10 miliona.
Sinclair ne moze biti Ronaldo za De Guzmanna kada covjek igra za B tim Citya a Jonathan ima bitnu ulogu u timu Swansea.

Millner je kokoska koja nema tehniku , brzinu , znanje vec iskljucivo pluca i igranje za druge igrace.On ne vrijedi 25miliona dinara a kamoli Eura...

Taj mali Sigurdsson je bio anonimus u Hoffenhaimu , dosao na Ostrvo odma podjenjem.Po cemu ? Sta on to radi na terenu ?
Ti imas svoje misljenje, ja svoje i zdravo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 07 apr 2013, 00:28

L_blancos je napisao/la:Dries Mertens, vjerovatno najpodcjenjeniji igrac na svijetu.
:!:

Čovjek otkako igra fudbal ima statistiku samo takvu (a milina ga je gledati, nije levat ala Walcott). Za mene je on vrhunsko krilo.

Još jedan mu zemljak loše kotira kad su u pitanju gledaoci - Kevin Mirallas.

- Andrea Poli - nikad mi neće biti jasno zašto ga se Inter otarasi onako lako. Vrlo dobar igrač (danas igra za Sampdoriu).

- Yuto Nagatomo - ne mirišem ga, al' je dobar bek. Niko nikad da ga uzme za ozbiljno (sem navijača Intera).

- Davide Santon - još jedna greška Intera, odličan igrač i odličan bek.

- Lukasz Piszczek - mene kad bi pitali ja bih rek'o najbolji desni bek na svijetu (možda bih pretjer'o, al' naravno da spada u red najboljih).

- Dario Srna - nije radi oca Uzeira, al' strašno dobar igrač. Malo star danas, al' i on se nikad nije shvatao previše ozbiljno (što je dijelom i razumljivo s obzirom gdje igra). Meni jedan od boljih desnih bekova/krila.

- Rafael - o njemu se takodje malo priča, a izuzetan bek i dobro radi svoj posao u Unitedu.

- Mathieu Valbuena - ja ne znam koji mu je, al' on je davno mogao zaigrati za veći klub. Odličan igrač i mogao je komotno imati uticaja u nekim jačim klubovima Liga 5 (jačim od Marseja).

Za ove što sam nabroj'o govorim iz naše perspektive. Perspektive navijača/ljubitelja fudbala. Dobri igrači, a mahom nisu opaženi i u našim očima ne utiču puno na uspjehe njihovih klubova.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 apr 2013, 13:44

Montolivo - Strašno zahvalan igrač. Nikad ga se ne stavlja u prvi red kad se govori o uspjesima Milana/Azzura, po meni neopravdano.

De Bruyne - Po meni najugodnije iznenađenje ove sezone u BL. Ključni igrač Werdera, te starter i važni igrač jake Belgije.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 apr 2013, 13:50

Rockefeller je napisao/la: - Andrea Poli - nikad mi neće biti jasno zašto ga se Inter otarasi onako lako. Vrlo dobar igrač (danas igra za Sampdoriu).
Prelazi u Juve na kraju sezone pa ćemo vidjeti, imat će ulogu back-up igrača i na njemu je da iskoristi svaku šansu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 apr 2013, 13:54

Pustio je Inter i ovog malog Coutinha,a gledam ga sada u Liverpoolu,covjek je vise nego dobar.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.