jozinho je napisao/la:revan je napisao/la:kad se dičite kvalitetom BiH reprezentacije nabrojite mi reprezentacije iz TOP 3O koje ste pobijedili zadnjih 5 godina
Druze repka BiH u proslosti je bila slaba al' ova garnitura igraca koja sada nastupa za BiH je trenutno ubjedljivo najbolja koju je ova nacija ikad imala i usudio bi se reci da je i najbolja na Balkanu trenutno, al' to je ipak moje misljenje, ne mora biti tvoje......
Unazad 5 god ne znam i da je hrvatska nekoga ozbiljnijeg pobjedila al' hajd..... Eto pobjedila je Grke koji vas poslase u baraz, a znamo da je i Grcka prosla grupu na Euru za razliku od vas, ako oni nisu medju 10 onda nije niko.....
Pobjedila je i Belgiju mada je ova sada jaca od te, al' nije da nema mnogo igraca koji i sada nastupaju za Belgiju a igrali su i tada....
Ne zaboravimo silovanje Belgije dva puta, repka protiv koje je Hrvatska izvukla jedva jedan bod u gostima i za koju najobjektivnije očekujem da će trijumfovati u Zagrebu. Francuzi su također bili prezreli za poraz, ali tu su druge politike bile. I dok je Hrvatska imala smješne grupe u prošlosti, a i sadašnja im nije bog zna šta, mi smo baraže borili u grupama u kojima su igrale Španija, Turska, Belgija, Francuska, dok se Hrvatska patila sa Ukrajinom, Kazakhstanom i da ne zaboravimo blamaže protiv Engleske.[/quote]
misliš blamaže kada smo Engleze izbacili s EP-a u hramu nogometa[/quote]
Engleska je precijenjena reprezentacija.Zive na racun stare slave.Bas kao i Hrvati.Bosni je ukradena pobjeda protiv Francuske,ukradena nam je pobjeda u sred Spanije.Gdje smo primili gol u 98 minuti,iako je utakmica bila produzena 5.Mislim da bi se ta utakmica igrala i 5 dana da je bilo potrebno.Sa Portugalom smo igrali bare bare do crvenog kartona,kada je nastao raspad u nasoj igri.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!