Turnir ovih timova (njih 32) koji nisu uspjeli izboriti učešće na na NCAA turniru (dakle nisu ušli među 68 na ovaj turnir koji mi pratimo)Admir_Sa je napisao/la:
šta to tacno znaci?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Turnir ovih timova (njih 32) koji nisu uspjeli izboriti učešće na na NCAA turniru (dakle nisu ušli među 68 na ovaj turnir koji mi pratimo)Admir_Sa je napisao/la:
šta to tacno znaci?
aha, cudno mi da u premieru sve do proslih utakmica nije bilo ncaa u ponudi, a sada vidim ovo pa mi nista ne bi jasnorio_Ferdy88 je napisao/la:Turnir ovih timova (njih 32) koji nisu uspjeli izboriti učešće na na NCAA turniru (dakle nisu ušli među 68 na ovaj turnir koji mi pratimo)Admir_Sa je napisao/la:
šta to tacno znaci?
Ubaci braco dve vrlo vazne trojke u bitnim momentima,mogao bi se on i proslaviti.retro je napisao/la:Minutu u prosjeku igrao do sada.
1/2 finale F4 cini mi se 2008.godine UCLA sa Kevinom Loveom,Westbrookom,Mbah Mouteom,Collisonom i Shipp on je jedini sada u Evropi iz te petorke (Efes) protiv Memphisa sa D.Roseom,Douglas Robertsom,te Dozierom (Cajasol) i Dorsey (OlY)...Admir_Sa je napisao/la:kad bi se neko malo zadao i npr od 2006 pa do 2012 napravio spisak timova na zavrsnom turniru i igrace iz tih timova koji danas igraju u nba ligi, baš bi me zanimalo koliko je tih zvjezda sa fajnlfora zavrsilo u nba ligi i kakva im je sada uloga.
ja se ovako po sjecanju sjecam floride sa Noom, Horfordom i onim jedni Bruerom (gdje sad igra?), pa onda mensecini Kanzasa sa Chalemrsom
e bravo. ajmo ostaliDevil je napisao/la:1/2 finale F4 cini mi se 2008.godine UCLA sa Kevinom Loveom,Westbrookom,Mbah Mouteom,Collisonom i Shipp on je jedini sada u Evropi iz te petorke (Efes) protiv Memphisa sa D.Roseom,Douglas Robertsom,te Dozierom (Cajasol) i Dorsey (OlY)...Admir_Sa je napisao/la:kad bi se neko malo zadao i npr od 2006 pa do 2012 napravio spisak timova na zavrsnom turniru i igrace iz tih timova koji danas igraju u nba ligi, baš bi me zanimalo koliko je tih zvjezda sa fajnlfora zavrsilo u nba ligi i kakva im je sada uloga.
ja se ovako po sjecanju sjecam floride sa Noom, Horfordom i onim jedni Bruerom (gdje sad igra?), pa onda mensecini Kanzasa sa Chalemrsom
To mi ovako na prvu pada na pamet odma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.