E momcino ti tu seljacku pricu " dadne prst vi hocete ruku" pricaj negdje drugo..nismo mi neki otirac od reprezentacije da nekoga moramo moliti, ako hoce neka igra i dobit ce postovanje, ako nece ne mora i nece biti ni prvi ni posljednji...ovog prenemaganja hoce nece mi je pun k...., mi vjerovatno idemo na Svjetsko prvenstvo i nas igraci treba da mole a ne mi njih i tako ce i bitiKOLASINAC je napisao/la:seo vam dadne prst vi hocete rukuJTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija"
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
nećemo ruku, hoćemo čitavog Seu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
slazem se, pogotovo jer sad imamo igraca, nisu neka klasa, ali su dobri, ko garantuje da je on toliko dobar, mozda je bolji arslanagic iz standarda, a imat cemo bicakcica, onako kako se sead pokazao u schalkeu, tako se i vranjes pokazao u repki, mislim nikad ne znas, meni je lulic u boysu bio masina, a u laziu mi nesto i ne igra bas, mada ga mediji stalno dizu, ali brate, kad vec igra krilo, mogao je nauciti koju fintu, dribling, pa on skoro nikad nije u situaciji da centrira, a igra krilo...zamorano je napisao/la:KOLAŠINCU NITI TREBA REPKA ZA NAPREDAK U DALJNJOJ KARIJERI,NITI TREBA ON REPKI! Kad dodje na okupljanje repke pisati o njemu mozemo...Ako ne bude dolazio na okuplanja repke kao i do sad,šta me briga onda za tog papka...
mislim, kolasinac, ako se odluci za nas, dobro dosao, bilo bi mi drago, ako ne, i ne treba nam nesto aman zaman, kao prije 3 godine sto su nam trebali kojekakvi igraci..pa culi ste, sam susic rece za zukanovica da ga nevjerovatno podsjeca na papca - smiren, jaka tehnika...
i na kraju krajeva, za sve ostalo tu je BEGOVIC

ma sala brate sto si takavBatistuta je napisao/la:E momcino ti tu seljacku pricu " dadne prst vi hocete ruku" pricaj negdje drugo..nismo mi neki otirac od reprezentacije da nekoga moramo moliti, ako hoce neka igra i dobit ce postovanje, ako nece ne mora i nece biti ni prvi ni posljednji...ovog prenemaganja hoce nece mi je pun k...., mi vjerovatno idemo na Svjetsko prvenstvo i nas igraci treba da mole a ne mi njih i tako ce i bitiKOLASINAC je napisao/la:seo vam dadne prst vi hocete rukuJTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija"

seo!

sretno momcino na utakmici protiv seljaka sejo iz hofenhajma nije u raspolaganje cuo seo igra protiv njega pa se uplasio od rusioca
Seo namjestio jedan pogodak Schalkea danas. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista
eee, Majstore, a ko je ono derpe?KOLASINAC je napisao/la:bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista

molim?Medo10 je napisao/la:eee, Majstore, a ko je ono derpe?KOLASINAC je napisao/la:bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista![]()
![]()
Opalim te golim.KOLASINAC je napisao/la:molim?Medo10 je napisao/la:eee, Majstore, a ko je ono derpe?KOLASINAC je napisao/la:bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista![]()
![]()

Samo sam se probao prisjetit tvoga ispada...to je sve.

za rutinu da te podsjetim ko jeMedo10 je napisao/la:
Opalim te golim.![]()
Samo sam se probao prisjetit tvoga ispada...to je sve.

ovo je sead kolasinac, za nezaborav
Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila
!

vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Samo jos napomeni da je go bio šupačkibarsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila!

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Go jeste bio šupački,al što on ne blokira centaršut???Nema prekida dok sudija ne svira!ceze je napisao/la:Samo jos napomeni da je go bio šupačkibarsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila!
Zadnjih 25 minuta kako pređe na mjesto zadnjeg veznog,odigro dobro,vidi se da mu više to leži nego mjesto beka!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
ti se samo pojavis kad ne igra dobro a gdje si bio kad je rasturo protiv bremena, dortmunda, galatasaraya,....barsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila!
mene i dalje interesuje samo dokle se doslo sa papirima, ako vec papiri nisu krenuli u proceuduru iako smo u ovakoj pobjednickoj atmosferi u kojoj gazimo prema brazilu onda je pitanje dali je taj covjek uopste zainteresovan da igra za nas?KOLASINAC je napisao/la:ti se samo pojavis kad ne igra dobro a gdje si bio kad je rasturo protiv bremena, dortmunda, galatasaraya,....barsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila!
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip
Kojoj poziciji možeš dostojno odgovoriti? Imaš li pasoš?tulln je napisao/la:Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip

Ma, Seo se nešto ušutio (nije da je kad pričao, nego je i Majstor tih

Poučena ranijim iskustvima, ne vjerujem u nešto dok ne vidim. Tako da ove priče i uvrštavanje Rušioca u formacije za naredne utakmice su za mene apsurdne.
Seo: Papiri!
Pape. Pošalje. Profesionalno. Patriotski. Permanentni. Poziv. Prvom. Prilikom. (Pametnom. Puno. Pokazano.)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ma ja sam majstor nego su me banovali sto sam pravedno opsovao sve pod pisku nekoga jer je prijetio seaBaDa12 je napisao/la:Kojoj poziciji možeš dostojno odgovoriti? Imaš li pasoš?tulln je napisao/la:Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip![]()
Ma, Seo se nešto ušutio (nije da je kad pričao, nego je i Majstor tih).
![]()
Poučena ranijim iskustvima, ne vjerujem u nešto dok ne vidim. Tako da ove priče i uvrštavanje Rušioca u formacije za naredne utakmice su za mene apsurdne.
Seo: Papiri!
Pape. Pošalje. Profesionalno. Patriotski. Permanentni. Poziv. Prvom. Prilikom. (Pametnom. Puno. Pokazano.)
momak je rusioc, jedno, a drugo, momak ce sredit papire i igrat ce prije nove godine 2014, u to sam 100% uvjeren trece nije momak tip koji ce u javnost objavijestiti o statusa papirilogije svaki dan kao naprimjer anel hadzic nego kad konacno dobije papire trazit ce rusitelj poziv on je covjek sa male rijeci ne voli ponavljati bezveze nego samo rusiii
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Koliko je ovome vjerovati? Od sutra se biti na prodaji

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Blackwargreymon, Sheyi i 20 gostiju.