Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

airlive
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la airlive » 02 apr 2013, 17:35

Fudbal
Austria Erste Liga
pocetak: 18:30
First Vienna - Altach
pik: 2 @ 2.11 dafabet

Srecno!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 02 apr 2013, 17:48

LeBron James (hamstring), Dwyane Wade (knee) and Mario Chalmers (ankle) will not play against the Knicks on Tuesday.
We warned you about the Heat resting their big guns, and that's exactly what will happen once again on Tuesday with LeBron and Wade both sitting out. The Heat will rely on Chris Bosh to carry the load, and we can expect a starting lineup of Norris Cole, Mike Miller, Rashard Lewis and Udonis Haslem joining Bosh against the Knicks.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 02 apr 2013, 18:14

canca je napisao/la:LeBron James (hamstring), Dwyane Wade (knee) and Mario Chalmers (ankle) will not play against the Knicks on Tuesday.
We warned you about the Heat resting their big guns, and that's exactly what will happen once again on Tuesday with LeBron and Wade both sitting out. The Heat will rely on Chris Bosh to carry the load, and we can expect a starting lineup of Norris Cole, Mike Miller, Rashard Lewis and Udonis Haslem joining Bosh against the Knicks.
Ne znam šta da vam kažem osim ako ste u mogućnosti da još uvijek nađete kao sto sam ja na +7,5. Trčite, uzimajte kredit, pozajmljujte :D to ce biti u najgorem slučaju egal tekma.
MIA SAN MIA!!!

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 02 apr 2013, 18:16

MMarcos je napisao/la:
canca je napisao/la:LeBron James (hamstring), Dwyane Wade (knee) and Mario Chalmers (ankle) will not play against the Knicks on Tuesday.
Ne znam šta da vam kažem osim ako ste u mogućnosti da još uvijek nađete kao sto sam ja na +7,5. Trčite, uzimajte kredit, pozajmljujte :D to ce biti u najgorem slučaju egal tekma.
samo da ne bude kao sa San Antoniom, pa ih odvali Heat k'o budale ... i ja cu ih najvjerovatnije igrati, ali kao sto rekoh, mrzim ove parove koji '100000% trebaju doci' i oko kojih se digne velika frka, to skoro uvijek ne dolazi ...
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 apr 2013, 18:19

Adebayor je napisao/la:
Adebayor je napisao/la: Atalanta - Philadelphia (MLB) over 6,5 @ 1,85
7:5

Al Jaish - Al Jazira --> over 2,5 @ 1,75

Ovo prvenstveno igram radi gosta koji mnogo prima i daje u svom prvenstvu. Od zadnjih 10 utakmica ovog tima njih 8 je završilo u overu, 6 u njih je bilo u 4+, a 4 u 5+.
U ligi prvaka Azije jednu je odigrao 1:1, a drugu 1:3
Al Jaish je malo manje efikasan, no svejedno u Azijskoj ligi prvaka, jednu utakmicu je završio 2:0, drugu 3:3.
Sretno.
Pogođeno u prvom poluvremenu, svaka čast. :)

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 apr 2013, 18:22

MMarcos je napisao/la:
kako mislis +7,5 ne kontam objasni :D

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 02 apr 2013, 18:24

mforce je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:
samo da ne bude kao sa San Antoniom, pa ih odvali Heat k'o budale ... i ja cu ih najvjerovatnije igrati, ali kao sto rekoh, mrzim ove parove koji '100000% trebaju doci' i oko kojih se digne velika frka, to skoro uvijek ne dolazi ...
Apsolutno se slazem sa tvojom izjavom, no ovo je stvarno prevelika razlika, prvo NY ih je vec 2 puta ove godine dobio dok je Miami dobio jednu 99-93, znaci sve sa LJ i DW. No ono sto je interesantno ako stignete uplatiti ovaj hendikep pruza vam se prilika da dvostruko zaradite. Pojedine klade vec nude podjednake kvote, sto bi otprilike znacilo da uplatite H2 i cist 1 na Miami u najgorem slucaju da NY dobije bicete sitno losi a postoji ogromna mogucnost da prodjete obje kombinacije tj. da Miami dobije do 8 razlike.
MIA SAN MIA!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 apr 2013, 18:35

ma Bosh , Melo over i to je to a za pobjednika nek ostane prazno polje ...ko zna kako ce ameri namjestiti :lol: :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 apr 2013, 18:36

Mozda je najbolje uzeti Miami under 98,5 ipak bez zajednickih 40 i vise poena LBJ i Wadea tesko mogu ubaciti 100.
Ove sezone sva tri puta su isli ispd 100 protiv NY a igrali su obojica, i to ubacivali jako mnogo poena, npr. u zadnjoj ut. kada su dobili i ubacili 99 poena Wade je postigao 20, a LBJ 29 poena.
Bez njih dvojice i njihovih poena, stvarno tesko da Heat moze lagano do brojke 100. :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 02 apr 2013, 18:41

dr.van nostrand je napisao/la:Mozda je najbolje uzeti Miami under 98,5 ipak bez zajednickih 40 i vise poena LBJ i Wadea tesko mogu ubaciti 100.
Ove sezone sva tri puta su isli ispd 100 protiv NY a igrali su obojica, i to ubacivali jako mnogo poena, npr. u zadnjoj ut. kada su dobili i ubacili 99 poena Wade je postigao 20, a LBJ 29 poena.
Bez njih dvojice i njihovih poena, stvarno tesko da Heat moze lagano do brojke 100. :roll:
Sa doktorom teško se ne slagati :) inače kladionica Astra(često spominjana) nudi Miami na 102,5 eto ako je ko u prilici nek izvoli.
MIA SAN MIA!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 apr 2013, 18:44

dr.van nostrand je napisao/la:Mozda je najbolje uzeti Miami under 98,5 ipak bez zajednickih 40 i vise poena LBJ i Wadea tesko mogu ubaciti 100.
u derby je granica 101,5 ako ti je blizu :) uzecu taj par jer ima logike vjerovatno sa Melom preko konbinovati uz vec receni zadar itd....

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 02 apr 2013, 18:49

Gubi Molde, probati live na pobjedu Moldea strasna kvota.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 02 apr 2013, 18:55

PS. Sad sam u premieru zabranili su specijalne igre na Miami-New york a jutros sam sreca odigro z1 koseva.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 apr 2013, 18:56

bob je napisao/la:u derby je granica 101,5 ako ti je blizu :) uzecu taj par jer ima logike vjerovatno sa Melom preko konbinovati uz vec receni zadar itd....

mogu misliti traze jos nekoliko dodatnih dogadjaja :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 02 apr 2013, 19:01

slika
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 02 apr 2013, 19:03

Gdje ima da se igra igrac zuti karton ?

Ima li Premier , Williams , Derby , Sportplus , Bet live , bilo sta ..

Da stavim 20 km da ce ga Gustavo dobiti :D

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 02 apr 2013, 19:31

Adebayor je napisao/la:Al Jaish - Al Jazira --> over 2,5 @ 1,75
3:1
Willy je napisao/la:Pogođeno u prvom poluvremenu, svaka čast. :)
Hvala ;)

Hamilton - Dumbarton --> over 2,5 @ 1,57
Albion - Forfar --> over 2,5 @ 1,45

Zadnjih 6 mečeva Hamiltona i Dumbartona je završilo u overu, zadnja četiri su otišla minimalno u 4+
Hamilton je u zadnje vrijeme malo manje efiksan, ali zato Dumbarton nadoknađuje to. Od zadnjih 10 mečeva Dumbartona, 9 ih je otišlo u over, od toga 7 u 4+, 6 u 5+. Dok je kod Hamiltona od zadnjih 6 mečeva, 3 otišla u over, a u preostala 3 je palo po dva gola.

Zadnjih 5 mečeva Albiona i Forfara je otišlo u over 3,5. Od zadnjih 10 mečeva Albiona, 7 ih je otišlo u over, od toga 5 u 4+. U zadnjih 10 mečeva Forfara 9 ih je otišlo u over, od toga 7 u 4+, a 4 u 5+.

Sretno

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 02 apr 2013, 19:39

bevanda4 je napisao/la:jefferson over 18,5

(nekidan sam ga igrao protiv portlanda, napisao sam sve razloge.. I danas ga ganjam. Prošlu im je 16 zabio do poluvremena.. Nadan se da će pruzit jos jednu dobru partiju i večeras, protiv one rupe u obrani portlanda ne mogu ga zamislit u underu :) )
opet 16 na poluvremenu :lol: koji bog!

eto da se ukazem, sad cu malo pogledat sta ste objavljivali za ligu prvaka večeras, pa uzet šta mi najviše paše. Mozda se poslije javim sa nekim parom. sretno svima!
U desetom selu živi Antuntun!

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 02 apr 2013, 19:46

20:45 Hull - Watford X/2 (6.60)
20:45 Raith - Partick T.R. (1:1) Tačan rezultat utakmice 1:1
preuzeto...pa da ispratimo...oni se zaklinju da prolazi :)
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 02 apr 2013, 19:53

@Adebayor hvala drug puno danas udjo da vidim jel ko sta postavio i ti postavio ovo lagano prodje
Manchester United!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.