Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Batko
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Batko » 02 apr 2013, 09:55

Zna li neko u koliko sati pocinje utakmica? Na Fifa stranici nema satnice jos???

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2013, 10:43

Goalgetter je napisao/la:slika

Haters gonna hate 8-)

Koji su ovo samo kompleksasi boze sacuvaj. Ne kazem ja, jeste im tim bolji (doduse, 50% su porijeklom iz BiH :mrgreen: ), ali ovako popljuvati repku, i Crnogorce laf Vodonosama proglasiti, sramotno. Mada me ne cudi ovaj artikl, navikli smo mi to od Jutranjeg a i opcenito od Hrvata.

Repka im jeste bolja, al da je Mandzukic bolji od Dzeke .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sto bi rekli kod nas u narodu svaki cigo svog konja hvali!! Valja prevalit preko usta pa reci da je u komsije bolje! :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 apr 2013, 11:00

Haha sama egzistencija ovog clanka je interesantna i jedna vrsta prikrivenog komplimenta. Dakle covjek koji nas smatra tako slabim i irelevantnim, nase igrace kao Pjanica smjesnim, hrvatsku repku klasu iznad, Pletikosu jakog kao Begovica (sorry ali: Haha :lol: ), Mandzukica kao Dzeku, je ipak nasao vremena da napise ovaj clanak i smatrao ga potrebnim. Zasto, to on zna dobro. :P

Inace se nebih suvise kacio za to, ali kazem interesantno i lijepo za procitati, ako se zna iz kojeg se ugla tako nesto cita. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 apr 2013, 11:22

Goalgetter je napisao/la:slika

Haters gonna hate 8-)

Koji su ovo samo kompleksasi boze sacuvaj. Ne kazem ja, jeste im tim bolji (doduse, 50% su porijeklom iz BiH :mrgreen: ), ali ovako popljuvati repku, i Crnogorce laf Vodonosama proglasiti, sramotno. Mada me ne cudi ovaj artikl, navikli smo mi to od Jutranjeg a i opcenito od Hrvata.

Repka im jeste bolja, al da je Mandzukic bolji od Dzeke .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahahaahahahahahahaha, objektivne komsije nema sta! :twisted: mandzukic-dzeko smijesno uporedjivat, pjanic-modric, modric kao 6 klasa iznad, nigdje veze! spaha-corluka a pogotovo simunic, nebi ja mjenjao spahu za nijednog od njih! a kao najveci slag na tortu pletikosa ispred begovica! begovic govori sir alexu eto docu na ljeto u manchester ako hocete ali ako je zagarantovana jedinica u ekipi, pletikosa u tottenhamu ma eto docu ja moze i ko treci golman! hehe, ali neka valja nek oni ovako prepotentno razmisljaju, nebi bilo lose da se nadjemo snjima u grupi na sp ako se kvalifikuju pa ih dobijes cisto na podcjenjivanje!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 apr 2013, 11:32

E jesu me nasmijali sabahile drama. :lol:

slika
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 apr 2013, 11:32

Ma glupo je i komentarisati ovaj članak, pisan očito iz neke frustracije i povrijedjene sujete. Mislim, kako ćeš ozbiljno shvatiti ovakvog novinara koji u istu rečenicu stavi Begovića i Pletikosu? :roll:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 apr 2013, 11:37

HAHAHAHAHAHA jes me ovi Hrvati nasmijase majko mila, pa Dzeko je igracina za Mandzukica (to kazem kao vatreni navijac Bajerna), a ovo ce se dokazati kad se Dzeko vrati u Bundesligu. Pjanic i Modric su tu negdje jer mora se uzeti u obzir da je Modric 4-5 godina stariji. Corluka i Spahic su takodje tu negdje ( a Simunic i Lovren su obicni levati, koje je gledao tekmu Lyon-Soso zna o cemu pisem). Realno Hrvatksa je od nas bolja jedin na poziciji zadnjeg vezno al zato je nas napadacki dvojac kilometrima ispred njihovog. Poredjenje Peltikose sa Begovicem nezasluzuje da bude komentarisano. A da nezaboravim Jovetica koji je po meni trenutno najbolji igrac sa prostora bivse Juge pa neka prica ko sta hoce.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 apr 2013, 11:45

Koji primitivizam ovaj novinar, kao neko djete :? bas seljacina, koji kompleksi ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 apr 2013, 11:55

Zavist je čudo,pogotovo gledajući zadnje utakmice naše reprezentacije i Hrvatske.Vels su dobili na iskustvo ili bolje reći ne iskustvo Velsa,kako će onda dobiti Srbiju u gostima?Nek se nadaju al baraž im je vrh ovih kvalifikacija,a mi akobogda sa ovakvim pristupom kako igrača,tako i navijača idemo dirktno u Brazil.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 02 apr 2013, 11:55

Meni je smijesnije to sto on LAZE! To da je henes prije htio mandzukica nego Dzeku je LAZ! Bar kolko ja znam, a to je da edin nije htio pristat na manju platu, pa su tek onda ovog kloca zvali!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2013, 12:18

Za dom spremni lagati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 apr 2013, 12:38

ma oni ni u barazu nece dobro proc ako nalete na gore od sebe hahaha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 apr 2013, 12:44

Pletikosa ima iskustvo igranja utakmica u repki i to je njegova prednost nad asmirom :lol: fuj jbt :lol:

Koji levat, subhanAllah :oops::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 apr 2013, 12:45

Croati jos uvijek zive u onoj 1998. godini i ne treba im zamjeriti. Hajd, sve nekako ali kao novinar napisati da je Pletikosa bolji od Begovica. Zamisli, zbog reprezentativnog iskustva ...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 02 apr 2013, 12:45

Nekoga ljubomora puca nevjerojatno jako. Zaista je ružno vidjeti da sve komšije u regionu daju podršku BiH, osim zapadnih susjeda, koji pjene od zavisti. Uvijek sam navijao za Hrvatsku, koju smatram drugom domovinom, ali nakon ove djetinjaste ljubomore, jednostavno mi se ta reprezentacija apsolutno ogadila. Neću praviti nikakve usporedbe, jer bih to bilo samo špekuliranje, ali budem zamolio naš Nogometni Savez da kontaktiraju HNS i vide može li se kako ugovoriti prijateljska utakmica. Makar se igrala i pred praznim tribinama.

Jednostavno da vidimo tu "moćnu" hrvatsku odbranu kako se nosi sa napadačima koji su utrpali 18 golova i od toga tri reprezentaciji kojoj je teško dati jedan, taj suvereni vezni red kako se nosi sa čarolijama naših majstora i taj "ubitačni" napad sa odbranom koja je pogriješila svega tri puta. Puna mi je kapa više tog razmišljanja "neka komšiji crkne krava".

Za kraj bih pozdravio one ljubomorne duše sjeverno od Save sa poznatom hrvatskom mantrom "neka pati kome smeta", uz najtoplije želje da se plasirate na SP, naletite na nas u grupi i da vaše hvalisanje ušutkamo jednom za sva vremena.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 02 apr 2013, 12:51

kad se dičite kvalitetom BiH reprezentacije nabrojite mi reprezentacije iz TOP 3O koje ste pobijedili zadnjih 5 godina

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 apr 2013, 12:56

jozinho je napisao/la:kad se dičite kvalitetom BiH reprezentacije nabrojite mi reprezentacije iz TOP 3O koje ste pobijedili zadnjih 5 godina
Druze repka BiH u proslosti je bila slaba al' ova garnitura igraca koja sada nastupa za BiH je trenutno ubjedljivo najbolja koju je ova nacija ikad imala i usudio bi se reci da je i najbolja na Balkanu trenutno, al' to je ipak moje misljenje, ne mora biti tvoje......

Unazad 5 god ne znam i da je hrvatska nekoga ozbiljnijeg pobjedila al' hajd..... Eto pobjedila je Grke koji vas poslase u baraz, a znamo da je i Grcka prosla grupu na Euru za razliku od vas, ako oni nisu medju 10 onda nije niko.....
Pobjedila je i Belgiju mada je ova sada jaca od te, al' nije da nema mnogo igraca koji i sada nastupaju za Belgiju a igrali su i tada....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 02 apr 2013, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 02 apr 2013, 12:56

Osime, legendo...
Sta ti je odmjereni lafac i takticar... :lol:

Kako ih je kulturno pecn'o, a oni se jos primili na to, da su nakon te izjave, odmah napisali clanak na dva lista... :lol: :lol: :lol:

Nastavak feljtona u jutarnjem listu ocekujem sutra.... :lol:

Osim... 8-)
Pravda za Papeta!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 apr 2013, 13:03

jozinho je napisao/la:kad se dičite kvalitetom BiH reprezentacije nabrojite mi reprezentacije iz TOP 3O koje ste pobijedili zadnjih 5 godina

Koga je to Hrvatska dobila? Ja se bas i ne sjecam rezultata za pamcenje .. Kao sto sam i napisao, jos uvijek zivite od 3. mjesta u Francuskoj i mislite da je od tog trenutka vrijeme stalo. A, i za taj podvig zahvalite bivsoj Yugi i njenoj skoli nogometa .. Jos jedan dio ovog teksta mi je zanimljiv jer je i novinaru smijesno porediti Pjanica i Modrica. Pet godina razlike moj novinaru.. Samo toliko ..

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 02 apr 2013, 13:03

MrMuscle je napisao/la:
Druze repka BiH u proslosti je bila slaba al' ova garnitura igraca koja sada nastupa za BiH je trenutno ubjedljivo najbolja koju je ova nacija ikad imala i usudio bi se reci da je i najbolja na Balkanu trenutno, al' to je ipak moje misljenje, ne mora biti tvoje......

Unazad 5 god ne znam i da je hrvatska nekoga ozbiljnijeg pobjedila al' hajd..... Eto pobjedila je Grke koji vas poslase u baraz, a znamo da je i Grcka prosla grupu na Euru za razliku od vas, ako oni nisu medju 10 onda nije niko.....
Pobjedila je i Belgiju mada je ova sada jaca od te, al' nije da nema mnogo igraca koji i sada nastupaju za Belgiju a igrali su i tada....
Ne zaboravimo silovanje Belgije dva puta, repka protiv koje je Hrvatska izvukla jedva jedan bod u gostima i za koju najobjektivnije očekujem da će trijumfovati u Zagrebu. Francuzi su također bili prezreli za poraz, ali tu su druge politike bile. I dok je Hrvatska imala smješne grupe u prošlosti, a i sadašnja im nije bog zna šta, mi smo baraže borili u grupama u kojima su igrale Španija, Turska, Belgija, Francuska, dok se Hrvatska patila sa Ukrajinom, Kazakhstanom i da ne zaboravimo blamaže protiv Engleske.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.