ciro_ciro je napisao/la:Ma uvjek su priče kako igrači nezadovoljni, kako ucjenjuju klub itd.. A nikad nije do Mustafe Peštalića **** mater ko ga dovede i ko mu pokaza Gradacac, i svim dole neznjakovićima, tolike pare troše na sve strane a neznaju debili napraviti rezultat sa pola budzeta pola nasih bi ljudi imali prosjecnog premijer ligaša... Da jedna Gradina koja mi nije posebno draga ima tolike novce bili bi u vrhu jer igraju srcem a ne kao naši glumci daj im pare, picke, stanove itd... čime nam vracaju... dugo nisam pisao, smetami što niko neda da se pobunimo, to odavno više nije ona naša Zvijezda sve što vrijedi tjeraju u **** a dovode neke amatere za pojačanja koga su doveli osim Ordagića i Pandze, Mirkovica zadnjih 5 godina. Sada u subotu nisam htjeo ni otici na utakmicu jer sam znao da ce nas jedna prosječna slavija namučiti... SRAMOTA..... STIDITE SE LOPOVI.... Muljajte i dalje preko ledja Zvijezde...
nema tu igrca,svaki gleda tu inetres,a rezultati ko ih sisa,u subotu navece pola igraca je u bosu i frendsu,piju vesele se,a mi navijaci se preporemo i sikiramo,,,i ja vise neidem na utakmice,,,nemam radi koga doci,mirkovic i ordagic husic pandza su nesto u ekipi pokazali da vole igrati fudbal,ostali svi napolje,u zvijezdi su radi para,savic dao go zelji i nece da se veseli,_ebo majku pa iz radnika doso u zvijezdu,iz zvijezde otiso u zelju,pa ga vratili,a on im se opet ulizuje,.....savicu napoljeeee